Quantcast

Už triukšmavimą barus baus skausmingai?

Grįžti į straipsnį

salunas

salunas portretas
dirbau Saalune tai ten neissprendziama problema del aptarnaujancio transporto, kadangi prekes issikrauti reikia suspeti iki 13 val. o tiekeju yra labai daug ir tietiekejai veza prekes i daug baru vienu metu, jie pradeda rata daryti tarkim nuo 6 val ryto, o tai jau yra baudziama del triuksmo, o tarkim pradeti krauti prekes nu 10 ryto yra neimanoma suspeti iki 13 val, plius tuo metu visa gatve ir taip kitu aptarnaujanciu transportu uzstatyta del ko susidaro net kamsciai. Todel si problema yra neisprenciama. O del muzikos tai galiu pasakyti kad priesais esantis viesbutukas nuolat skundzia, nors pacioje gatveje triuksmas yra dar didesnis ir aplinkiniuose baruose ten isvis lauke gyva muzika skambedavo bet tas viesbutukas ju neskundzia. .

Audra

Audra portretas
O.kodel turi 3 men. Kentėti gyventojai. Gal pasiulyk savo buta mainais.

Violeta

Violeta portretas
Gal daug kam nepatiks mano komentaras, bet sezonas Palangoje tesiasi is jegos 3 menesius (jei buna geras oras). Ir manau tuos tris menesius galimas pakenteti, nes vis tik tai kurortas. Turiu omeny Basanaviciaus gatve. Turi buti kurorte viena gatve, kurioje zmones galetu pasilinksminti. Cia ne seneliu prieglauda, kad miegoti eitu 21-22 val. O gyvenama vieta nuomai zmones gali pasirinkti, nera ko listi i pagr.miesto gatve, kurioje ir vyksta tie pasilinksminimai.

Triukšmadarius \\\\\.../////

Triukšmadarius  \\\\\...///// portretas
visai uždaryti,jei nesugeba normaliai elgtis.Kam biznis,o kam į Mėnulį keltis.

Andrius

Andrius portretas
Senai reikėjo tas baudas pakelti. Kodėl jie bijo tų baudų… Jei nieko nepažeidinėji, nėra ir ko pergyventi dėl jų. Kita vertus, kai uždraudė rūkyti maitinimo ir pasilinksminimų įstaigose, taip pat buvo daug triukšmo, bet laikui bėgant visi apsiprato su tuom. Taip, kad ir apsipras ir su tylesne muzika

geda

geda portretas
praneša LNK???kur kl.diena straipsniai?

Galerijos

Daugiau straipsnių