Quantcast

T. V. Raskevičius ignoruojamas parlamentinėje grupėje „Už šeimą“?

  • Teksto dydis:

Save profesionaliu gėjumi vadinantis „laisvietis“ Tomas Vytautas Raskevičius įtaria, kad dėl pažiūrų yra atribojamas nuo tam tikrų veiklų Seime.

„Laisvietis“, Partnerystės įstatymo rengėjas T. V. Raskevičius prie parlamentinės grupės „Už šeimą“ prisijungė pernai gruodį. 

Grupei priklauso 35 Seimo nariai iš įvairių frakcijų. 

Bet, sako, per pusę metų nė karto nebuvo pakviestas į grupės posėdžius ir apie grupės veiklą negavo jokios informacijos.

Kai šią savaitę parlamentas atmetė Partnerystės projektą, T. V. Raskevičius pamatė grupės „Už šeimą“ Seimą sveikinantį pranešimą. 

„Laisvietis“ raštu kreipėsi į šios grupės vadovus su klausimu, kokiu pagrindu jį nuo grupės atribojo, ar žmonės rūšiuojami ne tik pagal tai, kokiems klientams yra atstovavę profesinėje veikloje, omenyje turėdamas dalies Seimo skeptišką nuomonę apie neseniai Konstitucinio Teismo teisėju paskirtą Vytautą Mizarą. 

Grupės „Už šeimą“ pirmininkė – konservatorė Vilija Aleknaitė-Abramikienė. O pavaduotojas – „darbietis“ Mindaugas Puidokas. 

Pastarasis sako, kad tik gavęs T. V. Raskevičiaus raštišką priekaištą sužinojo, kad šis – irgi grupės narys. Sako, kad T. V. Raskevičius nė karto pats grupės veikla nesidomėjo. 

O grupės „Už šeimą“ pirmininkė, krikščionė demokratė  V. A. Abramikienė sako, tai, kad T. V. Raskevičius negavo jokios informacijos – techninė klaida. Sako, jo elektroninis paštas tiesiog nebuvo įrašytas prie kitų, todėl informacija apie posėdžius nenusisiuntė. 

M. Puidokas sako, kad grupės bendras požiūris į šeimą apibrėžtas kaip sąjunga, kurią sudaro vyras ir moteris. 

Taip pat T. V. Raskevičius kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Juk prostitucija Lietuvoje draudžiama. Kaip tą profesiją realizuoja?

GEras

GEras portretas
Šeimos-atstovas-su-šūdinu-instrumentu

Jio

Jio portretas
Vėl šitas padaras
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių