Quantcast

„Socialdarbiečiai“ siūlo Seimo rinkimus šiemet rengti ir internetu

Grįžti į straipsnį

Ricardas

Ricardas portretas
Ne jokiu būdu balsavimas internetu.

Jonas

Jonas portretas
Jeigu Gediminas Kirkilas bijo viruso, tegu nebalsuoja

Taip

Taip portretas
ir internetu, nereikia bijoti interneto.

TAŠKAS

TAŠKAS portretas
Antram----taip ne visi moka naudotis kompiuteriu,bet palauk,nemarink visų nemokančių,kad pačiam lazda neatsisuktų...nebereikės tau ir rinkimų,o tie katrie nemoka naudotis kompiurteriu balsuos normaliu balsavimo būdų.Pensijinį amžių sulauks visi ir ką tik gimę...nesmerk nė vieno,senatvės neapeisi,nepabėgsi nuo jos,nes ji greitesnė už tave,nors ir skaitai ,kad esi nebukas ) Bet pagalvok,ar taip yra iš tiesų ?

Galvosūkis

Galvosūkis portretas
Svyla kirkiliniams subinės,nes kaip laimėti rinkimus ir jų galvelės nebeišmąsto,tai reikia kaip nors kitaip suktis,kad būtų galima ką nors kaip nors susukti,apsukti,sumakliavoti.

to Nesąmonė

to Nesąmonė portretas
Bukas zmogau, tai niekas taves nevers balsuoti internetu. Eisi kaip ir visa kompiuteriu nevaldanti senjorija i rinkimu apylinkes ir desi savo kryziuka ant popieriaus. Palauksime, kol tokie kaip jus ismirsite, tada ir kursime e-visuomene be jusu. O iki tol mes ir toliau jums pensijas grynais i kamus nesiosime, nes esate tokie buki!

Nesąmonė

Nesąmonė portretas
Ne visi moka dirbti kompiuteriu ,būs taip kaip per prezidento rinkimus , visiems norintiems į prezidentus strigo kompiuteriai , o vienai Šimonytei nestrigo , o tai balsavimas internetu Internetu tik žmonių apgaulė.

Galerijos

Daugiau straipsnių