Quantcast

„Tvarkiečių“ taryba rengsis rinkimams ir aptars politinę padėtį

  • Teksto dydis:

Šeštadienį partijos būstinėje Vilniuje posėdžiaus valdančiajai koalicijai priklausančios partijos „Tvarka ir teisingumas“ taryba.

Be kitų klausimų, taryboje bus aptariamas pasirengimas 2016 metų Seimo rinkimams ir artėjančiam partijos kongresui.

Taip pat bus diskutuojama dėl partijos plėtros. „Tvarkiečių“ lyderis Rolandas Paksas BNS sakė, kad partija yra užsibrėžusi tikslą turėti 20 tūkst. narių. Šią savaitę paskelbtais Teisingumo ministerijos duomenimis, „Tvarkai ir teisingumui“ priklauso apie 13 tūkst. narių.

Opozicija šią savaitę pranešė inicijuojanti interpeliaciją „tvarkiečių“ aplinkos ministrui Kęstučiui Trečiokui, kai buvo paviešintos jo pokalbių su Druskininkų meru Ričardu Malinausku išklotinės. Prezidentė Dalia Grybauskaitė teigia, kad paskelbti pokalbių įrašai pasėjo dar didesnes abejones dėl ministro veiklos. Šalies vadovės teigimu, premjeras turi spręsti dėl jo galimybės toliau eiti pareigas.

Tuo metu R.Paksas reiškia paramą aplinkos ministrui, pavadindamas diskusijas dėl jo atsistatydinimo „politiniu šou“.

„Partija nesiūlys K.Trečiokui atsistatydinti“, – BNS sakė R.Paksas.

Pokalbių išklotinės rodo, kad R.Malinauskas pernai rudenį ragino Vyriausybę greičiau priimti nutarimą dėl kurortinių apsaugos zonų, sakydamas, kad šis dokumentas padėtų savivaldybei teisminiame procese. Į tai K.Trečiokas atsakė pažadu „tuoj duoti komandą“. Vėliau jis viešai neigė, kad R.Malinauskas pernai rugsėjį jo prašė skubiai keisti nutarimo projektą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Žviegiančių ir viduriuojančių paršelių šaika. Amžini skurdukai, netgi neužaugti iki garbingo Kiaulės titulo.

na

na portretas
kada baigsis verdantys savo sriuboje tie patys makaronai.tai susireikšminę asmenys.kurių lakstymo iš vienos sriubos į kitą/gražulis/ del seimo nario algos jau šlykštu stebėti .jaunime ,kur tu?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių