Quantcast

Teisėjų tarybos vadovas: V. Bako teiginiai kelia pavojų demokratijai

Grįžti į straipsnį

KAUNIETIS.

KAUNIETIS. portretas
Noriu pasakyti,kad demokratija,tai demonai krato ir tas vyksta visame pasaulyje,aukos,žmonių mažėjimas,juk viskas pagal jankių doktrinas.

KAUNIETIS,

KAUNIETIS, portretas
V.Bakas,tai jankių agentas Lietuvoje taip rašė Diena.lt - ir dar pateikta 10- imt darbuotojų,tai kokia Lietuva,jei jai vadovauja jankiai ? - gubernija.

MAT MAT

MAT MAT portretas
Valijaninas gribovskos kiseninis.

Didelė pagarba V.Bakui.

Didelė pagarba V.Bakui. portretas
Ir sėkmės jam išlaikyti žulikų spaudimą. Ir Jakeliūnui. O čia lojantiems tvartelio lenciūgams noriu pasakyti, kad gal ivardinkite nors vieną savo dievinamos partijos veikėją, kuris bent kiek, bent kada kėlė į viešumą tokias niekšybes apie kurias dabar kalba šie tikrai drąsūs žmonės.Ir siekia Tiesos bei Teisingumo.Visos Lietuvos labui.

jonas

jonas portretas
GRESME NE DEMOKRATIJEI O VALSTYBES PINIGU VAGIMS IR JUOS DENGENTIEMS TIPAMS.

litvie

litvie portretas
balsoi bardak

uk

uk portretas
......DEMOKRATIJA..... lietuvoje ?????????? kažkas turbūt juokauja , ... geriau tiktų ,, KREIVŲ VEIDRODŽIŲ ATRAKCIONAS ,, BE ŽODŽIU.........

Nuomone.

Nuomone. portretas
Apie kokias vertybes gali sneketi karbauskininkai.Karbauskis pats bijosi tiesos ,teismu.Jei butu toks teisingas pats pasiulytu istirti jo zemiu grobima.trasu is Rusijos pirkima.O cdabar tik rusiska propaganda ismokE skleisti,rinkimine kompanija uz pinigus .Jei butu vis tai daroma pries 2 n.arba po rinkimu tai saunu,.O dabar Bakas,Skvernelis,Sirinskiene dirba issijuose,Tai viskas kaip jie sake apaciom pamaloninti.

tautietis

tautietis  portretas
Mano nuomone didziuli pavoju demokratijai ir valstybei kalia teismu ir teiseju sprendimai bet ne Bako pasisakymas kazkoks MIGLOS putimas apie pavoju Aiskiai matome kas dedasi teismu sistemoje kiek garsiausiu teiseju arestuota kodel to nemate VALANTINAS bet labai greitai pastebejo Bako issakytas mintis puikiai zinome kokia sistema ir kaip dirba teisejai todel tauta labai pasitiki VSD sprendimais ir tik ju deka pradedama valyti teismu ir teiseju sistema. Labai dziugu kad dar yra aukstesnes teismu instancijos kur galima irodyti teisinguma Gerai neprimenu bet kazkur atmintyje virpa kad Valantinas buvo pasalintas ar pats atsistatydino uz negerus darbus einant kazkokias aukstas pareigas bet cia tolima praeitis neprisimenu gal kas ir prisimins

cha ...Bakas dar tik ,,,kelia pavoju,,, demokratijai

cha  ...Bakas  dar  tik  ,,,kelia  pavoju,,, demokratijai   portretas
,o lietuviska - teisine korumpuotu kysininku svogeriu teismu sistema jau dabar sukelus didziausia pavoju lietuvai , tautai ir jos egzistencijai ateity, todel visa si mafijine struktura ir drasko akis visiems kurie tik pabando sakyt tiesa apie juos ---nes teisejai [ na ir visa ta susara] ytikejus ,kad jie yra auksciau Dievo ---jie nepakaltinami ,jiems viskas leistina.......ir nereikia dangstytis aukstom frrazem ,,,demokratijos pavojais,,,, kada kalba eina apie paprasciausius korumpuotus kysininkus aferistus ,,,,,,,istatymu kurejus,,,,,,,

teisesauga

teisesauga portretas
Silainiuose , automobilis perejoje mirtinai uzmuse Mama ir Dukryte kurios saugiai ejo per pereja,ir tas zmogzudys gavo tik 4 metus lygtynai ! Nes zmogzudzio tevas pareiske,kai sunus mokysis Svedijoje sededamas. vokelis viska sutvarko,bet ,tas teisejas tik tiek skyre. kyla klausimas kodel … ?

Jo

Jo portretas
visokie valentinai koncervu subinlaiziai,Lietuvos parazytai, tevynes isdavikai,pinigu vergai,

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, vėl: "Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių" (K.3str.1d) ir "Aukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus" (K.3str.), o juk Seimo nariai KAIP TIK ir yra tie MŪSŲ demokratiškai išrinkti atstovai. O štai teismai tėra TIK vienas iš valdžios institutų (K.5str.1d.), o juk PAČIOJE Konstitucijoj pasakyta: "Valdžios galias riboja Konstitucija" (K.5str.2d.) bei tai kad "Valdžios įstaigos tarnauja žmonėms" (K.5str.3d.) - JEI teismai ima vykdyt kažkieno 'zadanijas', nustoja tarnaut Tautai, tai atsiranda teisėtas pagrindas kalbėt apie teismų bandymus uzurpuot valdžią. Taip kad kai A.Valantinas bando kalbėt kad „Kada sakoma, kad sprendimai, kurie netinka, gresia teismų reforma, tai aš įžvelgiu didžiulį pavojų demokratijai“, tai taip jis teparodo kad jam demokratijos sąvoka svetima, kad jo siekiai ima kirstis su Konstitucija, o Tauta priversta prisimint Konstitucijos 3str.2d.

:)

:) portretas
Matomai, teks rinkti S.Skverneli i prezidentus,gal baigsis tada chaosas su teismais ir visais koncernais.Prareformuos Valantina gales advokatu dirbti.:)

Be pykcio...

Be pykcio... portretas
Gerbiu A. Valantino pasisakymus, o sie Bako ir sios vyriausybes politikieriu zemo lygio snekas net negaliu vertint, nes jie nieko neismano valstybes, verslo, politikos valdyme, zemas lygis, islinde neaisku is kokiu pozemiu valstieciai be suvokimo.

Ot bebrai!

Ot bebrai! portretas
Leiskite jiems gvelbti ir korumpuoti, leiskite teisti pagal švogrijos įstatymus, nes jei neleisite, tai skelbs pavojų demokratijai per visą "nepriklausomą" žiniasklaidą

zenonas

zenonas portretas
Ar šis Valentinas iš vis žino ką reiškia demokratija? Demokratija? (gr. demokratia < demos "liaudis" + kratos "valdžia"). Valdžia yra mūsų darbuotojai, privalo dirbti mums. Dabar mes mokame jiems atlygį už tai, kad neria tokie kaip Valentinas mums kailius. Kreipiesi, atrašo trūksta įrodymų, pateiki papildomai, atrašo, jūsų skundas jau buvo išnagrinėtas. Kur tai matyta, kad samdomas žmogus gyventų geriau už darbdavį t.y. mus? Visiškai palaikau SNSGK pirmininką gerb. V.Baką. Tik jis gali išgelbėti esamą situaciją, nes teisėsauga jau nebe nusikaltėliai, o atviri banditai. Antstolis neva uždirba per mėnesį 15 000 eurų.Baikit juokus , tai yra dienos atlygis. Mano tel. 8 662 33770.

AAA

AAA portretas
Teisėjai neturėtų įsivaizduoti, kad jie - nuo Dievo. Jie žmonės, ir todėl būtent turėtų įsiklausyti visuomenės nuomones ( kitaip sakant - populizmą), nes jie privalo tarnauti visuomenei, bet ne karaliams ar prezidentams.

Anonimas

Anonimas portretas
Ka tie vagys teisejai vadina demokratija. Jiems demokratija kai NEBAUDZIAMI gali vogti, NEKALTUS SODINTI, MELUOTI ir smeisti. Kelti i viesuma teiseju mafijos nusikaltimus jiems jau pavojus ju isgamu demokratijai.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių