Quantcast

T. V. Raskevičius teigia pakeitęs Partnerystės įstatymo strategiją

Grįžti į straipsnį

o

o portretas
propoguoja matomai irgi pydrasliavyniai po lesbiprieziura libsimsaikos?'''

APIE KOKIAS PATAISAS JIS KALBA?...

APIE KOKIAS PATAISAS JIS KALBA?... portretas
Čia panašiai, kaip bankrutavusiame viešnamyje. Po bankroto nutarė kambariuose pakeisti beldus - nepadėjo. Pasirodo - reikėjo pakeisti prostitutes, o ne baldus. Lietuvos seime reikia padaryti tą patį.

Cha

Cha portretas
geriau pakeistų lytį jei neturi ką veikt. Ko čia metu metais kankina Lietuvos visuomenę su vemt verčiančia prievarta?

Kas už jį aplamai balsavo .Tikriausiai gaidžių klanas.

Kas už jį aplamai balsavo .Tikriausiai gaidžių klanas. portretas
Stengęsi nes žino, kad į kita seimą jau nepapuls.

S.S.S.

S.S.S. portretas
sužinoti apie partnerio sveikatą, tvarkyti turtinius reikalus nebūtinai partnerystės įstatymas. Be jokių problemų tai gali susitvarkyti notaro pagalba. Nereikia čia vergti, esate nesveiki ir būkite nesveiki savo tarpe. Niekam jūs daugiau neįdomūs. Ir šiuo klausimu būtinai reikia surengti referendumą, tad žmonės aiškiai pasakys ką jie galvoja apie juos.

RASKEVIČIENĖ,

RASKEVIČIENĖ, portretas
Baik skaldyti visuomenę. Lietuvoje esi maža smiltelė tarp normalių piliečių daugumos. Geriau važiuok gydytis, o ne tuščiai trintum kelnes seime ir, kaip tranas, gyventum kitų piliečių išlaikomas.

jeigu

jeigu portretas
veiksmas "teigia pakeitęs Partnerystės įstatymo strategiją" reikia , kad lytinis sutrikimas , savo lyties nepripažinimas ir ligos būtinybė gydyti , net jei reikia priverstinai – sveikina sveikame kūne –sveika siela, kūno sąvoka apima ir galvos turinį, jei fiziškai sveikas, bet galvos turinis ne ligos pagal ligų klasifikatorių nuo p.60 Jei žmogus skelbiasi Napoleonu, Dievu –visiems aišku, jei vyras – moterimi ar noteris-vyru–ne? Kam sergančiam ar aplinkiniams?

blogis

blogis portretas
galiu pacituoti partijos vedles zodzius jai neitikusiam SUDO GABALAS

Pirmyn

Pirmyn portretas
Kažkodėl nesigirdi, kad laisvės partijos lyderiai priimtų papartneriauti pabėgėlių. Raskevičiau pirmyn. Gal prasiplės patirtis ir įstatymą galima bus patobulinti. O dabar sėdi vienišas ir parneriauji su savimi.

oi

oi portretas
Kokia foto dėl įvaizdžio sukūrimo. Raskevicius ir i jo paranke įsikibęs vaikas. Tenka pripažinti homoseksai kūrybingai prieina prie savo tipo pozityvios gyvensenos propagandos. Kad tik pozityviau visuomene pažintu Raskevičiu. Tačiau Raskevičiui reikėtu priminti jo vieša pasisakymą apie tai ką jis pasakojo apie savo vaiką. Gal jis buvo žiniasklaidos užkluptas netikėtai bet tada jis viešai pripažino kad nežino kaip gyvena ir auga jo vaikas nes juo rūpinasi dvi lesbietes, tiesiog jam tai neįdomu kaip ten yra . Tad šio straipsnio reklamine foto tai tik eilinė homosekso manipuliacija prieš visuomenę.

jis net per monitorių

jis net per monitorių portretas
šūdu smirdi

mikimauzas

mikimauzas portretas
cia tau ne rababarbara istraukta grauzt

Saskevičius

Saskevičius portretas
pakeitė strateginę pozą lovovje. Dabar ne jis puls, dabar jau jį puls.

H

H portretas
Ukrainoje karas , kuris galiu ir pas mus ateiti. Žūsta vaikai , moteris vyrai . Valstybėje brangsta maistas . ponai kol kas dar valdžioje išdidus postringauja , bet nieko rimto nedaro . O tasis vis su tomis pačiomis savo sekso problemomis . BJAURUS žmogelis . Nors kiek padorumo turėtum ,

Sugedę

Sugedę portretas
Žmonės. Ką veiks,kai pasens ir nebegalės "linksmintis"?

a

a portretas
fui smirda

Petras

Petras portretas
Tas laisvūnas jau viduriuoja ir pakeitė partnerystės įstatymo strategiją, tiesiog kaip Putinas, kaitalioja strategijas, kad supriešinti tautą. Tikras fašistas, ne svarbu tauta ir žmonės, bet tikslas iškrypelio yra svarbiau. Tokius reikia nekęsti, kaip ir Putino rusijos.

Klausimelis

Klausimelis portretas
Tikiuos sito... sekanciame seime nebeliks, kaip neliks ir kitu "danieliu" ir "briedziu"?

A nia?

A nia? portretas
Puiku, labai pasitarnaus Kremliaus tikslams - Lietuvoje apsigyvenę ukrainiečiai pamatys, kas čia valdo...

Strategija aiški

Strategija aiški portretas
Pirmiausiai 5 dienų(!) gėjų šou Vilniaus centre birželio1-5 dienomis, atvykėlių liaupsės ("įvairovė", "pridėtinė vertė" (neaišku, kokia?)) ir puolimas, kad priimtų įstatymą. O tada, kai beveik visi saviškiai bus Seime, staigiai kyštelės šį įstatymą balsavimui paskutinę minutę.

vai vai

vai vai portretas
Kancaras viską gali, kancaras čia karalius

Patarimas

Patarimas portretas
Ne strategiją keisk, o patį įstatymą. Bėdavojote, kad negalite sužinoti apie partnerio sveikatą, tvarkyti turtinius reikalus- tai šito ir siekite. Tačiau negalvokite, kad jūs tapsite tikra šeima. Ir jokių įvaikinimų, surogatinių motinų, jūsų gyvenimo būdo reklamos mokyklose, nepilnamečiams, per medijas. Štai su tokiu tikros partnerystės ir tik partnerystės įstatymu neturėsite bėdų tikrai.

karamba

karamba portretas
teisingai, dabar savo linksmakotį kiši ne į šikinę, o į špokinyčios skylę? Tik žiūrėk, kad paukštukų nebūtų-nules.

asas

asas portretas
strategija pasyvus arba aktyvus

Ką čia išsigalvosi jei toks esi.

Ką čia išsigalvosi jei toks esi. portretas
Keisk strategija kaip nori vis tiek būsi pydaras.

Galerijos

Daugiau straipsnių