Quantcast

S. Cichanouskajos prašymu G. Landsbergis siūlo svarstyti Baltarusijos pavadinimo keitimą

Grįžti į straipsnį

siaūbas

siaūbas portretas
Ką aš čia katik perskaičiau? Vai bl smulkiau nekomentuosiu tokios laisvės troškulio, tuo labiau išrinktos prezidentės valdymo ypatumų.

Išvada

Išvada portretas
Debilynas ir tiek. Katlietka broilerį šokdina...

>Pranui

>Pranui portretas
Tai kuo skiriasi Rusia nuo Rusijos? Sugalvos Putinas Landsbergiukui ant nervų pakeisti Rusija į senajį Rusia ir kas tada? Vis tiek rusiai liks..

Čiubaka

Čiubaka portretas
Kotletų mafijos reikaliukai

Anonimas

Anonimas portretas
Ar ne laikas uzsiimti Lietuvos reikalais?

Anonimas

Anonimas portretas
Gerų prašymų gera pradžia. Tik ar nesulauksit Baltarusijos vadovo padėkos ?

Pranas

Pranas portretas
O kokie dar svarstyymai? Atlikite teisingą vertimą iš baltarusių kalbos ir viskas stos į savo vietas: Беларусь = Baltarusia. Kame problema? Juk nei rusai nei baltarusiai nerašo Белороссия. Tik pas mus išliko sovietinis vardas Baltarusija. Net ir neaiški kilmė.

DEDE VANIA

DEDE VANIA portretas
TURBUT BATKA JUOKASI IS LANSBERGIO:))) O IDOMU KA APIE TOKI PASIULIMA GALVOJA PATS TSLR PROFESORIUS VYTAUTAS LANSBERGIS APIE ANUKO SAPALIOJIMUS?:)))))

Protu nesuvokiama.......konservatoriai GĖDA.....

Protu nesuvokiama.......konservatoriai GĖDA..... portretas
Geriau svarstykite kaip Cichanouskają deportuoti iš Lietuvos atgal į Baltarusiją........o neužsiiminėti svetimos valstybės reikalais. Tauta turi spręsti tokius klausimus o ne Lietuva ir kažkokia boba be jokių įgaliojimų tautos.....kas ji eilinė gatvės valytoja....

Anonimas

Anonimas portretas
Kuo Rusia nuo Rusijos skiriasi? Jei jau taip tai Gudija ten visada buvo ir yra....

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
viena žiūrkė pabėgusi ir su keliais šimtais tūkstančių anarchistų,norinčių nuversti rinktą valdžia,dabar užsimanė šalies pavadinimą keisti.Kad ji kvaila,aišku,bet kad ministerio memonėlis nusilpo,tai jau visai ne aišku.

baisu

baisu portretas
Tiesiog sveiku protu nesuvokiami tokie svarstymai. Prie ko Lietuvai svetimos valstybės pavadinimo keitimas? Ar Lietuva neturi savų problemų, kurias reikia spręsti? Neturiu žodžių kaip įvertinti tokius pasisakymus. Konservatoriai nenustoja stebinti.

Blaiviai mastantis

Blaiviai mastantis portretas
Abu turi zemaus lygio mastyma ,kitait valstybes mastu,tokiu sprendimu vesumoje ne keltu.

uzsiimkit

uzsiimkit portretas
Realiu darbu kad sanatorijos zmones butu neismesti is darbo ir suteikite aiskumo nes ten apie 400 musu zmoniu,o ne visokiais niekais,kas is to,kad judu abudu cia lietuvoje pakeusite kur galios tas pakeitimas,svieta tai man rusijos navalnas 20 metu kovojantis su korupcija tik nieko nepasodines,galetume ir navalna pasiimt tik jis gal nenores,stipriai prasimuses jau

šulcas

šulcas portretas
debilizmas,visai stogas nuvažiavo ministeriui

Anonimas

Anonimas portretas
o tai ko baltarusija blogai

Galerijos

Daugiau straipsnių