Quantcast

T. V. Raskevičius: mano prioritetas – darbas Žmogaus teisių komitete

Laisvės partijos narys Tomas Vytautas Raskevičius, į parlamentą patekęs pagal partijos sąrašą, teigia, kad save matytų dirbantį Seimo Žmogaus teisių komitete. Visgi būsimas Seimo narys akcentuoja, kad Laisvės partijos tikslas yra ne politiniai postai, o galimybė įgyvendinti savo prioritetus.

„Aš manau, kad šiame etape prioritetas turėtų būti ne kėdžių ar postų dalyba, o tiesiog tokios koalicijos suformavimas, kad būtų galima įgyvendinti savo prioritetus. O kalbant apie (...) prioritetus, tai aš iš tiesų prioritetu matyčiau darbą Žmogaus teisių komitete“, – Delfi TV teigė T. V. Raskevičius.

„Mano pagrindinė platforma yra žmogaus teisės, tai kadangi Seime yra komitetas, kuris dirba būtent šioje srityje, tai toks siekis yra labai natūralus, man atrodo“, – taip pat akcentavo jis.

Paklaustas, ar norėtų teisingumo ministro posto, T. V. Raskevičius teigė, kad Laisvės partijai yra svarbiausia ne postai, o prioritetai, su kuriais partija ateina į politiką.

ELTA primena, kad T. V. Raskevičius Naujamiesčio-Naujininkų vienmandatėje apygardoje antrajame ture varžosi su konservatorių kandidatu Žygimantu Pavilioniu.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Spalvis tai profesija ar šiaip ... sportas.

tavo prioritetinis darbas

tavo prioritetinis darbas portretas
tai fekaliju stumdymas pirmyn atgal per stumoklio vakarely Laisves agrastu raukuose,,,

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Taip, nes per tą komitetą labiausiai pavyks suplėšyti Lietuvą į skutelius: jau žmonės sutiko būti sutapatinti su ŪKIO sąvoka - atsisakėme žmogaus ir šeimos sąvokų , išbrauksime ir tėtės mamos, berniuko, mergaitės ir visų su šeima susijusių sąvokų - nuskurdinsime savo žodyną, atsisakysime savo mentalitetoir t.t. Kas žmogau esi be vertybių, be kalbos, be kultūros ir papročių? Aišku, tik ŪKIS! Tik nežinia ar tarybinis, ar dar koks nors neatrastas! Matote, Dobrovokska išaiškino ŪKIo sąvoką ir visi laimingi ir patenkinti - net kalbininkai! Ne, aš ne ŪKIS, aš žmogus, kuris gtyvena šeimoje! Niekaip to iš manęs neatimsite - net sėdintys, kaip skaičiau rgi spaudoje "prie sotaus lovio"!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių