Quantcast

Už naują Seimą rinkimuose jau balsavo 7 proc. rinkėjų

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK)  duomenimis, renkant naują Seimą iš anksto balsavo 7, 39 proc. rinkėjų, tai yra 178  tūkstančiai 145 rinkėjai.

Tai yra didesnis aktyvumas palyginus su 2016 metų spalį vykusiais rinkimais į Seimą. Prieš ketverius metus per išankstinį balsavimą per pirmąjį rinkimų turą prie balsadėžių atėjo 6,65  proc. rinkėjų.

VRK duomenimis, šią savaitę aktyviausi buvo Antakalnio rinkimų apygardos rinkėjai, kur iš anksto savo balsą atidavė 14,05 proc. rinkėjų, arba 4 tūkstančiai 686 rinkėjai. Nedaug nuo jų atsilieka Senamiesčio –Žvėryno rinkimų apygardos rinkėjai. Čia balsavo 13,57 proc,. arba 4 tūkstančiai 730 rinkėjų. Trečioje pozicijoje pagal  aktyvumą yra Centro–Žaliakalnio rinkimų apygardos rinkėjai, kur balsavo 11,95 proc. rinkėjų. Maždaug tiek pat – 11,38 proc. prie balsadėžių atėjo ir Marijampolės apygardos rinkėjų.

 

Panerių–Grigiškių rinkėjai buvo pasyviausi, ne čia balsavo  tik 3,64 proc. rinkėjų. Garliavos ir Raudondvario rinkimų apygardų rinkėjai irgi neskubėjo balsuoti, nes čia balsavo atitinkamai 3,87  proc. ir 3,95 proc. rinkėjų.

Ketvirtadienis buvo paskutinė išankstinio balsavimo diena.

Penktadienį prasidėjo balsavimas namuose.

Taip pat dar gali balsuoti ligoninėse, socialinės globos ir rūpybos įstaigose bei bausmių atlikimo vietose esantys rinkėjai.

Naują Seimą Lietuva rinks spalio 11 dieną.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Balsavau

Balsavau portretas
Uz valstiecius, tikrai ne pati geriausia partija, visko ir pas juos yra, bet vienintele dar kazka bando daryti kad zmonems geriau butu. Ir svarbiausia priesinasi slykstynems konservatoriams

Spaliukas

Spaliukas portretas
TSKP----tikrai buvo Jėga O dabar nėr į ką žiūrėti Parsidaveliai Subinlaiziai !!!!!

Už Nacionalinį susivienijimą

Už Nacionalinį susivienijimą portretas
Žiūriu į konservatorius ir džiaugiuosi. Nes taip beviltiškai jie dar niekada neatrodė. Partijos lyderis visą priešrinkiminį laiką tyliai tupi krūmuose, o visą skęstančią partinę geldą į rinkimus bando ištemti viena Šimonytė. Ta, kuri, jei Lietuvoje būtų teisėsauga ir kuri nepriklausytų nuo tų pačių konservatorių, vien už Snorą ilgai sėdėtų. Ta Šimonytė, kuri pagal įsitikinimus yra ultraliberalė, yra netradicinės orientacijos ir viešai demonstruoja satanistų ženklus. Kad ir ką tai reikštų. Vaizdelis... tikra parodija, cirkas ir visiška TS-LKD degradacija. Be to, konservatoriai į prezidentus prastūmė ir visą laiką rėmė Grybauskaitę. Po to, kai galiausiai paaiškėjo, kad ši yra sena K.G.B.istė, iki paskutinės minutės talkinusi Burokevičiui, ir iki šios dienos esanti Rusijos valstybinė paslaptis... už tokį įžeidimą konservatoriams niekada neatleisiu. Žmonės, jei po visko Jūs vis dar balsuojat už konservatorius, Jūs tikrai esate verti kiekvieno to epiteto, kuriais jus vadina Jūsų Patriarxas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių