Quantcast

TS-LKD patvirtino galutinį kandidatų sąrašą Seimo rinkimuose: jame – ir nauji veidai

Grįžti į straipsnį

Visko matęs

Visko matęs portretas
O man patinka Gabrielius. Jis niekad nemeluoja, teisybę pasakė ir šį kartą. Pats jau veidą pakeitė, užsiaugino gyvplaukius, matyt kažkur išgirdo rusišką posakį -" v borodie dovierija" (barzdotam pasitikėjimas". O gal seka vienos idėjos atstovais - ir Marksas, ir Engelsas, netgi Leninas buvo barzdoti. Jiems kažkada pasisekė pritarukti kai kuriuos žmones. Bet, berniuk, laikai ne tie, žmonės taip pat pasimokė, sugeba atskirti pelus nuo grūdų. O tavo veidą po bet kokia kauke pažinsim. Nesistenk...

:))))

:)))) portretas
su mgboltiko " patirtimi " net pirmose sąrašo eilutėse :) ir partneriautis ruošiasi su liberalių " dėžutininkų " partijomis , ne kai kurie dar ir į teismus vaikšto :)) Tik nieko tokio patryjotų tai nejaudina :))) Atsiprašau , bet patarsiu - nenaudokite trąšų , ponai patryjotai , jums labiau tinka mėšlas ? :) Pirmyn ir toliau "akademiniai " :)))) Nepamirškite balandų :)))

Anonimas

Anonimas portretas
kazkas rase kad usa valdzioj ir seime teisininkai ir ekonomistai tupi,uztat ten ir klesti ta usa! o toj lt visokiu puskvailiu prisirinke toli atitrukusiu nuo realybes,ne savo kedese tupinciu deletantu!

Cirko žiūrovas

Cirko žiūrovas  portretas
kam lizinginiai , jei yra su mgboltiko patirtimi :) Taip , čia konservatoriai geriausi :))))

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Ale neprotingi konservatoriai - nė vieno gandragalvio neprisilizingavo. Prapuls be rusiško karbofoso ir be lietuviško Karabaso.

Aš balsuosiu už valstiečius

Aš balsuosiu už valstiečius  portretas
nes jie vieninteliai nepabijojo prarasti šiltų seimo narių kėdžių ir kaip buvo žadėję organizavo REFERENDUMĄ SEIMO NARIŲ SKAIČIUI SUMAŽINTI IKI 101 . Aš NIEKADA nebalsuosiu už konservatorius, liberalus ar socialdemokratus, nes jie buvo prieš referendumą - matyt dėl tokių sąrašinių vietų . Rinkėjai tokius " šiltų vietų " saugotojus turėtų išpašolvoninti .

Ruonis

Ruonis portretas
Nežinau nė vieno gero įsimenančio darbo.

laisve

laisve portretas
nesuprantu, ko cia viduriuojat, balsuokit uz ka norit, prievartos juk nera, pasirinkimas kiekvienam pagal norus

>Cha cha cha< \\\\\.../////

&gt;Cha cha cha&lt;  \\\\\...///// portretas
Tą sąrašą suvyniot į panaudotą tualetinį popierių,nes kvapai vienodi,tai patikimumas ir vertė dar labiau padidės.---Ir akli,ir durni galės prabalsuoti,vien pagal kvapą.

Vemt

Vemt portretas
verčia tų žmonių veidmainystė,ranka prie širdies,o toje širdyje tik gobšumas.

Cha cha keisk dilerį )

Cha cha keisk dilerį )  portretas
Ką vartoji ? Tokie kliedesiai :))))

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kuo labiau Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, buvę kolaborantai bei kitos atmatos) sąrašą aploja, tuo žmonių akyse sąrašas darosi patikimesnis ir vertingesnis.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kiek gali tie idiotai tikėti pasakomis, ir kada užaugsite

Nežinau nežinau kas geriau :)

Nežinau nežinau  kas geriau :)  portretas
Ar lizingas ar konservatorių kandidatų sąsajos su mgboltiku ? Keli kandidatai dabar jau su " patirtimi " ? Ca ca konservatoriai :)

Bob

Bob portretas
konservaiu svolociu partija

Ir ką ?

Ir ką ?  portretas
Kam patirtis buvo panaudota ? :) Konkrečiai .

Puiku

Puiku portretas
Kandidatai stiprūs, turi patirties. Tai ne lizinginiai kolchozo tešlagalviai.

Balsuosim už konservatorius

Balsuosim už konservatorius portretas
Nėr kur dėtis, kad tik nereoktų širinskienės ir jos globotinio matyti

Raimondas B

Raimondas B portretas
Arogantiški, pasipūtę, išdidūs vaivorykštiniai

O jei vietoje pykčio ant valstiečių

O jei vietoje pykčio ant valstiečių  portretas
pagalvoti ? Nesuvoki kiek žmonių nuskriaudė socialdemokratai ir konservatoriai ? Ar ne socdemai nuolat siūlė naikinti PVM lengvatą šildymui ? Tik ėmė ir persigalvojo ? :))) O gal žinai kiek butų ponai centruose šildosi su lengvata , kuri pagal pajamas jiems nepriklausytų ? Manau tai neteisinga tų žmonių atžvilgiu , kuriems iš tikrųjų kompensacijų reikia . Lengvata nepasiekia tų , kurie būstą šildosi ne centriniu šildymu . Todėl nebalsuosiu nei už socialdemokratus nei už konservatorius , kuriems dzin eilinis , kuriam reikia pagalbos .

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha cha   to Cha cha cha     portretas
Patarimas: paspaudyk pažaliavusią vištos Walmorą, arba kreipkis pas psichdocentą Verygą - turėtų padėti.

surankiojo pogrindy priplekusius ,pelesiais ir kerpem

surankiojo  pogrindy  priplekusius  ,pelesiais ir kerpem portretas
apaugusius uzsislepusius 75 metams kadrinius ir rezervo KGB-esniku stukacius informatorius su sluota apvale ir pirmyn vaduot lietuva nuo lietuviu.....jus beviltiski koncervai su lyberastais --jusu elektoratas siandien persdami ir dvoka skleisdami prazygiavo per sostines gatves y juos ir apeliuokit --tai jusu rinkejai.....prie tautos nesiartinkit...

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
APSIVĖMIAU...........................

Baranis Šiaulią

Baranis Šiaulią portretas
Ožiai nepraeis ! No pasaran !

Rimtas ir solidus sąrašas

Rimtas ir solidus sąrašas  portretas
Už tokį sąrašą balsavus, negėda ir prisipažinti. Tai ne kokia nors “plūgo brolių” draugija.

Seniai laikas

Seniai laikas portretas
keisti Rinkimų įstatymą ir dėl kadencijų skaičiaus ( pabuvo Seime dvi kadencijas iš eilės ir trečią kadenciją eina per vienmandatę apygardą : išrenka -gerai ,ne -tai viso gero ,nes rinkėjai matyti tokio Seimo nario NENORI ) , vienmandatėje nelaimėjęs rinkimų - BRAUKIAMAS ir iš partijos Sąrašo - rinkėjai NENORI MATYTI to Seimo nario .Dar ir kitų pakeitimų turėtų būti Rinkimų įstatyme .Tiek tūkstančių žmonių partijos turi ,o į Seimą ateina vis TIE PATYS ( neįeina per duris,įlipa per langą ) ir vėl tos pačios rietynės Seime ( žmonės tai beveik tie patys ) .

Baisu

Baisu portretas
Negi balsuosim vėl už tuos debilus vagis konservus ,įdomu kas pvm priskaičiavo lansberginiai praturtėję prisivogę žemę už mūsų pinigus ,vagys

Ant valstiečių pykstu

Ant valstiečių pykstu portretas
Kai tik valstiečiai stojo valdžion , tai iškart pradėjo rėkt net apsiputoje kad reikia panaikint pvm 9% lengvatą šildymui, ir padaryt 21% pvm šildymui. Tai gerai kad Konservatoriai su Soceldemokratais vos ne vos iškovojo kad paliktu 9% pvm lengvatą šildymui, mainais į miškų ūrėdijas. Užtai ir reikia balsuot už Konservatorius ir Soceldemokratus.

Lietuvos pilietė

Lietuvos pilietė portretas
Sąrašas visiškai nuvylė. Vėl tie patys asmenys, kurie nieko konstruktyvaus , be kritikos valdančiąjai koalicijai, nepasiūlė šiame seime. Senyvi net ir naujai į sąrašą įrsšyti asmenys. Skaitant sąrašą pradedi manyti, jog gyveni senuolių valstybėje, kad joje jaunų, išsilavinusių žmonių apskritai nebėra. Taigi vėl senoji, nusibodusi gvardija. Juk pirmojo dešimtuko keli asmenys viso sąrašo nepapuošia. Norėjosi pamatyti jaunų išsilavinusių, bet seime dar nebuvusių asmenų. Juk kiekvienais metais Vilniaus universitetas išleidžia politologų bei kitokių seime dirbti tinkamų specialistų Labai gaila, bet jų sąraše nėra. Tai kur jie pasideda. Matyt išvyksta dirbti užsienio valstybėms, kadangi Lietuvoje jokiai partijai jie nereikalingi. Visiškai aišku, kad kito seimo sudėtis bus tokia pati kaip ir šio .

jo

jo portretas
šunys loja-karavanas eina

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Visas kgb elitas susidinko.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Būtina, kad į TS-LKD partiją ateitų nauji sąžiningi žmonės. Dabar sąraše visas pirmas vietas užima ir vėl nori sėdėti Seime tie, kurie jau ten 20-30 metų. Turbūt užpakaliai jau suaugę su Seimo narių kėdėmis

Nepergyvenkite, balsuosim

Nepergyvenkite, balsuosim portretas
Šiminytė protinga ir kalba tik apie tai, ką supranta, bus gera premjerė

Anonimas

Anonimas portretas
Nejaugi Lietuvoj dar esama trumpaprociu ir trumparegiu. Negi balsuosit uz tuos ozius

pritariu

pritariu portretas
ka sitie liurbiai budami valdzioje 30 metu nuveike gero Tautos ir Lietuvos labui su 'dedule' priesaky ,kuris JAV padovanojo Mazeikiu Nafta uz eura ir dar jankiam sumokejo ,kad tie pasieme. Konservai visus metus tik dirbo savau,nekreipdami demesio i Tautos lukescius...! Gal kas zinot ,nors viena ju nuveikta gera darba Tautos labui,nors viena ... ?????

jei

jei portretas
balsuosime tai tik uz Drasos partija su NVenskiene tai gal isliksime kaip tauta o visi buve i istori/jos saslavyna ?...

Galerijos

Daugiau straipsnių