Quantcast

Turtingiausias ministras – E. Jankevičius, mažiausiai deklaravo A. Veryga

Turtingiausias Ministrų kabinete yra teisingumo ministras Elvinas Jankevičius, deklaravęs šeimos turto už 727 tūkst. eurų.

Ministras su žmona deklaravo 420 tūkst. eurų vertės namą bei žemės sklypų už daugiau kaip 200 tūkst. eurų, taip pat turi daugiau kaip 30 tūkst. eurų paskolą, rodo Valstybinės mokesčių inspekcijos skelbiamos praėjusių metų turto deklaracijos.

Naujasis aplinkos ministras Kęstutis Mažeika, deklaraciją teikęs dar kaip Seimo narys, deklaravo turto už 620 tūkst. eurų. Iš jų 258 tūkst. eurų siekia žemės sklypų vertė, taip pat ministras turi nekilnojamo turto už 80 tūkst. eurų, 50 tūkst. eurų santaupų.

Susisiekimo ministro Roko Masiulio šeimos turtas siekia 581 tūkst. eurų, didžiąją dalį jo sudaro nekilnojamasis turtas, taip pat politikas nurodė turintis per 200 tūkst. eurų paskolą.

Ekonomikos ir inovacijų ministras Virginijus Sinkevičius su žmona deklaravo turto už 358 tūkst. eurų bei 200 tūkst. eurų paskolą. Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis su šeima valdo 357 tūkst. eurų vertės turtą, turi 26 tūkst. eurų paskolą.

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius deklaravo turto už 321 tūkst. eurų, taip pat 231 tūkst. eurų paskolą. Energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas su šeima valdo 268 tūkst. eurų turtą, taip pat turi per 100 tūkst. eurų paskolą.

Krašto apsaugos ministro Raimundo Karoblio šeimos turtas siekia 243 tūkst. eurų, taip pat ministras yra suteikęs paskolų už 86 tūkst. eurų. Žemės ūkio ministro Giedriaus Surplio šeimos turto vertė – 242 tūkst. eurų, sutuoktiniai deklaravo 100 tūkst. eurų paskolą. Finansų ministras Vilius Šapoka deklaravo turto už 241 tūkst. eurų bei 167 tūkst. eurų paskolą.

Premjeras Saulius Skvernelis su žmona nurodė turintys 233 tūkst. eurų vertės turtą bei 31 tūkst. eurų paskolą. Premjero namo vertė siekia 128 tūkst. eurų, taip pat deklaruojamos per 80 tūkst. eurų vertės santaupos, sutuoktinė turi akcijų už 9 tūkst. eurų.

Vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno šeimos turtas įvertintas 184 tūkst. eurų, iš jų 100 tūkst. eurų sudaro buto vertė. Ministras turi 25 tūkst. eurų paskolą.

Naujasis švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius deklaraciją dar teikė kaip Mykolo Romerio universiteto rektorius. Jo  turto vertė – 154 tūkst. eurų, paskolos sudaro 94 tūkst. eurų.

Kultūros ministro Mindaugo Kvietkausko šeimos deklaracijoje nurodoma turto už 151 tūkst. eurų bei 25 tūkst. eurų paskola.

Mažiausiai turto deklaravo sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga su žmona – už 45 tūkst. eurų. Sutuoktinių namo vertė nurodoma per 18 tūkst. eurų, transporto priemonių – per 17 tūkst. eurų. Ministras taip pat turi 24 tūkst. eurų paskolą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valdziagyviai korumpuoti kysininkai deklaruoja tik

valdziagyviai korumpuoti kysininkai  deklaruoja  tik   portretas
arbatpinigius , visi kiti pingai isplauti swedbanke ir padeti giliai afsoru bankuose , kaip kas ubagais atejo y ministrus ...po keliu metu vien tik arbatpinigiu ,simtais tukstanciu delaruoja ,sklypu ir namu desimtimis.......

Antiveryga

 Antiveryga portretas
Namas 18 tūkst.? Tai jis gal lauko tualete gyvena?

Alis...

Alis... portretas
aš tai galvoju... va, dėl ko neįveda turto mokesčio... juk visi parliamentarai daugumoje turi gana daug žemės sklypų ir namų?... va, kodėl Kubilius nepanoro skolintis iš tarpt. valiutos fondo... visiems trukdo tas turtas... tai gal prieš rinkimus tegul visi pretendentai ir deklaruoja savo turtą, o ne tiki interesus... kodėl Anglijoj premjeras gyvena bute?... o pas mus, jei neturi kur sodybos, tai jau esi nepilnavertis... pasirodo lietuviai labai turtingi ir nenori mokėti turto mokesčio?...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių