Quantcast

Vėl daugėjant koronaviruso atvejų A. Veryga išėjo atostogų

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga nuo pirmadienio išėjo penkių savaičių atostogų, Eltai pranešė ministro atstovė Lina Bušinskaitė.

Ji nurodė, kad A. Verygą nuo pirmadienio dvi savaites pavaduos susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius, dvi – švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius, dar savaitę – socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis.

„Tuo pačiu jie vaduoja ministrą A. Verygą ir kaip ekstremaliosios situacijos valstybės lygio operacijų vadovą. Iš viso penkias savaites“, – Eltą informavo L. Bušinskaitė.

Ji akcentavo, kad ministras situaciją stebi, su kolegomis palaiko ryšį ir būtų pasiruošęs grįžti, jei situacija šalyje prastėtų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tik nemastantys nesupranta kodel lietuvoje mazai uzskretusiu nes laiku buvo paskelbtas karantinas o dabar nutrauktas tai kvailiai gastroliuoja po visa pasauli ir veza covid uzkrata i lietuva tai Veryga turi cia juos priziureti ir popinti kvailys yra kvailys jei dievas jiems nedave proto

Ir liežuvis juk pavargsta

Ir liežuvis juk pavargsta portretas
Vargšelis,pavargo nuo tuščių plepalų.Darbų juk nesimato.Todėl ir vietoj savęs paliko nieko nenutuokiantį tame darbe kitą kvailį.Grįš,atšnekės savo porciją- rinkimams to ir užteks.Juk daugeliui užtenka tik paprasčiausio tuščiažodžiavimo,esmė nesvarbu.

Teisingai

Teisingai portretas
Daug dirbo ir įtemptai p. Veryga, todėl būtinos atostogos.Gero oro, šiltos jūros p. VERYGAI. ŠAUNUOLIS -padirbėjo išties gerai. Sėkmės ir laukiam po atostogų!
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių