Quantcast

Tapęs prezidentu, G. Nausėda spaustų L. Kukuraitį ir G. Surplį dėl nepadarytų darbų

Grįžti į straipsnį

Nu jo

Nu jo portretas
Dar neprezidentas o jau karūną užsidėjo,mat išmes tą aną,toks išdidumas,manau ,kad jo ir neišrinks

***

*** portretas
Šimonytė - ultraliberalių pažiūrų, pasisako už abortų laisvę, eutanazijos įteisinimą, marichuanos legalizavimą, šeimos sampratos keitimą, iš esmės siekiant sunaikinti šeimą kaip visuomenės institutą. Kadangi Prezidentas turi iš ties dideles teises, I. Šimonytės pažiūros atrodo pavojingos. Net kraupios... Be to, jai netrūksta nuolankumo V. Landzbergiui, keliaklupsčiavimo ir paklusnumo TS-LKD partijai. Su paprastais rinkėjais ji turi tiek pat bendro, kiek vanduo su aliejumi. Todėl kviečiu visus balsuoti už G. Nausėdą. Net jei ir nelabai jis kaip kandidatas patinka. Jis tikrai daug geriau nei tokių ultraliberalių pažiūrų konservatorių marionetė.

Klasiokui

Klasiokui portretas
Ką nori apgauti? Vadink kaip nori tvarto beretes bet jos taip ir liks konservais. Tiesa, dabar jos dar ir žiauriai suliberalėjo...Todėl tikrai neatitinka konservatorių (ir tavo minimų krikščionių demokratų) idėjų ir pavadinimo. Na o Šimonytė su šia gauja tik primityviai apsimeta kad eina savarankiškai o iš tikrųjų ją finansuoja taip kaip nieką kitą.(Kur tokia gautų šimtus tūkstančių?) Pačioje pradžioje rudenį taigi net rinkimų cirką konservatoriai savo partijoje padarė. Ir įvardino kad konservatoriai Šimonytę deleguoja. Ir tik dabar, kai pamatė kaip žmonės šitų brudų nekenčia, išvertė kailį..:D)

Romas

Romas portretas
O tai su Veryga viskas tvarkoje ?

Joo

Joo portretas
Apsimeta, neva kovos su KarboSkverno vagimis.

Klasiokas

Klasiokas portretas
"...konservatorių iškelta I.Šimonytė..." Ji yra nepartinė, be to, kandidatas registruojamas, kai surenka 20 tūkst. parašų ir sumoka užstatą. Taigi ji ne iškelta, o remiama krikščionių demokratų. Beje, partijos pavadinime TS-LKD nėra žodžio "konservatoriai". Jeigu čia oficiali informacija, o ne reklaminis kandidato G. Nausėdos straipsnis, tai reikia naudoti oficialius faktus ir pavadinimus.

Bruto Neto

Bruto Neto portretas
Ko čia Surplys dėtas? Juk vos kojas apšilo ministerijoje. Reikia žmogui duoti įsibėgėti. Čia, matyt, kabliukas, kad Surplys Grybauskaitės žmogus.

Ex

Ex portretas
Finansinio elito prezidentas "spaustų" ministrą Kukuraitį, kad socialiniams reikalams nebūtų finansavimo.

Pono prezidento

Pono prezidento portretas
pagrindinė užduotis spausti PROKURATŪRĄ IR TIKRINTI TEISMŲ KOKYBĘ. Čia yra pagrindinė blogio Lietuvoje priežastis. O ne kabinėtis prie seimo. Suspėsit. Visų pirma šioje srityje sutvarkykite jeigu esate tokie kompetetingi ir protingi. Ir tik paskui dairykitės ką čia dar padarius. Bet man atrodo kad viskas bus po senovei:tie patys diktuos tiems patiems ir dirbsite. ČIa kaip blogas(Gitanas) ir dar blogesnis (Ingrida):D)

Reptilijos

Reptilijos portretas
Kam jie reikalingi parazitai?! Tauta savo autoritetus tegul renka, o ne primestus ir parinktus valstybės naikintojus!!!

Fu

Fu portretas
Nei vieno nei antro! Velniop juos visus.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai norėčiau tik Nausėdą matyti prezidentu,jis yra šeimos žmogus,o ne Šimonytę kuri remia gėjus ir visai nualino pensininkus bei praskolino šalį.

Anonimas

Anonimas portretas
Kai taps, tada galės daryt, dsbar tik burnos aušinimas

Galerijos

Daugiau straipsnių