Quantcast

Socialdemokratai dėl atstovavimo EVT stojo į G. Nausėdos pusę

Grįžti į straipsnį

zigmas

zigmas portretas
Kodėl kyla klausimas dėl prezidento nuolatos atstovauti E V T susitikimuose .Klausimas gana rimtas, dėl nepastovių prezidento patarėjų veiklos .Kada nėra pastovios prezidento komandos tai gali šaliai kilti pasitarimuose dideli nesusipratimai, o tai būtų per vėlu kaisti komandos įgaliojimus ir taisyti padėtį tarptautiniu lygiu

Vitalija

Vitalija portretas
EVT turi astovaut turi tik prezidentas.Juk kai D.Grybauskautė atstovavo,tada jokių klausimų nekilo.

nereikia lia lia

nereikia lia lia portretas
socialdemokratai padarė pauze,pažiurėjo kieno pusėje dauguma žmoniu ir tik tada išsižiojo.prityrę kgbistai ir grusčikai.žmonių į savo pusę vis vien nepritrauksit.

Nėra ko

Nėra ko  portretas
čia be reikalo kaitalioti nusistovėjusias tvarkas. Konservams su liberais reik nusiramint ir užsičiaupt - kas iki šiol priklauso Prezidentui tas ir turi būti. Kam tą sumaištį kelt? Savo intereso turit, šunsnukiai?

Hmm

Hmm portretas
Jei atvirai, tai aš negaliu suprasti to kas jau kurį laiką vyksta. Kodėl reikia tokius klausimus spręsti per patarėjus, per atstovus ir, juo labiau, per kazkokius socialinius tinklus? Valdžios žmonės (prezidentūra ir vyriausybė), ar jūs negalite susėsti prie stalo (tikriausiai, virtualioje erdvėje, šiuo atveju) ir išsiaiškinti? Ko jūs čia "špaguojatės" viešai? Kas jums yra? Priimkite sprendimus, kuriuos privalote, o purvinus skalbinius pasilikite sau, o ne kraukite žmonėms. Ačiū.

Galerijos

Daugiau straipsnių