Quantcast

Toliau auga S. Skvernelio ir A. Verygos palankus darbo vertinimas

Grįžti į straipsnį

Justinas

Justinas portretas
Čia parašyta ir apklausta gerai,nekyla abejonių.Pre daug tų mergaičių ten,nera kam galvoti,tik šampanuoti.

Ju

Ju portretas
Dar yra durniu tautoi kurie tiki tuo plikiu

bitė

bitė portretas
O dabar, rugpjūčio pabaigoje, koks vertinimas būtų? Vien ko verta dovana - ,,pis...toletas"!

Sneka

Sneka portretas
Zmones sneka kad skvernlis savo kelia iki pat namu issiasvltavo bet ka cia tas kelias virusas svarbiau makles su lenkais ir jo zmonis darbeliai jau niekam nerupi idomu kiek skverneliene akciju turi tos imones kurioje dirba

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Kodėl dingo prezidento vertinimai? Įdomu būtų pamatyti ar daug pakilo?

Urte

Urte portretas
Nereikia jokiu raštu,jokiu komentaru,žmonės mato ,žmonės supranta,juk ir šunauja turi akis ir prota.Keli žodžiai -JIE DIRBA.Taip viskas pasakyta.

Maryte

Maryte portretas
O kas tas ,,šita,,jei nesusigaudai kas tas šita,geriau išvis nerašyk.

antanas

antanas portretas
Verygos ir Skvernelio reitingai tiesiogiai proporcingi runkelių skaičiui Lietuvoje.

>Maryre< \\\\\.../////

&gt;Maryre&lt;  \\\\\...///// portretas
Kur tavo automatas ???,Zaraso ežere nuskendo,kai vertė nuo pjedestalo.

Marytė

Marytė portretas
Už šita niekas nebalsuos jis nevertas balso.

Danute

Danute portretas
Ačiū Verygai už gerą darbą, esame dėkingi, kad nepasimetė ir dirba taip kaip ir turi dirbti.

Mistika

Mistika portretas
Kažkaip niekur net nemačiau to balsavimo / vertinimo? Įdomu kur čia taip vyksta ? ( ypač kai aš neišlendu iš naujienų portalo, bet niekur neradau tokio). Kažkokia mistika!

Algis

Algis portretas
Uz tai juos vertina, kad vykdo senu zmoniu genocida, juk ju nebegydys,nebeguldys I ligonines.

>...< \\\\\.../////

&gt;...&lt;  \\\\\...///// portretas
Ką vartoji ????????????

...

... portretas
Tas ve'Ryga - psichiškai neįgalus, jis TIK pasinaudojo situacija kur Galvojantys neskubėjo lįst, dabar š'generolą vaizduoja. O tas SS - aukštumoj TIK kol Šaly teroras tęsiasi, na, kaip ir Stalinas anuomet. :/

Vladas

Vladas portretas
Nesuprantu už kokius nuopelnus gali kilti? Pastoviai meluoja, ar už melą gali geresni pasidaryti

Gyventoja

Gyventoja portretas
Jeigu jie abu(Veryga ir Skvernelis) tokie geri valstybes pareigunai,tai kodel visiems gyventojams neisdalino nors tu vienkartiniu kaukiu po kazkiek.Juk pradzioje ju nebuvo.Kodel zmones turejo taip brangiai nusipirkti ju patys.Tik kazkodel jie abu matomi su gerais respiratoriais.! Italijoj zmones pasto dezutese pasiimdavo med.kaukes.Ju idedavo valdzios paliepimu.O jie nesumaste paselpti savo pilieciu..?Geda...

Kauniete

Kauniete portretas
Uzvakar per LRT Skvernelis stovejo be kaukes salia vertejo.Tai jam galima nedeveti kaukes,o man butina?..Pirmomis dienomis Veryga aiskiai ir garsiai kalbejo per tv,kad kaukes neapsaugo.O po kiek laiko pareiskia,kad jas privalu nesioti.Taip,jis sake,kad visko yra pakankamai.Bet kad nebuvo visko.Tai tada nesuprantu kodel jo darbas vertinamas gerai.

Tai ,,Pastebėjimas''

Tai ,,Pastebėjimas&#039;&#039; portretas
O kodėl poliklinikose būtinai turi stumdytis?Taigi užsiregistruoji,gauni talonėlį,kada turi atvykti,- ir nėra to stumdymosi.O dabar geriau,kai su širdies ligomis,kraujotakos susirgimais specialistai nebepasiekiami.Visi darbai užkraunami šeimos gydytojams,kurie neturi nei sąlygų,nei priemonių rimtesniems tyrimams atlikti?Ir nejaugi nesuvokiat,kad toks Verygos savivaliavimas nepataisomai pakenkia žmonių sveikatai.Su vyresniais tiesiog akivaizdžiai susidorojama,jau nekalbant apie jų niekinimą.

taigi

taigi portretas
Iš tikro, ne tai svarbiausia, kad Veryga laiku nenupirko apsaugos priemonių, gal jam valstiečiai neskyrė laiku reikiamų rezervų, bet, kad visą laiką melavo, kad visko yra pakankamai. Medikai patys būtų truputi pasirūpinę ir gyventojai. Gerai, kad kol kas taip baigėsi, o juk kažkurio laku aiškino, kad testų jau beveik nėra.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> zmogus. Žmogau, jei poliklinikų koridoriuose būtų stūmdesi pacientai, o gydytojai įprastomis sąlygomis juos priiminėję, tai padėtis būtų kai Anglijoje ar USA ir mirusius laidotu bendruose- masiniuose kapuose ,o didžioji dauguma medicinos personalo apsikrėtę. Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį - pasekmes.

zmogus

zmogus portretas
Visumoj dirbo neblogai, kai prisijunge p. Skvernelis. Neturejo geru patareju P. Veryga. Pirmoji pagalba visiems Lietuvos gyventojams - del ivairiu nusiskundimu praktiskai neimanoma. Viskas telefonu, o atsakymas - laukite kol pasibaigs karantinas yra ministro isakymas. Va butent sitoje situacijoje dedamas labai didelis minusas. Nemate pacientu su kitomis diagnozemis.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas bet kartą buvot apklausti,portalo 'Baltijos tyrimai',spaudžiam ŽALIĄ,kas ne RAUDONĄ.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Tik is dalies galiu vertinti ju darba gerai, bet tai turi spragu. As būčiau isvis uzdraudus skrydzius ir parplaukdinimus i lietuva taip apsaugojus nuolat gyvenancius lietuvoje zmones. O jau gryzusius grieztai karantinavus tas 2 savaites. Ir gydytojus paskirscius vieni prie covid 19, kita dalis ipstine tvarka ligonius gydys. Juk tu ligu yra nemazai ir be naujos covid19. Zmones serga, kenčia, miršta. Ar jiems nereikia padėti, gydyti?

>kotas< \\\\\.../////

&gt;kotas&lt;  \\\\\...///// portretas
Tu bib'koti ješkok pas koncervus,liberastus,komunistus,nes jų valdymo metais viskas prap...sta.Jieško rūroj smegenų.

Jaunimui pamąstymui

Jaunimui pamąstymui portretas
Jauni dar uždirbs ,po karantino ,žinoma kas ne tinginiai ir gabūs. Senam be sveikatos tai jau praėjęs etapas. Kai pasensit ,o tai neišvengiama ,suprasit,ką gali ir ko ne.

KELIU TRISPALVĘ

KELIU TRISPALVĘ portretas
Teigiamai vertinu Skvernelio ir Verygos darbą. Pag

kotas

kotas portretas
Jie kaip šikšnosparniai: švelnisi plevena sparniukais, slopindami įkandimo ir kraujo siurbimo skausmą, vaidina geradarius tų pačių nuskriaustųjų pasisavintomis lėšomis. Šuns kaulu nepasotinsi. Atiduokit kas priklauso.

AŠ portretas
Kaip blogai gali vertinti dirbantis virš šešiasdešimt metų esantis seniai.Seimūnai ir kiti pensininkai.Kuo jie nusipelnė gauti tuos 200 eurų.Tai pasityčiojimas iš žmonių likusių be darbo ir su mažais vaikais.Kaip tokie gaunantis po kelis tūkstančius ir dar priedus nesidžiaugs.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Manau čia pensininkų vertinimas.O po keletos metų vertins jų darbą janesni.Galimai vertinimas bus atvirkštinis.Reikės atsiskaityti už ištaškytus milijardus.

Galerijos

Daugiau straipsnių