Quantcast

Socialdemokratai stabdo procedūras dėl laikinojo partijos pirmininko skyrimo

Lietuvos socialdemokratų partija sustabdė partijos tarybos narių apklausą dėl laikinojo pirmininko skyrimo nusprendę, kad tai turės padaryti partijos taryba atskirame posėdyje kitą savaitę.

Kaip pranešė partija, sekmadienį posėdžiavusi Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) valdyba nusprendė, jog pagal partijos statutą turi būti sušauktas partijos prezidiumo posėdis, prezidiumas savo ruožtu turės paskirti tarybos posėdį, o ši tuomet ir turės balsuoti dėl laikinojo pirmininko.

Anksčiau skelbta, kad partija pirmininką, vykdydami tarybos narių apklausą, išsirinks pirmadienį, šiuo metu planuojama, kad laikinąjį lyderį socialdemokratai patvirtins vėliau kitą savaitę.

Ši situacija susiklostė, kai penktadienį apie atsistatydinimą iš partijos pirmininkų po partiečių kritikos pranešė Gintautas Paluckas, jis laikinąja vadove pasiūlė europarlamentarę Viliją Blinkevičiūtę. Naujo lyderio rinkimai numatyti balandį.

LSDP Statutas numato, kad atsistatydinus partijos pirmininkui, pareigas eina pirmasis pavaduotojas, tačiau jis nebuvo paskirtas.

LSDP nariai netrukus rinks naują pirmininką, numatyta, kad pirmasis rinkimų turas vyks balandžio 22-25 dienomis. Partijos pirmininkas renkamas 2 metų kadencijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

8 metus kvepuosim

8 metus kvepuosim  portretas
be komuniagų. Anie matyt jau ir išvis nebekvepuos , išsirinkę sau vadovu kokį seną bebrą :)))

SENIAI PRIBRENDO REIKALAS

SENIAI PRIBRENDO REIKALAS portretas
Išgelbėti Lietuvą galėtų tik geranoriškas, protingas partijų junginys. Prieš išdavikus konservatorius ir iškrypėlius liberalus turėtų susijungti valstiečių, socialdemokratų, socialdarbiečių ir darbo partijos į VIENĄ GALINGĄ. Tik toks junginys dar galėtų ištraukti Lietuvą iš visiško kracho.

Grįžta bebrų laikai

Grįžta bebrų laikai portretas
..........................
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių