Quantcast

Švietimo ministrė pripažįsta klydusi

Grįžti į straipsnį

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Gražuli,tau patinka blondės ir ryžos,todėl pagal naujas pareigas privalai apgynti šią moterį,o paskui gynk tik vyrus,nes tos durnos bobos ir tau ir visiem vyram jau visiškai ant sprando atsisėdo.Už Lietuvą,vyrai !!!

...l

...l portretas
Jeigu tampi ministru, visus giminaičius siūsk į darbo biržą. :))

tam be mentaliteto

tam be mentaliteto  portretas
skaitykite ne tik antraštes - Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) vadovės Dianos Vilytės teigimu, žiūrint griežtai pagal įstatymo reikalavimus „Ecotour“ paslaugas pirkusios įstaigos ELGĖSI TEISĖTAI . Visi nagrinėjami pirkimai buvo mažos vertės. Jie vykdyti dar pagal seną tvarką, kuomet pačios įstaigos nustatydavo mažo pirkimo sumą. Rinktis iš vieno tiekėjo vis dar buvo galima, nors ir keista“, - aiškino D. Vilytė. ------- P.S. ministrė atsiprašo net už tai ko nepadarė ,nepažeidė įstatymų , neaišku ? Tik konservatoriškiesiems "šventiesiems " nesuprasti ?

Kolūkietiškas mentalitetas

Kolūkietiškas mentalitetas portretas
Nesąžiningumo bacila apsėdo valstiečius: atsiprašo savo "gerbėjų" ir toliau tęsia savo nešvarius darbelius iki kol vėl kas supakuos. Vėl atsiprašys ir vėl viskas iš pradžių. Čia jau grynai valstietiška patologija. Ir kažin ar jau išgydoma kai tiek daug pasekėjų...

Inutė

Inutė portretas
Teisiamas ir G. Landsbergis. Paskaitykite vakarykštį straipsnį. O reforma turėjo būti daroma tam, kad pagerinti mokytojų padėtį.... O kaip išėjo..... Niekas neapgalvota, neapmąstyta.... Sujaukta....Ir tiek. Čerčilis yra pasakęs: " demokratijoje laimima tada, kai daroma MIKROSKOPINIAIS judesėliais....."

Anonimas

Anonimas portretas
O kodel jeigu ministres vyras negali pirkti jegu jis laimi konkursa kas cia blogo jeigu ministres vyras tai iseina jam nereikia ar negali dirbti.

Inutei ,

Inutei ,  portretas
abu ponai dirba vienu laiku ir Landsbergis , ir Petrauskienė . Todėl jei matome ir 'teisiame" vieną tai "teiskime " ir kitą , kad nereikėtų po keletos metų kurti komisijos :) Šiaip "susipriešinimo" nesuprantu , mano galva per ilgai buvo "paleistos vadžios " , mokiniai be korepetitorių nesugeba išmokti pamokos ar pasiruošti elementariam egzaminui ? Galima vardyti ir vardyti kokios bėdos "smaugė " mokyklas ir mokinius .

teisei , nepletkinkite ir nedemonstruokite savo negatyvumo -

teisei , nepletkinkite ir nedemonstruokite savo negatyvumo - portretas
J.Petrauskienė --- 1997 m. baigė Vilniaus pedagoginio universiteto anglų kalbos pedagogikos bakalauro studijas. 2002 m. Vilniaus universiteto Tarptautinėje verslo mokykloje įgijo magistrės laipsnį. 1997–2001 m. dirbo PHARE profesinio švietimo ir mokymo reformų koordinavimo centre projektų vadove, Tarptautinių mokslo ir technologijų plėtros programų agentūroje Tarptautinių programų skyriaus vedėja, direktoriaus pavaduotoja. 2007–2016 m. buvo Mokslo ir studijų stebėsenos ir analizės centro (MOSTA) direktorė. 2016 m. gruodžio 13 d. paskirta švietimo ir mokslo ministre Sauliaus Skvernelio Vyriausybėje. Priklauso įvairioms europinėms ir Lietuvos švietimo vertinimo ir ekspertų grupėms.

teisė

teisė portretas
į ministro kedę venintelis ir nepakeičiamas privalumas anyta? šakės! ar galima labiau degraduoti? ir kur švietime-valstybės ateities kalvėje! valstybės pamate?

Inutė

Inutė portretas
Gabrielius Landsbergis - taip pat turės atsakyti už savo žmonos negarbingą, kompromituojantį savo garbingos giminės verslą..... Bet tai - kita tema. Dabar spręskime Švietimo ministrės tinkamumą užimti pareigas..... Tokio supriešinimo ir susipriešinimo mokyklose dar nėra buvę.....

už ką "teisiate " ministrę ? skaitom -

už ką "teisiate " ministrę ? skaitom -  portretas
Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) vadovės Dianos Vilytės teigimu, žiūrint griežtai pagal įstatymo reikalavimus „Ecotour“ paslaugas pirkusios įstaigos elgėsi teisėtai. Visi nagrinėjami pirkimai buvo mažos vertės. Jie vykdyti dar pagal seną tvarką, kuomet pačios įstaigos nustatydavo mažo pirkimo sumą. Rinktis iš vieno tiekėjo vis dar buvo galima, nors ir keista“, - aiškino D. Vilytė.

NA NA

NA NA  portretas
landsberginių skalikai puola švietimo ministrę ,_______o anūkėlis , valstybės sąskaita jau susikrovė milijoną ir toliau plėšia jaunas šeimas ,nenusišalina nuo jo šeimos sprendžiamų klausimų iš posėdžių ,diskredituoja seimo darbą ,landsberginiai seimo sesiją pradėjo nuo šmeižto ,bet reikia laukti dėdulės , landsbergio kgbisto pažado ,kad bus ir kraujo praliejimo ,laukiam anūkėlio gaujos puolimo ,sesija prasidėjo ,su landsberginių šmeižtais ,kuo patys smirdi tuo kitus teplioja kgbistų gauja ,,,sėkmės ,rinkimams ,be kgbistų landsberginių gaujos

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pripažįstantis savo klaidas žmogus yra garbingas ir gerbtinas.

vėl konservatoriški dvigubi standartai ?

vėl konservatoriški dvigubi standartai ?  portretas
o kur G.Landsbergio atsakomybė kada Seime nenusišalino balsuodamas dėl švietimo reikalų ? "teisiame " visus teisingai ar yra "šventųjų ir neliečiamų " ?

Apsivalymas

Apsivalymas   portretas
ministrė pripažįsta ,kad klydusi , bet ar jūs girdėjote kad ;prisipažintu anūkėlis ir jo šeima ,kad apvaginėja Lietuvą ,jaunas šeimas ,ir susikrovė milijoną ,mūsų sąskaita ,ne gana to terorizuoja visą Lietuvą ,.

Inutė

Inutė portretas
"Brangioji" Jūs sujaukėte visą Švietimo sistemą. Esate netinkama jai vadovauti. Taškas..... Gaila, kad pati to nesuprantate..... " kišenių" reformuotoja.....

VELU , PONIA , ATGAILAUTI !

VELU , PONIA , ATGAILAUTI ! portretas
Seimas - ne baznycia . Cia nedera meluoti , nors jusu vadai vis dar TAI daro.... Ateis teismo diena ir jiems . O dabar , poniute , susirink zaislus ir zygiuok pas savo " sekmingaji verslininka " .

tik konservatoriai " neklysdami"--nualino Lietuvos žmones

tik konservatoriai " neklysdami"--nualino Lietuvos žmones portretas
KLYSTI yra žmogiška--svarbu iš klaidų daryti išvadas--jų NEKARTOTI

Kopas

Kopas portretas
Apgailėtina kai šalies valdyme net nedirba, bet ale dalyvauja tokie asmenys, kaip ši asmenybė. Neturi nei supratimo, nei sugebėjimų. Ji tėra aukštesnių sprendimų vikdytoja.

Nuomone.tokia ir taskas.

Nuomone.tokia ir taskas. portretas
Niekas nieko nezinojo,o laimejo beveik visus viesuosius pirkimus.Nejuokinga,o graudu.Tik pasikniskit zurnalistai po kitais skaidruoliais ir daugiau tokiu rasit .Juk Karbauskis neleidzia nieko knistis po jo pamatais.Susikviete i koalicija visus jremlinius ir ju pagalba iststymai bus ju puseje nors ir kvaili.Tik ar ilgai ju remejai bus tokie tupi ir leis vis daugiau klampinti Lietuva i drauddimus.Latvijoj abiturentai svente isleistuves ir ten paliko Lietuvai priklausancius milijonus.

Galerijos

Daugiau straipsnių