Quantcast

URM: Lietuva solidarizuojasi su JAV dėl sankcijų Rusijai

Grįžti į straipsnį

Povilas

Povilas portretas
Fašistinis landsbergynas vieną kalba, kita daro. Amerikonai šnipus išveja namo, o mūsiškiai tariamus šnipus sodina, TSRS KGB agentus užslaptino, paskutinį kartą dar 75 m.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Solidarizuojiesi Tamsta, o ne Lietuva ir ne už dyką. Lietuva nenori karo ir nori taikiai gyventi, bendrauti su kaimynais. Mums rusija jokios grėsmės nekelia, grėsmę kelia NATO tyliai šliaužianti prie Rusijos sienų. Kas liks iš mūsų, kai su trenksmu bėgs atgal?

Klpd.

Klpd. portretas
Ar kada bent per artimiausius 10 metų mes sulauksime politikų valdžioje, kurie kvies gyventi taikoje? Neskirstant kas tu, už ką tu o žiūrint tiesiai ir teisingai.Visų pasaulio žmonių labui...Kam tie karai ir konfrontacijos kurstymai?

NA, JEIGU SOLIDARIZUOJASI....

NA, JEIGU SOLIDARIZUOJASI.... portretas
Išsiųsk iš Lietuvos 10 Rusijos diplomatų...Svarbiausiai būsi pirmas iš Baltijos šalių ir Baidenas pagirs...

o

o portretas
įdomu, kiek iš šitų komentuojančių buvo seimo rinkimuose,nes neatvyko apie 60 proc. rinkėjų, o už anūko partiją balsavo 15 ar 16 proc., to jiems ir užteko, kad taptų valdančiąja partija, kalbėtų Lietuvos vardu, "tvarkytų" reikalus Lietuvoje

O?

O? portretas
O kada Lietuva išsiūs bent vieną Rusijos diplomatą? neužtenka solidarizuotis su savo šeimininku, reikia sekti jo pavyzdžiu.

Užsienio politikos pamaz

Užsienio politikos pamaz portretas
Kodėl Landsbergis rūpinasi JAV interesais, bet ne Lietuvos žmonių. Jau visiems nusibodo šaltasis karas su kaimyninėmis šalimis, kurį tęsia Konservatoriai. Mažai jau tokių, kurie tiki tokiomis nesąmonėmis.

Dz Soroso sidabriniai

Dz  Soroso sidabriniai portretas
Kaip tai kvailai atrodo.

>klp

>klp portretas
lysk senoli atgal i savo mylimo tvartelio mėšla ir ten burbuliuok. O jei rašai tai bent jau paaiškink kas tas tavo Prigožinas ir teksto logiką sužiūrėk. Nieks nesupranta tavo sowietinio stiliaus

tai

tai portretas
> klp Išsipurtyk iš kelnių spirgus.

klp

klp portretas
Tik pažiūrėkite kaip pratrydo vietinė Prigožino trolija! :) Tik aš niekaip nesuprantu, ko jie trysčioja, jeigu sankcijos Rusijai - ne tik, kad nebaisios, tai dar ir naudingos?

Dave

Dave portretas
Durniams valdžią, pipec Lietuvai, amen

KAIP VISADA...

KAIP VISADA... portretas
Pirmas - šmurkšt Baidenui į užpakalį...Eilinį kartą tas klounas pajuokino pasaulį...Kai nėra kuo daugiau susireikšminti...tinka ir nukriošėlio užpakaliukas...

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Gerai dirba ministras toki Lietuva neturėjo

4

4 portretas
Žmonės kaip buvo prieš miljóna metu primitivus gyvūnai taip ir nesikeičia, visi vienodi, tik nori pasirodyti kad jie geresni už tokius pat. Žmonės kurie turi priešus, turi būti gydomi psichiatrinej įstaigoje, o tie kurie išgalvoja priešus, turi būti laikomi narve zoologijos soduose

To klausimai konservatoriams

To klausimai konservatoriams  portretas
Konservatoriai į durnius vatinku klausimus neprivalo atsakinėti. Marš į savo būdą :)

To chi

To chi portretas
Tai gal tu pats į savo snukį pasižiūrėk juokdary.

Arvys

Arvys  portretas
Mes visada palaikysime visus kurie kovoja už savo laisvę ir prieš ruskiu imperializma

to klausimai

to klausimai portretas
juo tik ru kalba valstybine lt buvo,komunistu vardais gatves ir aikstes pavadintos,lt sviesuoliai buozem isvadinti ir priesais komunistams, viska ateme is valstieciu ir nuvijo i kolchozus, o miestuose tik karo pramonei gamyklas state ir istisai per tv ir radija krioke apie vakariecius buozes imperealistus kapitalistus kaip pasaulini blogi statant komunizma

Chi

Chi portretas
Man nuoširdžiai gaila Gabriuko. Tik pažiūrėkit į jo veidą- iškreiptas pykčio, o ant ko pyksta, negi ant mūsų? Tikrai šį sykį ne į savo roges įsėdai, vyruk.. Varyk namo, ar mažai dar bėdos pridarei Lietuvėlei..

to klausimai

to klausimai portretas
tie tavo ru tuos lt didvyrius sustate prie sienos su pps ir maksimkom susaude o likusius nepatenkintus komunizmu i sanatorijas pas mesku vagonuose be langu isiunte

Real face

Real face portretas
Hymenolepis nana

Ne Lietuva

Ne Lietuva portretas
o šakalai,pardavę Lietuvą

Klausimai konservatnikams

Klausimai konservatnikams portretas
Mes visi suprantam, kam naudinga paranoidinė isterija "Rusai puola", mūsų tautos dergimas ir siekis ištrinti iš tautos atminties visus reikšmingus tautai įvykius - ypač pasipriešinimo judėjimųs, kurie liudija, kad mūsų tauta sugebėjo būti narsi ir išdidi. Mes visi suprantam, kad valdžioje turime apgailėtinus moralinius degradus, liberalfašistų pašluostes, korumpuotas marionetes, tampomas už virvelių. Manau, kad suprantame priežastį, kodėl taip yra. Priežastis paprasta - sąžiningo, garbingo ir padoraus žmogaus niekas ir niekada netampys už virvelių. Todėl tokie žmonės neturi jokių galimybių patekti į aukščiausius valdžios postus. Na, nebent tai būtų milijardierdierius, kaip Donaldas Trampas. Tačiau visi matėme nenutrūkstamą purvo pylimą ant bene vienintelio istorijoje nepriklausomo galingiausios valstybės vadovo, kuris valdė valstybę vardan jos piliečių gerovės.

Klausimai konservatnikams-1

Klausimai konservatnikams-1 portretas
Apskritai, kalbant apie grėsmes mūsų istorinei ir tautinei savimonei, verta užduoti keletą paprastų klausimų: 1. AR RUSAI keitė gatvių pavadinimus ir plėšė atminimo lentas? 2. AR RUSAI reikalauja atimti apdovanojimus iš mūsų didvyrių? 3. AR RUSAI reklamavo visokių vanagaičių rašliavas bei apdovanojo visokius ivaškevičius ir baronus už lietuvių istorijos dergimą? 4. AR RUSAI įslaptino kagėbistų sąrašus?

eik tu nax..... anukeli paskiepytas

eik tu nax..... anukeli paskiepytas portretas
jankiskos vakcinos cipais .... sy pusdurny reiketu laikyt durnyne kol daugiau bedu nepridirbo lietuvai....

Klausimai konservatnikams--2

Klausimai konservatnikams--2 portretas
5. AR RUSAI lipdo lietuvių kaip nepilnaverčių atsilikėlių tautos istorinį mitą, rašydami Lietuvos istoriją pagal SVETIMŲ tautų norus? 6. AR RUSAI trina Birželio sukilimą iš mokyklinių vadovėlių, o Lietuvos istoriją - iš mokyklinių programų? 7. AR RUSAI trina lietuvius net iš Lietuvos SOSTINĖS istorijos? 8. AR RUSAI keičia valstybinius simbolius surogatais valstybinių švenčių proga? 9. AR RUSAI panaikino tautinį-patriotinį ugdymą - ir net patį žodį „patriotizmas" ištrynė iš vartosenos, vietoj lietuviškos tapatybės brukdami sajūzinę? 10. AR RUSAI susitapatino su valstybe - o paskui, per savo chamizmą ir aroganciją, supriešino visuomenę su valstybe?

Klausimai konservatnikams-3

Klausimai konservatnikams-3 portretas
11. AR RUSAI praktiškai iki nesutaikomos būklės sukiršino žmones, vieningą pasipriešinimą agresoriui padarydami iš esmės neįmanomu? 12. AR RUSAI siekia valstybės ir tautos ištirpimo multi-kulti sajūze? 13. AR RUSAI bruka iškrypėliškas ideologijas, kurių tikslas - žmonių gyvulinimas, šeimų ardymas, jaunimo zombinimas ir vaikų tvirkinimas bei psichinis (o vėliau - ir fizinis) luošinimas? 14. Galiausiai, kas KARTU SU RUSAIS aiškina, kad jeigu kam neomarksistinis marazmas nepatinka, tai tokie yra „rusų agentai" ir jiems pakeliui su Rusija? Ar tie, kurie tuos 1-14 punktus vykdo, nėra mūsų valdžia, garsiausiai žviegianti apie tai, kaip „rusai puola"? Ar niekam nekyla klausimas, KODĖL taip daroma?

Koncervatoriu maras

Koncervatoriu maras portretas
Valstybės ir tautos naikinimui įsibėgėjant, tikrieji vidaus priešai savo politiką maskuoja užsienio priešų korta. Netoli nueita neomarksizmo keliu nuo jo klasikų ištakų - pamenat J.V.Stalino "kapitalistinės apsupties" teoriją, kai visa šalis buvo gulte apgulta priešų? Valstybės naikintojų-konservatorių politika taip pat dangstoma "rusai puola" etiketėmis, nors būtent ji ir yra prokremliška. Propagandos apsvaiginti žmonės dažnai nebemato skirtumo tarp tikrosios Rusijos grėsmės ir veidmainiškos konservatorių propagandos savo politikai pateisinti

Marius

Marius portretas
Ka tas sakalas viauksi,???

VARYTŲ NAMO NETAUZYJES. TEN KARALIENĖ MORDA SU KOČĖLU LAUKIA

VARYTŲ NAMO NETAUZYJES. TEN KARALIENĖ MORDA SU KOČĖLU LAUKIA portretas
.

J75

J75 portretas
Gabrys nedurnas , kartoja viska ka seimininkas sake ir visas darbas. Ir alga nahaliavu..

jo oho

jo oho portretas
Nes anukelis prie ivažiavimo i Klaipeda baigia prikalti ženkla-Aklagatvis.

oho!

oho! portretas
Tik pažiūrėkite kaip pratrydo vietinė Prigožino trolija! :) Tik aš niekaip nesuprantu, ko jie trysčioja, jeigu sankcijos Rusijai - ne tik, kad nebaisios, tai dar ir naudingos? :)

Lietuva valdoma

Lietuva valdoma  portretas
Belieka tik apgailestauti, kad Lietuva nors ir mažas sraigtelis, bet kitų rankose. Tokie lietuviai. Tarybiniais laikais vaikinai pasakodavo, kokie kariuomenėje vieningi buvo armėnai, gruzinai, rusai. Bet lietuviai buvo po vieną arba šliedavosi prie kitų. O dabar pirmi tarnauja. Ir dar kaip. Latviai, estai, lenkai žiūri savo valstybės interesų, o Lietuvos valdžia šliaužioja aplink...

ASOCIACIJA

ASOCIACIJA portretas
MAN JIS PRIMENA TĄ ŠAKALIUKĄ IŠ MULTIKO ,,MAUGLIS ,, , KURIS PALEI TIGRĄ SUKINĖJOSI IR INKŠTĖ .....TAI TIK MANO NUOMONĖ .MAN SUKYLANTI TOKIA ASOCIACIJĄ

Labai idomu

Labai idomu portretas
Visi rupinasi ukrainieciais,baltarusais,amerikieciais,o kadagi ateis eile pasirupinti lietuviais?

Apsiramint turi Lietuva, nes ji niekam neidomi

Apsiramint turi Lietuva, nes ji niekam neidomi portretas
Maža ir neturinti galiu. Tik labai keista, kai visos tyli, o Lietuva leidžia kažkokį niekam neįdomu garsą. Surimtekit pagaliau.

pasakoja

pasakoja portretas
kad rusai /zvalgyba/ paskelbe broilerio paieska.Kazin ko jie nori?

jo

jo portretas
ruskio trolio norma 150 ,šūdlietuvio 50 komentarų

to oi

to oi portretas
neapsišik iš juoko.O gal jau?

Čia

Čia  portretas
Nu dabar rusai jau i kelnes krauna, jei Lietuvos anukas šitaip parašė, solidarizavosi su JAV Multilas buvo apie Mauglį ir ten šalia tigro Šerchano toks šakalas trynėsi ir kartojo, kad o mes į šiaurę dumsim, nu tai kaip du vandens lašai į anūka mūsu pamašus :))) Nepyk Gabriuk, aš tik juokais :)))

Oi

Oi portretas
Negaliu sustoti juoktis...

taigi

taigi portretas
Na taip - solidarizuosis, Broileris pro kiaurą tvartelio stogą šaudys į migruojančias žąsis, nes šios prorusiškos , į Rusiją skrenda :)

Pranašas

Pranašas portretas
Nebus jis prezidentu niekada ir ne todėl, kad "konservatorius"...

Tiesa

Tiesa portretas
Parodyk tikrą veidą , koks tu esi , pasirodžius nejuokin tautos

Anonimas

Anonimas portretas
ko tu kalbi uz lietuvius,tu uz save kalbek,mums tie tavo ukr ir ta ru maziausiai rupi

Galerijos

Daugiau straipsnių