Quantcast

Socialdemokratai ragina atsisakyti kai kurių karantino draudimų

Grįžti į straipsnį

faktas

faktas portretas
vakar, 16-17 val aplankiau 2 prekybos tinklų 2 parduotuves pietinėje Klaipėdoje; net 50 cm atstumo pirkėjai nesilaiko, apsauginiai apmokyti skatinti sambruzdžius, nes tokioje situacijoje "savi" draugeliai ir kasininkių prieteliai ne tik gali išsinešti nemokamai prekių kad ir už 100 su viršum eur, tokioje aplinkoje laisvai nardo pravažiuojantieji narkomanai, kurie po nuolatinių nusikalstamų veikų kad ir JK ar Nyderlanduose vietos po Klaipėdos saule, oi, kaip ieško, o deja, akutėse jų viskas kaip ant delno - gyvena nuo dozės iki dozės ir viską apmoka močiutės, įsidarbinusios kasininkėmis, o kur dar apsigimę anūkai... juos juk irgi reikia kasininkėms išlaikyti ir dargi išleisti į mokslus užsieniuose, kur seniai apsižiūrėta ir galvelių patologijų turintiesiems aukštojo mokslo diplomų nebeišduoda net už diiiidelius pinigus. Mielieji, ar ne metas lįsti iš krūmų - žiema, lapų tai nebėra, po pušimis žemaūgėmis visi pasislėpt nebesutilpsite, o atstumas išties PRIVALO būti 5 metrai tarp pirkėjų.

:)

:) portretas
Sysas, galėtu ,bent jau nuėjas pas Ingrida suderinti stygas,kad leistu nevaržomai judėti tarp miesto ir miesto rojono.Bent kiek atpalaiduotu pertekliniu nesamoniu.

aha aha

aha aha portretas
Taip taip, greičiau atsisakykim - pavasaris čia pat, galima vėl bus viską uždaryti, paskubėkim..

Čarlis

Čarlis portretas
Kam reikia dirbt jeigu galima išgyvent iš pašalpos. 200 mokesčiams ir 60 lieka maistui, pramogoms, vaistams. Ne gyvenimas, o avietė ir ko čia ta Sysas ardosi, jei nemoka iš savo tūkstančių išgyvent, tai lai nerodo savo, atseit socialinių užuojautų skurstantiems. Buvo ir liks tik bajerovščikas.

S.S.S.

S.S.S. portretas
tai aišku, kad neproporcingai uždrausta. Didieji sau gali viską ir toliau lopsta, o smulkieji priversti žlugti. Su grožio paslaugų teikimo lygiai taip pat. Jei uždrausta dirbti tai visiems, bet pažiūrėkite televizijoje visi filmuojasi sutvarkyti, išdažyti. Tai vadinasi kažkas tas paslaugas atlieka. Pati Šimonytė jau turėjo būti plaukais ataugusiais būti, bet kažkodėl nėra. Vadinasi vėlgi paslaugas kažkur gauna. Tai išvada yra lygesni už lygesnius.

tegul leiputė

tegul leiputė portretas
sumoka užstatą ir laiduoja už smulkiuosius, tai tegul jie sau dirba.

Na

Na portretas
Bet ir pavardė žmogelio...

Galerijos

Daugiau straipsnių