Quantcast

Svyla ministrės kėdė: Seime – kalbos apie interpeliaciją, R. Karbauskis gina

Grįžti į straipsnį

RIMABar

RIMABar portretas
Interpeliacijos verti Tamašiūnienė,Veryga ir pats Karbauskis,kam pateikė tokius ministrus.O prezidentas?

Panasi i Greta...

Panasi i Greta... portretas
Ja pasodino,kad primena Gretos laikus. Nu,kam si motera reikalinga,dar tokioje atsakingoje Valstybes darbo vietoje ! Juk ji tik isipuosusi,prisidaziusi ir issipytusi kaip kalakute pries zmones. Fui,na tas Karbovskis tikras bebebciukas. Turi buti visur tvarka,ir reikia ja nushalinti,ir i jos vieta protinga Zmogu pasodinti,kad dirbtu Lietuvai.

...

... portretas
Buvo Vėpsaitė, atsirado lenkaitė... :/

GAILA

GAILA portretas
Slykstu skaityti kad kalciausia Ministre o tie kurie SUKO bizni ir sukele milziniska katastrofa islieka sausi.noriu palinketi Ministrei stiprybes nes pas mus Lietuveleje pagrindiniai kaltininkai visuomet randa IESMININKUS.Dar karta Ministre JUMS STIPRYBES

Internetinis darbas

Internetinis darbas portretas
Dabar „Google“ moka nuo 6285 iki 7392 USD per savaitę už darbą internete iš namų. Įstojau į šį darbą prieš du mėnesius ir per pirmąją šio sandorio savaitę uždirbau 6457 USD. Šis darbas yra tikrai neįtikėtinas ir kiekvieną dieną man suteikia didelę pajamų ddalį. Esu tikras, kad pasieksite geriausią rezultatą. Apie tai skaitykite čia.. ................>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m

Internetinis darbas

Internetinis darbas portretas
Dabar „Google“ moka nuo 6285 iki 7392 USD per savaitę už darbą internete iš namų. Įstojau į šį darbą prieš duu mėnesius ir per pirmąją šio sandorio savaitę uždirbau 6457 USD. Šis darbas yra tikrai neįtikėtinas ir kiekvieną dieną man suteikia didelę pajamų dalį. Esu tikras, kad pasieksite geriausią rezultatą. Apie tai skaitykite čia .. ...............>>>>>>>>>> w­­wvw.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m

AS

AS portretas
Jeigu vietoj saldainiu,auksiniu saukstu,kaklaraisciu butu pripirke dujokaukiu.Bet juk ne jiem sedintiem siltai ju reikia.

AS manau ir ne tik AS

AS manau ir ne tik AS portretas
Manau ,kad svilti silto postai turetu daug kam.Ir Karbauskiui taip pogi.Juk jis valdanciuju vadas,o atsakomybes neprisiima uz nieka.Juk sukviete dirbti kaip skelbe profesionalus.Ir cia ne vien ministre kalta.Kalti daugelis. Prieziuros valdininkai,gaisrininkai ,politikai.Kuriem tik rupi kuo daugiau saldainiam pinigu,kuodaugiau Prezidento rezidensijai skirti ir kuo brangesniais automobiliais mokesciu moketoju pinigais vazineti.Ne dirbti jie verziasi ,o del algu ir prieinamumu prie lovio.Ir tvirtai sakau ,kad turi lekti is darbu desimtis kurie nesusitvarke su savo pareigom.

Galų gale!

Galų gale! portretas
Tai kur buvo ministres pavaduotojai ir patarėjai? Vadinasi šiose pareigose “sėdint” užtenka šiltai sedeti po šluota?

Antokas

Antokas portretas
karbauskis negali būti be gražių moterų. O visi žino, kad graži moteris, tai kvaila moteris

Gintaras Aurimas Vizgirda

Gintaras Aurimas Vizgirda portretas
Visa vyriausybei ir seimui yra giliai p@ui ant to,kas ju ir ju intresu neliecia. Ir,ar karbauskis,ar bet kuris kitas,nusiteikes BUTI seime iki gyvenimo galo,vienodi. Kaip sakoma - kur pirstu dursi,ten kiaura. Prie geros tvarkos,turetu priimt atsakmybe ir aplinkos ,ir vrm,ministeriai(kitaip pavadint neiseina),ty ciuozt is pareigu!

As

As portretas
Karbauski lauk, tegu aria savo laukus, o ne žmonių likimus!!

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalviai eilinį kartą patvirtino - jie profesionalūs idiotai.

Tai psekrew tie litvinai

Tai psekrew tie litvinai portretas
Su savo gaisru pakišo kiaulę Lenkų Rinkimų akcijai.

Prie ko čia "kėdė svyla"?

Prie ko čia "kėdė svyla"? portretas
Čia moterėlės užpakalis svyla.

...

... portretas
Negi reikia suprast kad pas Svernelį atsirado Prostitucijos ministerija? :/

omg

omg portretas
dar viena gretutė Seime dėl grožio...

ogi

ogi portretas
naisiu /markiziukas/ dangsto visas socmafijos poniutes nesvarbu kad nevelnio neismano apie nesavo pareigas ............

Emma23

Emma23 portretas
vplan.com/diena - yra puiki suaugusiųjų pažinčių svetainė su išmaniąja paieškos sistema, kuri suranda sеkso partnerį!

Kęstas

Kęstas portretas
Rusams užtenka padegti padangų krūvą ir dūmus pavėjui paleisti į Lietuvą. Viskas. Zuikiai nudvės. Lietuva pasiduos. Neliko Lietuvoje jokių sugebėjimų ką nors padaryti. Milijardas eurų per metus gynybai jokios naudos nedavė. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Ką čia bekomentuoti

Ką čia bekomentuoti  portretas
kas atsisakytų "užverst" tokią gražuolę !

"Profesijonalai"

"Profesijonalai"  portretas
gi didžiausi visi ! Leidžiasi jau naisiuose saulutė... :-DDD

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt jau dave nes zmona toli o pasirurinti tai nori uztai ir gina

...

... portretas
Nėra ko čia ginti to Karbauskio ar Skvernelio statytinės.Nė kiek nepateisinama,kad ta gražuolė be patirties,kad per mažai dar prabuvo tose pareigose.Skirti reikia nusimanančius tokioje srityje ,o ne būtinai panašią į Gretutę.Nemanau,kad nebuvo galima rasti tikrai išmanančių žmonių.

Leninas

Leninas portretas
VIENAS - NULIS Lietuviai veda

Kavenskis

Kavenskis portretas
Paziurekit i ministres povyza..... ji visu kinu spinduliuoja neapykanta aplinkai, jei visiskai nusisikt ko jus norit ,pageidaujat ar reikalaujat !

manau

manau portretas
Koks gali buti ieskojimas kaltu visa kalte mero ir as manau kad jis ten suko nemaza bizneli bet cia mano nuomone.

Dievo bausme

Dievo bausme portretas
Nevykeliams - nevykeliu valdzia!

Taigi,

Taigi, portretas
Rado opozicija eilinį kabliuką. Ir vėl yra kaip širšalą kelti. Kalčiausi dėl gaisro Alytaus veikėjai,o bėdą visą nori suversti ministrei,kuri dirba nepilnus du mėnesius. O kur ponai Alytiškiai buvo,kai laikë tokią bombą pašonėje? Kodel netikrino ypatingos rizikos įmonės? Kodel leido pažeidinėti įstatymus? O miesto meras dabar ypač susireikšminęs,net jau skaityti nebesinori jo rašlevos. Pagyrų reikia sulaukti iš aplinkos,o ne pačiam,su kiekvienu interviu,pūstis kaip ant mielių. Žmonės ir Dievas viską mato,už gerus darbus atlygins,tik kantrybės.

AK

AK portretas
Rado ka paskirti lenku tautybes atstova. Juk Lenkai buvo okupave dali Lietuvos . Tai gal reikėjo paskirti rusa jie tai okupavo visa Lietuva. Petkevičius buvo teisus. Seimas yra durniu laivas

To: Vėl dėmesys nukreipiamas

To: Vėl dėmesys nukreipiamas portretas
O tai pagal tave miesto meras turi tikrinti kaip ir ką daro įmonės ir jas kontroliuoti ? Čia kur taip yra ?

Blinda

Blinda portretas
Tai kur tas a la viarslininkas? Tegul valo teritorija ir padengia nuostolius. Gal uz zmoniu pinigus viskas bus daroma???

Seniūnas

Seniūnas portretas
Reikėjo moters - paskyrė. Bet , kad ta moteris pritinka tik žiopsot ir plėvėsuot tais netvarkingais plaukeliais .Kaip galima iš vis kaip šiokiai tokiai viršininkei-vadovei šitokia apranga rodytis tokiuose įvykiuose ir aplinkoje . Kaip į teatrą ... Bet gi neturi mažiausio gebėjimo organizuoti , vadovauti , spręsti. Tokia ,,profesionalei'' tik vaikų darželyje su vaikučiais pasivaikštinėt po pievą .

pypenas

pypenas portretas
Antra Meilutytė pagal žinias ir kompetencija.................?????????????????????????????/

jadziova.

jadziova. portretas
reikejo moters , tai ir paskyre bet ka ministre.

Katastrofai

Katastrofai portretas
Jūs teisus. Tikrai didelė bėda kai ministerijose dirba tik giminaičiai ar kiti per pažintis atėję teoretikai nepasivarginantys net perskaityti ką ir kaip reikia daryti. Girdėjau akademinės bendruomenės apgailestavimus, kad visose ministerijose taip. Tikrai verti, kompetetingi specialistai nevertinami o kažkoki tušti, žali dipukai sėdi kabinetuose. O VRS seniai garsėjo savo ,,jaunuoliais juodais drabužiais"..Sakoma kad jų dauguma net netradicinės lytinės pakraipos..Gal todėl Tamašiūnienė ten nepageidaujama?:D)

Vėl dėmesys nukreipiamas

Vėl dėmesys nukreipiamas portretas
ne į tą pusę..Alytaus meras, jeigu jis būtų tikrai toks gerutis ir padorus, turėjo griežtai tikrinti sudverslininkius ir domėtis kas kaip jo mieste dirba. Kalbama, kad tas ,,firmačius" kuris galimai pats padegė padangas(kad utilizavimas nieko nekainuotų), darbuotojai vargo negaudami algų ir nuo jo kitų nešvarių reikaliukų, kad jis bizniavo tirai nežmoniškai peržengdamas visas ribas... Meras nežinojo kad ši įmonė visai nepatikima ir ,,juoda"? Nemanau. Dabar merui ir Karbauskio puolėjams nėra ko sau maikės ant krūtinės plėšyt ir dėl gaisro pult visus ką galima, o pirmiausia ministrę. Manot kad ši moteris iš visų valdžios institucijų yra silpniausia ir neapsigins?

Kauno inteligentai

Kauno inteligentai portretas
Tik provincialai gali pulti tokią simpatišką ministrę?

Katastrofa

Katastrofa portretas
Teisybė, per du mėnesius ministrė dar neįgijo reikiamų įgūdžių, bet čia toks postas kada bet kuriuo metu gali įvykti nenumatytos situacijos ir tada reikia sugebėti veikti operatyviai, mobilizuojant specialistus, kurie nusimano apie veiksmų planą, kuris turėjo būti paruoštas iš anksto kiekvienai ekstremaliai situacijai atskirai. Kaip ministrei dirbti su tokiais " soecialistais", kurie įvykus ekstremaliai situacijai ieško vertėjo išversti instrukciją. Visos instrukcijos jau seniai privalėjo būti išverstos, atredaguotos patvirtintos ir suderintos ir gulėti aplanke stalčiuje. Nepamirškime, kad Astravas kvėpuoja į pakaušį, pats laikas paruošti veiksmų planus.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Labai smagu, kad galima kasdien skaityti anekdotus............

Kodėl jie

Kodėl jie portretas
tuos lenkus vis išėda? Buvo normalus energetikos ministras - privertė išeiti.Dabar visai nebloga vrs ministrė ir vėl, nieko dar neprasižengus, ėda lauk! Ką, jums tkios durnės kaip Juknevičienė ar Vėsaitė reikia? Tai Šalaševičiūte ar Valiukevičitę pastatykit?Asilai. Per savo keršto ir aferų planus nieko daugiau nemato

Pirmyn, Lietuva

Pirmyn, Lietuva portretas
Alytaus savivaldos direktorius ir meras su taryba kalti del gaisro...

...

... portretas
Che: "turėkime gėdos kaltinti žmogų, kuris dirba ministerijoje du mėnesius laiko" - blondinė turėjo MOKYKLOJE mokytis, į ministrus renkama DIRBTI, o ne lakuotus nagučius demonstruot ir iš dirbančių TYČIOTIS: "Czo za ja, czo moja kamzelka"... (matyt, lenkaitė mokyklą TIK savo blondiniškumu 'baigė', ir paskui tik per 'tai' karjeros laiptais kilo - NEGALIMA tokioms pataikaut, te geriau 'raudoną žibintą' užsidega)

Ramunai,

Ramunai, portretas
nesiknaisiok praeityje, bet Vidaus reikalu ministres beda, kad neparode operatyviu veiksmu nelaimes akivaizdoj ! Reikejo konkrecios pagalbos, o ne priekaistu kazkam...Gana tu pasakoriu ir kalbu kalbeliu, kur jusu profesionalu valdininku konkretus, ismintingi darbai ???

R

R portretas
Kada pradėsite dirbti??? Praėjo jau 30 metų:(((

KARABASAS MYLI BLONDES

KARABASAS  MYLI  BLONDES portretas
greitutė 1, greitutė 2, greitutė 3......

ania

ania portretas
O siaip,is visos sitos nelaimes,pliusu prisides socialdemokratai su meru-gaisrininku,meru-padangu metytoju,meru-buterbrodu tepeju,meru-,,klizmu,,statytoju visiems is eiles,tik ne savo miesto lodariams

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Jei ji nenori prisiimti atsakomybės, kad nesuteikė visos reikiamos pagalbos gaisro gesinimui, netgi dezinformavo, kad nieko baisaus, gaisras jau užgesintas, o dabar kalti visi, tik ne ji, tada man nesuprantama kam reikalinga MINISTRO pareigybė? Juk ir be jos šiaip ne taip užgesino gaisrą. Vištų aukštuose postuose jau pakankamai ir net per daug, negano to, dar vieną blondinę stūmia į atsakingas pareigas. Juk aiškiai matosi, kad moteriškė sėdi ne savo ratuose, taigi aiškinkit kiek norit, bet vaizdelis nekoks. Ne veltui jau 32 000 žmonių pasirašė peticiją, ar Karbauskiui tai nieko nereiškia?

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Tiesa,pamirsau parasyti,kad kolukieciu nekenciu,uz pastoviai keliama chaosa Lietuvoje,su savo idiotiskomis reformomis.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Ko cia ant tos babces is Wilno varote,ana tik kelios savaites prie vyriausybes lovio-ten kitu ministru ne geresne kompetencija.Kur tie visi,kur per Astravos ,,avarija,,filmavosi,kur specai visu tarnybu,o ju simtai-siknas surauke tupi,koncervai-nesisudeliaukit su tom interpeliacijom,vistiek nepavyks,,geriau pasakykite ka visi sliapiate,kokia kilpa ant zmoniu kaklu ruosiate,kad taip demesi i padangas sukate- P.S.O meras tai i tv realybes sou varys-ir soks,ir dainuos,ir ant stulpo vartaliosis.

SLYKSTU

SLYKSTU portretas
Slykstu skaityti kad kalciausia Ministre nes meras iskart saugodamas savo kaili uzsipuole ministre Gerbiamas mere prisipazink ir pasakyk ar viska BUVAI PADARES kad si nelaime neivyktu o iskarto pradejai kurstyti zmones rinkti parasus ir uzsipuolei visiskai nekalta zmogu Ministre jusu pareiga buvo senai ta stebeti ir pasirupinti kad si nelaime neivyktu tikiu kad tik su jusu laidimu buvo dvigubai daugiau laikoma siu padangu BET SENA PATARLE SAKO KAD PUOLIMAS GERIAUSIA GYNYBA

Geda Korumpuotiems Koncervatoriams

Geda Korumpuotiems Koncervatoriams  portretas
Neduok Dieve ateis Koncervatoriai I valdzia tada prisiminsite kas yra bloga valdzia. Bunant Valstieciams valdzioje bent kazkuek sumazinome atskirti tarp zmoniu ir bent kazkuek dasivijome Lenkija. Didejo minimalus atlyginimas, vidutinis atlyginimas.Pensijos. Pinigai vaikui. Sugrizus korumpuotiems Koncervatoriams su Liberalais I valdzia vel viskas stos I savo vezias ir bus dirba a didiesiams Koncernas, bet ne zmonems

žalia pas žalius

žalia pas žalius portretas
jei nesuvokia ką daryti, tai ir niekada nesuvoks. Ar tai bus du mėnesiai, ar penki metai. Tai tik parodo dabartinių seimo narių neįgalumą. Kol nereikia nieko daryti, tai dar lyg tai viskas ir tvarkoje.....

Taip

Taip portretas
Ne taip baisu ,kaip piešiama ,meras turėjo prižiūrėti Alytui tvarką ir nedejuoti ko pats nepadarei.

pasipiktinusi

pasipiktinusi portretas
Bebrai- anūkai- brendininkai net ir iš nelaimės piarinasi.Jau dabar kaišioja pagalius po minitrės kojomis. Jei ministrė,atvykusi į vietą ,neugebėjo įvertinti situacijos, tai ją galėjo įvertinti ir patarti už jos stovintis SabatauskasKą jis ten veikė? Organizavo mero rinkėjų parašų rinkimą ministrei nuversti?

Kuo greičiau

Kuo greičiau portretas
Tokią ale ministrę nuimti - viskas popieriuje yra, bet Alytus....pagalvosim, ar kada nors ką tiems žmogeliams duosim. Tegul nors dabar ten nuvažiuoja pakvėpuoti tuo oreliu

Anonimas

Anonimas portretas
Tai dar karta pasitvirtino, kad ne tik su popieriais turi moketi dirbti ministre ir kt. klerkai. Kodel deleguojama i ministrus a specialistus be patirties ar strateginiu reikalavimu neatitinkantys asmenys. Pediatras - krasto apsaugai, Trikotazo specialistas - dabar IT specialistas, ir t.t. Supraskime, kad jau tikra nesamone valstybeje.

Ole

Ole portretas
Ar tokiai ministerijai gali vadovauti tokia moterėlė,ima juokas iš profesionalų vyriausybės.Yra toka lietuviškas posakis” nepadabna vištai persti”.

...................

................... portretas
na stai is straipsnio aiskai matosi kas pelnosi ir kelia sau reitingus , nei kelia sumaisaty vyriausybeje , tai socdemas merasCesiulis puoles gesint gaisro ir po to apderges ministre ,kad si atvykus taip pat nepuole plikom rankom zarijas zarstyt gairavietej , is paskos [ taip jau buna visados] pragydo Berazumis is konservatdegradeliu sutves ...su ,,,interpeliacijom,,, na o socdemonai kukliai kaisiojo visiems zmonems pasirasyt po ,,,peticija,,, visa si opozicine degradu gauja bet kokiais budais ir bet kada pasiruose ykist pagaly y ratus valstieciu ir zaliuju partijai .....

Kaunietis

Kaunietis portretas
Prie ko ministrė,gaisro atsakovas yra įmonės vadovas ir tikrintojai.Teisingai gina Karbauskis.Neleido visus tuos metus ,po rinkimų žmonėm dirbti ,dabar matai kalta ministrė.O aš manau kad konservatoriai kalti ,jų taktika trukdyti laimėjusiems rinkimus.

Galerijos

Daugiau straipsnių