Quantcast

Privalomų skiepų idėją medikė vertina skeptiškai – siūlo šviesti tėvus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kam žaloti,yam kad ivairus idiotai tėvai,neskiepija,o paskui stebisi susirgo,numirė,galvot reikia i prieki,o neatgal.

Mama

Mama portretas
Aš manau vaikams privalomi tie kur ligos sunkoos buna,ir tie kurie nuo mažu dienu priklauso,nes paskui išlenda ligos kurios miegojo ilgai,o dabar panika kila,

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
ITALIJA SKIEPIJIMA PRIĖMĖ ĮSTATYMU,NĮEPRIIMA Į DARŽELIUS,MOKINIŲ TĖVUS BAUDŽIA PINIGAIS.REIKIA TO LIETUVOJE,NES VISOKIE IDIJOTAI,GALVOJA,KAD JIE AUKŠČIAU DIEVO,KAIP SEKTANTAI NESKIEPIJA SAVO VAIKŲ.TUO PLATINA SENIAI IŠNAIKINTĄ LIGĄ.TARYBINIAIS LAIKAIS TIK GIRDĖJOME,KAD TOKIA LIGA BUVO.TUBERKULIOZĖ TAIP PAT VĖL IŠPLITUSI,TODĖL,KAD GYDOSI,KAS NORI.KITI BOMŽAI TĄ LIGĄ PLATINA.JAU LAIKAS PRIIMTI GRIEŽTUS ĮSTATYMUS,KURIE SAUGOTU TAUTA,O NE ŽAISTI GERTI,NEGERTI VALGYTI,NEVALGYTI,KRUŠTIS,NESIKRUŠTI,

...

... portretas
CHA, Vidut: "Neskiepytu nepriimti i darzelius. Jei tevai nusprendzia neskiepyti - rizikuoja, jog vaikas gali susirgti uzsikretes, rizikuoja jo gyvybe" - JEI sugebėtum galvot, tai: nesirūpink dėl svetimų vaikų, geriau sakyk KO taip tų neskiepytų bijai, jei jie nebijo ir į tuos darželius eina; - NORI pasakyt, kad tie skiepai NEPADEDA, nuo galimos 'zarazos' neapsaugoja? Nes dabar toks įspūdis kad skiepyti yra neapsaugoti (slabakais virtę), o tie neskiepytieji yra AUKŠČIAU tų paskiepytų. Tik, matai, ta 'bacila' ne tik Daržely lekioja, tavo SKIEPYTAM vaikui grėsmė VISUR lieka, o tas neskiepytasis (su nesugadintu imunitetu) tokių grėsmių nejaučia. Taip kad - KAM savo vaikutį skiepais žalot?

Aha

Aha portretas
Kiti gal ir norėtų pasiskiepyti, bet pinigų neturi... Jei skiepai PRIVALOMI, tai jie privalo būti NEMOKAMI, apie mokamus privalomus skiepus net kalbų negali būt!

girdejau

girdejau portretas
kad skiepai gali negatyviai veikti psichika. Is kur po to tiek psichiniu ligoniu..

o gal

o gal portretas
reiktų šviesti tokias medikes, kurios privalomus skiepus vertina skeptiškai? Jei visi butų paskiepyti, nebūtų tokių ligų protrūkio.

Babunė

Babunė portretas
Nepadės joks sanitarinis švietimas nei sovietinė atgyvena beraščiams - mokymas, reikia edukuot. Edukuotų tėvų vaikai gimsta su imunitetu tymams.

tik privalomas skiepijimas

tik privalomas skiepijimas portretas
jeigu žmogus gimė neprotaujantis ŠVIESK aiškink neaiškinęs PROTO "neįkrėsi" mokykloj nesimokė arba mokės blogai dirbti tingi darbe niekas nelaiko . Per švietimą nė vieno alkoholiko neišgydė kaip gėrė taip geria. kaip nedirba taip nedirba. Tokius būtina PRIVALOMAI SKIEPYTI arba apgyvendinti atskirai "džiunglėse" bet jų Lietuvoje deja nėra.

apie skeptiška medike

apie skeptiška medike portretas
Tamsta geriausia nieko nedaryti tik gaut padydinta alga.

Manau

Manau portretas
Reikia ne šviesti, o AUKLĖTI ir MOKYTI! San. švietimas sovietinė atgyvena beraščiams.

močiutė

močiutė portretas
TAIP, vienareikšmiškai... mandrų tėvelių vis daugėja, sakyčiau, čia galima teigti, kaip tyčinį užkrėtimą, o jei dar mirė, tai ir tyčiniu nužudymu....

Anonimas

Anonimas portretas
Tymai yra vaikų infekcinė liga,išplintanti į epidemijas oro lašeliniu būdu,o erkinis encefalitas pavieniai atvejai.

Patriotas

Patriotas portretas
Demokratija tai ne ANARCHIJA.Jaunimas dar patys yra vaikai o jau vaikus daro ir nesupranta kad nepasiskiepijus gresia MIRTIS.Skiepai turi buti privalomi ir kompensuojami valstybes.Vaikai valstybes ateitis.Neskiepys privalomai -ismirs -isnyks valstybe.Tevams baudziamoji atsakomybe- kalejimas uz savo vaiku zudyma -neskiepyjima.

mananti

mananti portretas
o tai kuo ta liga baisesne pvz uz erkini encefalita, kad jau tymams tai turetu buti privaloma.

Ta

Ta portretas
Ta neskiepijima isprovokavo medikai ir turtingiju sluoksnis neskiepydami savo vaiku buvo paskleisti gandai kad globalistai taip letsi nuodija zmones tai aukstuomene pradejo gelbeti savo vaikus ir ju neskiepyti patikrinkit kiek is ju paskiepyti aisku ir imigrantai is kitu saliu prisidejo prie sio protrukio b pabegeliai ar paskiepyti niekas ju neklause niekas netikrino o juk jie is kitu zemynu juos visus pirmiausiai paskiepyti reikia

Anonimas

Anonimas portretas
Tarybiniais metais skiepai buvo privalomi ir nemokami,revakcinacijos taip pat laiku ir nemokamos.O kas nutiko pas atslikėlius ukrainiečius -tymų epidemija?Prezidentė sukvietė ukrainiečius,o Veryga,besirūpindamas kaip pakenkti žmonių sveikatai generiniais vaistais,nepasirūpino,kad tymų epidemijos židinys nesiplėstų.,Koks jis medikas,jei nežino tokių svarbių dalykų.Be to tymų vakcinacija visur ir visais laikais buvo nemokama.O čia ,kaip sako Pranckietis,vakcina brangi ir už ją teko susimokėti.Visiems, užkrėstiems tymais ,yra privaloma pinigine kompensacija iš VLK (valstybines ligonių kasos.)

Vida M

Vida M portretas
Skiepai turi buti privalomi. Neskiepytu nepriimti i darzelius. Jei tevai nusprendzia neskiepyti - rizikuoja, jog vaikas gali susirgti uzsikretes, rizikuoja jo gyvybe.

Manau

Manau portretas
Skiepai turi būti privalomi.

Balamutas

Balamutas portretas
Tam MANAU. Tau Dievas davė teisę apsikrėst, apkrėst savo ir kitų vaikus, laisva valia numirt ir išvist viską patikėt Dievo valiai. Šalin mediciną, gydytojus, ligonines. Jokių įstatymų, jokių prievolių. Labai įdomus požiūris. sakyčiau, nekrofilija atsiduodantis.

To mimis

To mimis portretas
Nuo kada farmacininkai ką nors apmoka? Apmokės valstybė, reiškia tu - mokesčių mokėtojas. Farmacininkai tik skaičiuos ženkliai išaugusius pelnus. Skiepai negali būti privalomi. Jeigu kas nors jaučiatės, kad jūs ką nors privalote, tai pasiskiepykit

kaunietis

kaunietis portretas
KODĖL DIDŽIAUSIAS TYMŲ PROTRŪKIS PAS MUS YRA KAUNE ? todėl, KAD ŠIS MIESTAS STIPRIAI STATOSI IR TVARKOSI....UKRAINIEČIŲ DĖKA. Be to , BŪTINA labai griežtai bausti ....ne tik už nelegalų darbą , kaip nesenai rašyta apie nuolatinį vagį iš valstybės, statantį biurų pastatą Karaliaus Mindaugo prospekte, BET ir už ligų platinimą....

to manau

to manau portretas
tai idomu,berasciai kovos su skiepais? Tai kam tos vakcinos israstos? anksciau buvo privalomi skiepai vaikams ir visi paskiepinti. ir ligu protrukiu nebudavo

manau

manau portretas
kad niekas negali buti privaloma. Dievas dave zmogui laisva valia rinktis, tai kodel kazkokie istatymai turi iteisinti prievole.

kaunietis

kaunietis portretas
TAIP, būtinai. Ir būtinai privalomi. Bei BŪTINA privalomai tikrinti visus imigrantus [ ypač iš Ukrainos ], kur siaučia tymų susirgimai....Juk pas mus daugiausiai atvyksta dirbti ukrainiečių, kurių šalyje šios ligos protrūkis ypatingai didelis.

Mimis

Mimis portretas
Jeigu musu medicina nemokama, tai tie trys skiepai turi buti ir privalomi ir nemokami. Apmoka farmacininkai, juk jie myli savo tauta?

Galerijos

Daugiau straipsnių