Quantcast

Dovanėlė: Tauragės apskrities valdininkai mokytis vyks į Ispaniją

Tauragės apskrities Šilalės, Tauragės, Jurbarko ir Pagėgių savivaldybių administracijų vadovai bei jų pavaldiniai kraunasi lagaminus ir dar šį mėnesį vyks į Ispaniją.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos žinios“, valdininkai tikina vykstantys ne poilsiauti, o mokytis, kaip merijose būtų galima įdiegti arba patobulinti jau veikiančias lankytojų aptarnavimo vieno langelio principo sistemas. Oponentai neabejoja, kad mokymosi vieta Pietų Europoje pasirinkta neatsitiktinai – Ispanijoje vis dar vasara.

Kelionė į Ispaniją semtis patirties diegiant vieno langelio lankytojų aptarnavimo principą yra Pagėgių savivaldybės parengto ir Europos Sąjungos (EŠ) struktūrinių fondų finansuojamo projekto „Paslaugų teikimo ir asmenų aptarnavimo kokybės gerinimas savivaldybėse" viena sudėtinių dalių.

Bendra šio projekto vertė – beveik 1 mln. eurų, o pirmojo etapo – 510 tūkst. ęurų. Didžioji dalis šių lėšų – ES parama, regiono savivaldybėms tenka prisidėti 76,5 tūkst. eurų. Planuojama, kad kelionė į Ispaniją Tauragės apskrities savivaldybių administracijų vadovams bei jų pavaldiniams kainuos apie 45 tūkst. eurų. Į šią kainą įskaičiuota ne tik skrydžiai lėktuvu, bet ir apgyvendinimo, maitinimo, kitokios išlaidos.


Šiame straipsnyje: valdininkaimokymaiIspanija

NAUJAUSI KOMENTARAI

efka

efka portretas
O po to,mums aiskina,kad mes visi turime kurti geresne Lietuva.Nu kaip su tokiais suskiais galima kazka kurti. Baikite tratinti pinigus urodai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių