Quantcast

Ūkio viceministrai – R. Andziukevičiūtė-Buzė ir R. Burokas

  • Teksto dydis:

Prie ūkio ministro socialdemokrato Mindaugos Sinkevičiaus komandos prisijungė „Investuok Lietuvoje“ regionų plėtros grupės vadovė Rugilė Andziukevičiūtė-Buzė ir buvusio premjero socialdemokrato Algirdo Butkevičiaus patarėjas socialinės apsaugos, investicijų ir turizmo klausimais Ramūnas Burokas.

Ūkio ministerija pranešė, jog nuo antradienio dirbanti R.Andziukevičiūtė-Buzė bus atsakinga už eksporto, smulkiojo ir vidutinio verslo politiką, geresnio reglamentavimo ir profesinio mokymo klausimus, o R.Burokas - už ūkio plėtrą, pramonės ir turizmo politiką bei valstybės valdomas įmones.

Nuo gruodžio pabaigos ūkio viceministre jau dirba Lina Sabaitienė - ji kuruoja Europos Sąjungos (ES) reikalus ir ES investicijų koordinavimą, inovacijų ir investicijų klausimus.

R.Andziukevičiūtė-Buzė yra dirbusi analitike Viešosios politikos ir vadybos institute ir Jungtinės Karalystės aplinkosaugos, maisto ir žemės ūkio ministerijoje, R.Burokas - mirusio Seimo nario Juro Poželos padėjėju, Europos Parlamento Socialistų ir demokratų aljanso frakcijos sekretoriate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nekompetencija visiška

nekompetencija visiška portretas
Nu ir pasirink tu tokius, negi jaunu ir padorių nebėra tarp socdemų, o gal ten tokių niekada ir nebuvo... Burokas? Neduokdie ar tik nebus užsitarnavęs tokį postą, kolegiją baigęs Marijampolei kokiais kitais su morale nelabai susijusiais būdais?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių