Quantcast

T. Tomilinas „valstiečius“ kviečia diskutuoti apie demokratiją partijoje

Parlamentaras Tomas Tomilinas kviečia valdančiosios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovus į diskusijas apie demokratiją partijoje ir kitas jos problemas.

Politikas šį savaitgalį Anykščiuose organizuoja renginį „LVŽS demokratijos forumas“.

Jis teigė tai darantis dėl nesutarimų, kurie atsiranda, „kai per daug rišamasi prie asmenybių ir per mažai prie idėjų“.

„Darysime labai komfortišką, išsamų, ramų pasikalbėjimą apie mūsų problemas, ir tikiuosi jų sprendimo. Kalbėsime, kaip pagerinti mūsų sprendimų priėmimo procesus partijoje, kad žmonės aktyviau dalyvautų, suprastų tuos sprendimus, galėtų daryti didesnę įtaką partijos nariai, kalbėsime apie pažiūras, idėjas, ideologiją – kas mus visus jungia, įskaitant ir nepartinius žmones politinėse pozicijose, bandysime susitarti, kokios tos idėjos yra visiškai bendros“, – BNS teigė T. Tomilinas.

Darysime labai komfortišką, išsamų, ramų pasikalbėjimą apie mūsų problemas, ir tikiuosi jų sprendimo.

Anot jo, į diskusijas žadėjo atvykti apie 100 „valstiečių“ ir nepartinių, tačiau partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis jau pranešė negalėsiantis dalyvauti.

„Bet tai nėra koks nors nusistatymas – jis pats paragino žmones dalyvauti renginyje, tad jokio susipriešinimo čia nėra“, – kalbėjo politikas.

„Valstiečių“ gretose nesutarimai paaštrėjo pasirašius naują partijų susitarimą dėl koalicijos. Pagal jį, dabar „valstiečiams“ priklausantis Seimo pirmininko postas atiteko „socialdarbiečiams“. Tačiau „valstietis“ parlamento vadovas Viktoras Pranckietis nesutinka trauktis iš posto, parlamento vadovo posto perleidimą partneriams jis vadina R. Karbauskio kerštu.

Seimo pirmininkas R. Karbauskį kaltina autoritariniais valdymo metodais ir yra raginęs trauktis iš partijos pirmininkų.

Liepos pradžioje premjeras Saulius Skvernelis „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „24/7“ sakė, kad LVŽS turi keistis.

„Norisi, kad ta politinė partija (...) būtų demokratinė, vertybėmis pagrįsta, demokratiniais principais, diskusijomis paremta politinė jėga“, – sakė premjeras.

Jis tvirtino, kad „į tokią partiją, kokia ji šiandien yra, man įstoti būtų sunku“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
Gero poilsio jums valstieciai ir zinokit visi dori jietuvos zmones uz JUS

natalija

natalija  portretas
VALSTIECIAI NEIESKOKIT SLIEKU ANT ASFALTO NEDARYKIT PROBLEMU PATIS SAU TOMYLINAI APSIRAMINK NES JAU NEPATINKI DAUG KAM ATSIRADO ANTSAS SKVERNELIS IR PRANSKIETIS KURIEM MAT PRITRUKO DEMOKRATIJOS KAD VIENAS I PREZIDENTUS NEPAPUOLE KITAS NUO KEDES NEGALI ATSITRAUKTI TOMYLINAI NEREIKALINGOS TAVO DISKUSIJOS APIE VISKA IR APIE NIEKA TAUTA VERTINA VALSTIECIU DARBA DIRBKIT O NESIAISKINKIT KIEKVIENA PLETKA AR DURNUS PASISAKIMUS MES SU JUMIS MES UZ JUS

JONAS

JONAS portretas
APIE KA CIA VAPSI TOMYLINAI MES TAUTA SKAITOM KAD VALSTIECIU PATI DEMOKRATISKIAUASIA PARTIJA AR DAR VIENAS PRANCKIETIS ATSIRADO
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių