Quantcast

Traukiasi „valstiečių“ frakcija: dėl nuomonių skirtumų išėjo V. Poderys

Seimo narys Virgilijus Poderys paliko valdančiąją Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakciją.

„Dėl įvairių svarbių klausimų nuomonės skyrėsi, vienas iš tų paskutiniųjų yra balsavimas dėl rinkiminės sistemos“, – savo sprendimą palikti frakciją BNS komentavo V. Poderys.

„Ir dabartinės batalijos, politinis klimatas, politinės diskusijos, kurios, man atrodo, yra ne apie valstybę, o apie kažką kitą, aš nenoriu būti su jomis tapatinamas“, – pridūrė parlamentaras.

V. Poderys tapo Seimo narių Mišrios grupės nariu. Jis sakė kol kas neturintis planų jungtis prie kitos politinės grupės.

V. Poderys yra Seimo Energetikos ir darnios plėtros komisijos narys.

Į Seimą jis išrinktas pagal Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą.

„Valstiečių“ vadovas Ramūnas Karbauskis ketvirtadienį prieš plenarinį posėdį Seime žurnalistams teigė, kad V. Poderys jo dar neinformavo apie savo sprendimą.

„Valstiečių“ lyderis tik priminė, kad V. Poderys dažnai elgdavosi kitaip nei dauguma frakcijos narių.

„Jis dažnai balsuodavo kitaip“, – sakė R. Karbauskis.

Išėjus V. Poderiui, „valstiečių“ frakcija mažėja iki 48 narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Elona

Elona  portretas
Aš labai nusivyliau, kuomet susidėjote su valstiečiais, nes turėjau viltį, kad galite daugiau. Ir kodėl tik dabar išsiskyrėte, artėjant naujiems rinkimams?

...

... portretas
Šiaip, ši žmogysta asmeniškai mandato negavo, mandatą gavo SĄRAŠAS, mes balsavom už to sąrašo vertybes. Taip kad jei kažkam to sąrašo vertybės ima nepatikt, jis laisvas Seimą palikt, ir tuo pačiu į Seimą papultų sekantis esantis tame sąraše. Nes dabar - negi turim mus išdavusius gerbt?.. :/

Manau

Manau portretas
Kad teisingai padarė,nes toliau su tokiais dirbti neįmanoma kurie alina ir niekina mūsų taitą. Gal ir kitiems prašvesės protas ir atbus sąžinė kad skriausti žmones yra nusikaltimas.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių