Quantcast

Tarybos posėdį dėl koronaviruso rizikos atideda ir konservatoriai

  • Teksto dydis:

Opozicinė Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionių demokratai nusprendė atidėti šeštadienį Anykščiuose planuotą tarybos posėdį dėl koronaviruso rizikos.

Partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis sakė, kad tokį sprendimą priėmė remdamasis Vilniaus universiteto ir Santaros klinikų ekspertų rekomendacija, nes iš oficialių institucijų gaunamos prieštaringos žinios.

„Iš oficialių institucijų girdime prieštaringas žinias. Nors turime rekomendaciją vengti masinių susibūrimų, tuo pat metu neatšaukiami dideli renginiai įvairiose šalies vietovėse“, – pranešime spaudai teigė G. Landsbergis.

„Esant tokioms aplinkybėms priėmėme sprendimą apriboti partijos renginius, kol nėra tiksliai žinoma epidemiologinė situacija Lietuvoje ir galima rizika renginiuose dalyvaujantiems žmonėms. Sprendimą priimdami remiamės Vilniaus universiteto ir Santaros klinikų ekspertų rekomendacija“, – pridūrė jis.

Partija šeštadienio renginyje planavo apsispręsti dėl partijos programos ir vienmandatininkų sąrašo artėjančiuose Seimo rinkimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nuotraukoja didziausias kenkejas virusas Lietuvoi kuri reikia UTILIZUOTI :-)

...

... portretas
Tai reikia suprast kad Broileriukas po atostogų užsieny (o kur buvo?) jau su 'karūna' grįžo; jei jau jam kelias į Tvartelį uždarytas, tai kam jis ir Tarybai?..

Anonimas

Anonimas portretas
Korona, ispjauk visus konservus...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių