Quantcast

„Socialdarbiečiai“ žada keisti partijos pavadinimą: bus Lietuvos regionų partija

Opozicinė Lietuvos socialdemokratų darbo partija ketvirtadienį Kernavėje renkasi į neeilinį suvažiavimą, kuriame spręs dėl pavadinimo keitimo.

„Suvažiavimo pagrindinis klausimas – pavadinimo keitimas, taryba apsisprendė siūlyti keisti pavadinimą į Lietuvos regionų partiją, kaip frakcijos Seime“, – BNS sakė naujasis partijos vadovas Jonas Pinskus.

Suvažiavimo metu taip pat bus tvirtinama partijos programa, įstatai, pristatyta nauja partijos simbolika.

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos pirmininku birželio mėnesį vykusiame suvažiavime buvo išrinktas parlamentaras Jonas Pinskus. Jis pareigose pakeitė Gediminą Kirkilą.

J. Pinskus yra „socialdarbiečių“ ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos narių pagrindu sudarytos Lietuvos regionų frakcijos Seime seniūnas. Frakcija turi devynis narius.

Lietuvos socialdemokratų darbo partija per praėjusius Seimo rinkimus neperkopė kartelės į Seimą, surinkusi 3,17 proc. balsų, tačiau keli jos atstovai į Seimą buvo išrinkti vienmandatėse apygardose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raudonas maras

Raudonas maras portretas
Nenori pasiduoti. Susistatė bebrai dantis ant inplantų ir bandys dar ubagus Lietuvos griaužtį ir šviesią ateitį žadėti.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Aš siulyciau pavadinti regijoniniu bebrų partija !

Stribukui , o

Stribukui , o  portretas
tau tiko kada socdemai su palucku sėdėjo šalia ir viena " ranka " balsavo kartu su liberalais ir konservatoriais ? Tada jie nebuvo stribukai ? Feeeee....patryjotas - idyjotas ...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių