Quantcast

Socialinės apsaugos ministro portfelis liks „valstiečiams“

Dėl koalicijos besiderantys „valstiečiai“ ir „socialdarbiečiai“ sutarė, kad socialinės apsaugos ir darbo ministro portfelis naujoje Vyriausybėje liks Ramūno Karbauskio vadovaujamai partijai.

„Socialinės apsaugos ir darbo ministerija tikrai lieka Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai“, – BNS ketvirtadienį sakė R. Karbauskis.

„Tas tikrai yra sutarta, čia jokių abejonių ir ginčų nėra. Jeigu jų būtų, rytoj nepasirašytumėme koalicijos sutarties“, – pridūrė jis.

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos frakcijos Seime lyderis Andrius Palionis ketvirtadienį išplatintame pranešime sakė, kad „socialdarbiečiai“ atsitraukė nuo Socialinių reikalų ir darbo ministerijos.

R. Karbauskis tvirtino, kad socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis turėtų likti poste, nes dirbo gerai ir nedarė didelių klaidų, bet galutinį sprendimą dėl to priims premjeras Saulius Skvernelis ir išrinktasis prezidentas Gitanas Nausėda.

Būsimasis šalies vadovas yra sakęs, kad L. Kukuraičiui trūksta lyderystės.

Premjeras trečiadienį tvirtino, kad socialinės apsaugos ir darbo ministro darbas jį tenkina, bet neatsakė, ar teiks jo kandidatūrą prezidentui.

L. Kukuraitis dirba nuo 2016 metų gruodžio, kai prisiekė S. Skvernelio vadovaujama Vyriausybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Jep - 'konservai' po ministrais-idiotais nesiknisa, jiems - 'Kuo Valstybei blogiau, tuo jiems geriau".

visus

visus portretas
socdemonu prisiplakelius i /pensija/ o K.../markizo/ pinigai tai neduoda pirmenybes daryti itaka /valstieciams ir Sirinskiene privalo daugiau klausyti visuomenes balso negu /kazkieno/ pastatytam /patriotui/ is naisiu kaimo.....

Neįgalus

Neįgalus portretas
o Dieve, apsaugok mus nuo jo ir jo sprendimų !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių