Quantcast

Terminas jau baigiasi, o naujų ministrų dar ieškoma?

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis su prezidentu Gitanu Nausėda antradienį aptars Vyriausybės formavimą.

Šis susitikimas vyks į besibaigiant terminui, kada S. Skvernelis turės pateikti prezidentui tvirtinti Vyriausybės sudėtį.

Po įgaliojimų grąžinimo šalies vadovas S. Skvernelį premjeru paskyrė liepos 24 dieną. Nuo tada ministras pirmininkas turėjo 15 dienų sudaryti kabinetą.

Premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas BNS sakė, kad antradienį ministras pirmininkas dar nepateiks G. Nausėdai kabineto sudėties.

Dėl naujos daugumos sutarusios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, „Tvarka ir teisingumas“ bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga žada pakeisti mažiausiai tris ministrus – vidaus reikalų, susisiekimo ir žemės ūkio.

Viešai įvardyta, kad į šias pozicijas siūlomi Lenkų rinkimų akcijos atstovai Jaroslavas Narkevičius, Vladislavas Kondratovičius bei „socialdarbietis“ Andrius Palionis.

Šalies vadovai šiuo metu taip pat sprendžia dėl teisinių niuansų, kaip bus atnaujinama Vyriausybė. Jeigu kabineto sudėtis bus patvirtinta mažiausiai su dviejų ministerijų vadovų pasikeitimais, Vyriausybė turės pasitikrinti pasitikėjimą Seime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip as mana ,Taskas

Taip as mana ,Taskas portretas
Reikejo paleisti seima be jokiu kalbu.Ka siulo i susisiekimoministrus,vidaus reikalu.Tai pasityciojimas is musu visu.Per daug gerai Masiulis dirbo,daug iskele negerumu.valstybiniu pinigu nutekejimu ,todel toks netinka.Reokia tokio,kad klanam tiktu ir dalytusi kalimu.Juk taip is visko matosi.Neturetu daleisti i susisiekimo ministrus nieko kito ir palikt ta pati.

KANDIDATAI IR LAIKINIEJI

KANDIDATAI IR LAIKINIEJI portretas
Nežino kaip eiti pokalbio pas Prezidentą.Pasikviestų krūvą žurnalistų,pasiimtų raudoną "papkę"ir ,iškilmingai ją iškėlęs tarsi neštų Olompinę Ugnį,lėtai ir mislingai praeitų prezidentūros prieigomis.Tinkamumas būti ministeriu-garantuotas.

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Sovietinis tualetinis popierius
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių