Quantcast

Socialdemokratai tvirtins partijos rinkimų programą

  • Teksto dydis:

Valdančioji Socialdemokratų partija penktadienį tarybos posėdyje planuoja patvirtinti Seimo rinkimų programą.

„Planuojame patvirtinti rinkimų programą, tai yra darbotvarkės pagrindinis punktas“, – BNS sakė Seimo socialdemokratų frakcijos seniūnė Irena Šiaulienė.

Pasak jos, pagrindinis socialdemokratų programos punktas bus žmonių gyvenimo gerėjimas kylant ekonomikai.

„Rinkiminė programa remsis tuo, kad kiek kyla ekonomika, žmonės jaustų gyvenimo gerėjimą, patvirtinsime rodiklius dėl pedagogų darbo užmokesčio, pensijų didėjimo, indeksavimo, minimalios algos kėlimo“, – kalbėjo socialdemokratė.

Seniūnė tvirtino, jog pastarųjų dienų skandalo dėl pirkimų Krašto apsaugos ministerijoje aptarti neplanuojama. „Mes frakcijos posėdyje esame tą aptarę, kažko naujo ypatingo nėra, ministras J.Olekas pareiškė, kad jis nesijaučia kaltas, ir mes jį palaikome, o daugiau aktualijų nematau, gal šiek tiek dėl sesijos darbų programos pasikalbėsime“, – sakė I.Šiaulienė.

Tačiau partijos Kaišiadorių skyriaus pirmininkas parlamentaras B.Bradauskas BNS teigė neabejojantis, kad J.Oleko galimo atsistatydinimo klausimas bus keliamas tarybos posėdyje. B.Bradauskas, ir anot jo, visas Kaišiadorių skyrius yra pareiškę, kad J.Olekas turi atsistatydinti.

Seimo rinkimai vyks spalio 9 dieną. Pastarosios visuomenės nuomonės apklausos rodo, kad šiuo metu didžiausią Seimo frakciją turintys socialdemokratai būtų pirmi su maždaug apie 15–16 proc. rinkėjų balsų, tačiau juos vejasi „valstiečiai“, kuriems savo balsą žada apie 13 proc. rinkimuose dalyvauti ketinančių piliečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
Pasiguglinkit straipsnį "Nusikaltėlų irštvos, Seimo vagims ir niekšams", tai tikrai bus apie ką susirūpinti.

ne koks

ne koks portretas
programoje turi buti ir kaip vogti ir nepapulti kaip papuole oleka matyt anksciau tai nebuvo numatyta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių