Quantcast

Socialdemokratai ketino šokti atmintiną dieną

Savaitgalį į pajūryje rengiamą sąskrydį susiruošę Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) nariai buvo suplanavę Gedulo ir vilties dieną linksmintis diskotekoje.

Tai pranešė iš anksto skelbiama respublikinio LSDP sąskrydžio "1000 miestelių" programa. Sąskrydis vyks birželio 14–16 d.

Šiandien vakare, kai visoje Lietuvoje vyks renginiai masinėms tremtims ir kitoms represijoms prieš mūsų šalies gyventojus atminti, Lietuvos socialdemokratų partijos nariai buvo numatę dienos programą baigti atlikėjos Laisvos koncertu ir diskoteka.

Ketvirtadienį dienraščio "Klaipėda" korespondentų pakalbintas partijos narys Arūnas Dudėnas patvirtino, kad tokio plano būta, nes kasmet organizuojamuose sąskrydžiuose pirmąjį vakarą rengiamos diskotekos.

"Mes tą diskoteką veikiausiai atidėsime. Taip šnekamės, kad galbūt jos ir nebereikės. Turbūt tos vakarinės dalies visai nebedarysime", – aiškino LSDP narys.

Taip supuolė tos sąskrydžio dienos.

Paklaustas, ar tokią iš anksto numatyto plano korekciją partiečiai numatė prisiminę, kokia tai bus diena, A.Dudėnas patikslino: "Ne, sakykime, čia daugiau dalykų tai lėmė. Sakykime, ir ta pati 14-ta, tai daugiau dėl to. Taip supuolė tos sąskrydžio dienos. Penktadieniais visada turėdavome diskoteką, dabar lyg yra noras, kad jos tiesiog nebūtų. Koncertas, kaip suplanuota, bus, tik gal ramesnis. Tiesiog atkreipėme į tai dėmesį ir įsivesime korekcijų".

Šiemet tą patį savaitgalį Šventojoje vyks ir baikerių festivalis. Apie trys tūkstančiai baikerių pajūryje švęsti ketina keturias dienas.

Pasak A.Dudėno, partiečiai ir baikeriai dalyvaus skirtinguose renginiuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šarikovų balius

šarikovų balius portretas
Tuo metu buvom Šventojoje. Kitaip nepavadinsi kaip - bolševikinė gauja. Užsitvėrė (prichvatizavo) pušyną, paupį, tiltą, privažiavimą ir praėjimą į pajūrį ir į kitas teritorijas bei žmonėms nuosavybės teise priklausančius poilsio pastatus. Sako, čia mes išsinuomavom ir nieko neleisim. Ką, tiltą ir pravažiavimo kelius išsinuomavo? Apsistatė bananais ginkluotais apsauginiais. nepraleido nei su auto, kad privažiuot iki savo namelio, nei dviratininkų.Pėstiesiems, norintiems nueiti iki jūros tikrino, ar turi kažkokią raudoną apyrankę. Neturi - eik atgal. Gerai, kad komjaunuolio ženkliuko nereikalavo. Žmonės kraipo galvas, piktinasi, o gaujos atstovai pilni arogancijos ir pasipūtimo vaidina ponus su tarbele. Tipo - "Tagil rulit". Čia mes karaliai. Kaip sako rusų patarlė, "iz griazi v kniazi". Konkretūs šarikovai. Ko vertas vien užrašas ties vienu skyriumi - "arčiau žmonių". Šlykštu ir tiek. Išvažiavo sulaužę tilto šaligatvį, "išbliovę" privažiavimo kelią pro žemaičių alką. Taip sakant - priši

Nuj

Nuj portretas
Progresyvu, nu.

pastebejimas

pastebejimas portretas
prie ko Klaipedos krastas ir birzelio 14?!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių