Quantcast

Smūgis V. Tomaševskio partijai: KT atsisakė priimti skundą dėl A. Tapino akcijos

Grįžti į straipsnį

manau

manau portretas
Būtų tokie rinkimų ir demokratinės sistemos pažeidimai kur Baltarusijoje, tai ES jau sankcijas įvedinėtų, o komjaunuolis linkevič būtų mėlynas nuo klykimo, dabar sistema "naši". Jokio skirtumo taip LT ir BY ar tapin TV ir kiseliov TV.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Nėra nieko žemesnio kaip tarnauti maskolių ordai, protinguoli!!!

kvailiems landsbergininkams

kvailiems landsbergininkams portretas
Labai žemas lygis paniekinančiai atsiliepti apie kitų tautybių žmones

Šaukštai po pietų

Šaukštai po pietų portretas
Norint laimėti reikėjo sekti Gabrieliaus pavyzdžiu: atsisakė europarlamentaro mandato, grįžo į Lietuvą, tapo partijos pirmininku, sunkiai dirbo prieš 2016 Seimo rinkimus - nepavyko, na, o iš antro karto puikiai pavyko - partija turi daugiausiai mandatų Seime!

matosi,kad

matosi,kad portretas
vatnikai absoliučioje neviltyje,labai smagu skaityti jų komentarus.

Viskas

Viskas portretas
aišku. Lietuvoje - sovietinis kapitalizmas su visom savo grimasom ir reiškiniais.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos teisejai - VISI BUVE esami KOMUNISTAI. Kadangi Tapino tevas is tos pacios komunistines gaujos - kruvinoji chebra savu neskriaudzia.

Sėkmės tomašewskininkams!

Sėkmės tomašewskininkams! portretas
Taip elgtis kaip elgiasi Tapinas, NEGALIMA. O prokuratūra turėtų priimti skundą ir viską ištirti o ne besąlygiškai atmesti pareiškimą. Argi taip galima elgtis?Kas čia pas mus darosi?! Argi čia Europos valstybės teisėsauga ir žiniasklaida? Kodėl iki šiol tie, kurie vadina save patriotais elgiasi taip pat kaip elgėsi sovietinė partinių nomenklatūra? T.y. leidžia sau tą, už ką kiti piliečiai yra baudžiami, persekiojami ir izoliuojami(pritaikius tam tikrus metodus) O prieš tam tikrų politgrupuočų, oligarchų ar korupcijos veikėjų nusižengimus prokuratūra užsimerkia. Laikas iš pagrindų tvarkyti Lietuvą ir valyti teisėsaugą.Kitaip ir gyvensime va tokiam sude

sako sako

sako sako  portretas
Tapinas Berlyne gavo tarptautinių santykių magistro diplomą! Ko vertas tas diplomas, jei jis nežino kokia yra ryšis tarp Vokietijos vėliavos spalvų (juoda geltona) su minimos juostelės spalvomis. Jau nekalbu apie diplomatijos kontekstą tarptautinių santykių plotmėje. Diplomatijos mokslas neskatina aštrių konfrontacijų.

sako sako

sako sako portretas
A. Tapinas sako, kad jis jokių teisės aktų nepažeidė, o akcija negali būti prilyginama politinei kampanijai. O kodėl jis neišleido šios agitacijos po rinkimų? Akivaizdu, kad dalyvavo politinėje kampanijoje. Jo galva su liežuviu nedraugauja.

akivaizdu

akivaizdu portretas
Valstiečiai išleido žurnalą, bet jie yra politinės kampanijos dalyviai ir atsiskaito už kiekvieną išleistą eurtą VRK. O Tapkinis už šešėlines babkes dalyvavo rinkiminįėj agitacijoj , net neįsiregistravęs politinės kampanijos dalyviu ir slepia už kieno pinigus vis tai buvo daroma. Faktas kad Konstitucinio teismo pirmininkas buvės koncervų partijos narys labai apgailėtinas. O ką jei per kitus rinkimus kas nors taip pavarys ant koncervų ir neaiškius pinigus tai ką. Tada bus viskas ok

DEINIS

DEINIS portretas
Aš jaučiu ,kad KT teismas nepriėmė skundo ,kad KT yra neveiksmus ,nes neturi pirmininko o kaip be pirminiko gali dirbti ,A ?.

Čia

Čia  portretas
išspręs dabar tik teismas. Kad tik Viktorui netektų sėst į tiurmą už tokius bajerius.

Geros naujienos

Geros naujienos portretas
taip ir turėjo būti, nei reklama, nei antireklama, bendrai nedraudžiama. Valstiečiai net žurnalą išleido prieš konservatorius, o čia ėmė dėdulė ir įsižeidė.

valio

valio portretas
visi pše pše pše - tiesiai į istorijos šiukšlyną

Anonimas

Anonimas portretas
Pasikviesk Titovą ,Irinų Rozovų , kitus… su koloradkėm ir tudaaa…

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tai ne aš, o tas komunistas turi varyt į Rusiją. Vokiečiai, ukrainiečiai jam matai nepatinka... Tegul čiuožia stribo palikuonis!

klownas tas skaitytojas

klownas tas skaitytojas portretas
Jei nepatinka Europa- varyk i Afrikã ar rusijà, ten nėra banderowcu,tilko čistos dušos putinas- taikus,nežudantis,nesiunčiantis vaiku kariauti į Sirijā,Karabacha,Donbasà,Gruzijà, nevagiantis, żodžiu- gali ir ta klowna panã tomaschchcheka pasiimti,bus ramiau Lietuvoje. Pirmyn,tovariščiau- rodina tiebia ždjot

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Neskleisk komunistinės propagandos, šlykštyne!

skaitytojui

skaitytojui portretas
na, štai ir atsiskleidei, "kovotojau už Lietuvą" , taip ir maniau kad esi sumautas banderovcas. Bandera, Šuchevič, Orlik ir kt veikėjai, šiuo metu skaitomi Ukrainos nac didvyriais - yra nusikaltėliai, vokiečių fašistinio režimo pakalikai ir aktyvūs vykdytojai, civilių žmonių masinių žudinių organizatoriai, jų vadovaujama OUN UPA vykdė terorą savo šalyje kartu su vokiečių okupantais, apie jų juodus darbelius galima pasiskaityti internete ( Бабий Яр, Волынская резня ir t.t.) Pagaliau visi sužinojo, kas per "Lietuvos patriotas" "skaitytojas" čia kiršina lietuvių, rusų ir lenkų tautas, daugiau tu nieko neapgausi, nes jau identifikuotas kas per gyvis esi.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Nepalankus lianz'perdizmui.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Stepanas Bandera, Ukrainos nacionalinis didvyris, kovojęs už laisvą ir nepriklausomą Ukrainą nuo SSSR, šlovė jam!
Anonimas portretas
Voldemortui kol į subinę neįspirsi, nesupras kad jau viso gero...

skaitytojui

skaitytojui portretas
negirdėjau iš normalių žmonių kad Georgijaus juostelės yra koloradinės, nebent iš Banderos garbintojų ir kitų neofašistinių padarų, juk tu prie tokių nepriklausai?

Nieko keisto

Nieko keisto portretas
Ne tik konstitucinis teismas bet ir LR prokuratūra nežiūrint koks miestas nepriima nei skundų nei pareiškimų. Paklausus kodėl net nesiteikia paaiškint. Nepriima ir viskas.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Koloradinis reiškia ne USA Kolorado valstiją, o tuos, kurie rusiškas koloradines Georgijaus juosteles nešioja. Tomaševskis - vienas iš jų.

akivaizdu

akivaizdu portretas
Tapinas neužsiregistravęs poltinės kampanijos dalyvių aktyviai dalyvavo rinkimuose. bet čia tipo viskas ok. O įsivaziduokit jei tas pats tapkinis tokią pačią akciją padarytų apie Landsgrybius. Tai nereikėtų ir pareiškimo kai konstitucinio teismo šuniukai būtų apšaukę jį šiurščiu konstitucijos pažeidėju. Apgailėtina koncervinė kontora. Pirmininkas dar visai neseniai buvo koncervų partijos narys

Negadinsim draugisku santikiu su broliais lenkais

Negadinsim draugisku santikiu su broliais lenkais  portretas
Dieve saugok lenku Tauta.O Andrej Tapin ir Valinskas sulauks tesmu sprendimo jei ne lietuvoje tai ES .

skaitytojui

skaitytojui portretas
kodėl tu taip negražiai pasisakai prieš savo naujus šeimininkus jankus iš kolorado valstijos? nors, ko daugiau galima tikėtis iš nedėkingo tvartelinio gyvio...

Gerbiamas V.Tomosevski

Gerbiamas V.Tomosevski portretas
Yra ES teismai uz tai teks atsakyti.Valinsko siulimas saudyti turi nuskambeti ES parlamente .Ponas Vodemarai Tamosevski netilekit Lietuviu tautai nereikia priesisku santikiu su broliais lenkais.O tokie kaip Andrej Tapin,ar Valinskas tegul atsako ES teismuose .Juk buvo isgamu tarp Lietuviu kurie ir zydus saude uz visus neatsakysi.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kas kas? Lenkija Lietuvą užims? :) Jie lygiai taip pat nekenčia koloradinių kaip ir normalūs lietuviai!!!

Apsiraminkit

Apsiraminkit portretas
Šiukšlės.Prorusiška gauja,taip jūms ir reikia.

Broliai lenkai bukite budrus atejo nelieciamieji

Broliai lenkai bukite budrus atejo nelieciamieji portretas
Lenkai bukite budrus kas gali paneigti tik laiko klausimas kada liberalai prades su jumis susidoroti Valinskas siule saudyti teismas net ne nagrineja kur demokratija?Ar Lietuva demokratiska valstybe?Viskas galima teismai nereguoja Takosevski infuormuokit ES apie padeti Lietuvoje nes demokratija matyt baigesi.

Gal but

Gal but portretas
Kai Lenkija uzims Vilniu bus nuteisti ir Andrejus Tapin ir konstituciniai veikejai.Prisijungtiprie Lenkijos greit patys pasiprasysim valdzioje nelieciamieji.Prasides Tautos krikscionisku vertybiu naikinimas busime oligarchu vergais.

Parazitauojantis Tautos saskaita ir aptarnaujantis liberalus

Parazitauojantis Tautos saskaita ir aptarnaujantis liberalus portretas
Konstitucinis teismas dirba ne Lietuvai ir Lietuvos pilieciams o liberalams.Kam reikalingas tik ryja pinigus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Stribu palikuoniai sujudo atidirbinėja draugui lapinui

Matas jonui balvonui

Matas jonui balvonui portretas
Mums visiems Lietuviams geda kad toks jonas balvonas yra lietuvis...

kokie

kokie portretas
laimingi beretiniai chuiveibinai parode kas yra kas jei tik kas nori issiaiskinti ar nebuvo pazeistos ju teises ir demokratiniai principai o tai publikai tai netinka ir priestarauja ju isitikinimams tada iskart tampa aisku kokia ta ju demokratija tik jie teisus ir pazangus o kas pries ju ideologija yra Lietuvos priesai nors jie patys ta Lietuva parduos patys pirmi

Jonui

Jonui portretas
Niekas kitatauciu nepravardziuoja, pravardziuoja tuos kas dirba pries Lietuvos valstybe neziurint ar jis lietuvis ar kitatautis. Aplamai tokius veikejus reiktu traukt teisminen atsakomyben, neaisku kodel saugumas jais neuzsiima. O tautybe nieko nereiskia nes Rozova, Tomasevskis, Paleckis visi skirtIngu tautybiu. Taip kad nevaryk prorusiskos propagandos.

Lenkas

Lenkas portretas
Ddidžioji dauguma mano pažįstamų lenkų sakė nebalsavo už Waldemarą. Nu tik prabalsavo už jį mano tėvai ir seneliai. Jaučiu svetimą gėdą, dėl jo, ir tik manau delto, kad aš lenkas.

Sveplys vatnyks

Sveplys vatnyks portretas
koloradinis - pralaimejo! Komentaru vatnykai,i buda!

Morgana

Morgana portretas
Taip ir turėjo būti

tulpes@lrpk.lt

tulpes@lrpk.lt portretas
Vakinskas teisingai pasake,saudyti tokius koloradinius

Konservų

Konservų portretas
šuo ,,Du tūkstančiai" puikiai susitvarkė su neteisėta ,,zadanija" ir liko nenubaustas.

pritariu

pritariu portretas
Taip ar tapin TV ar kiseliov TV ta pati smarvė.

Anonimas

Anonimas portretas
tapino tv lygi kisielio tv

Nuomone

Nuomone portretas
Ziniasklaida monopolizuota ir .

Lietuvis

Lietuvis portretas
O taip ,,Soroso,,liberizacija veikia Lietuvoj!Tapinui Įstatymai negalioja!

cha cha cha

cha cha cha portretas
koloradai iš įniršio viduriuoja. Varykit į pa rašą

Nuomonei

Nuomonei portretas
Tai jeigu tau nei spauda nei plakatai ir lankstinukai neturi reikšmės tai į kokią sikną tu asile žiūri kad nematai kaip dirbo Narkevičius, kaip jis neleido atimt iš Valstybės Lietuvos pašto, Lietuvos geležinkelio? Net senųjų Kauno ir Klaipėdos pašto pastatų kurie yra arhitekturos paminklai pardavimą sustabdė. Viskas būt ,,griebta ir suėsta", kaip ir iki šiol buvo pasimtas Valstybės turtas su ištekliais..Tau tik rusų Georgo juostele parodyk ir viskas - apsišiki tvarto patriotizmu ir to užtenka.Tfu debilas

Jonas

Jonas portretas
Pažiūrėkit kas dedasi, kitataučius pravardžiuoja visaip koloradiniais ir tt, man gėda kad esu lietuvis.

Kęstas

Kęstas portretas
Dvi kultūros Lietuvoje ir jų paskirtis: Viena iš jų yra provincijoje. Vietoje baro, restorano ar kavinukės - šeima. Sunkus darbas, pasiruošiant žiemai, užsiauginant sau maisto, įsisavinant miško gėrybes yra provincijoje pasididžiavimo vertas. Antra kultūra yra Kaune ir Vilniuje. Sunkus darbas čia yra paniekos vertas, jis - tik neseniai į šiuos miestus migravusiems iš Lietuvos provincijos ir rusakalbio artimojo užsienio. Didmiesčiuose vietoje šeimos - baras, restoranas ar kavinukė, kaip žmonių susitikimo ir bendravimo vieta. Įspūdingų sekso patnerių greita paieška, kanapių vartojimas, pusnuogių voliojimasis ant kačių šlapimu dvokiančio smėliuko Lukiškių aikštėje, kur buvo nukankinti Kostas Kalinauskas ir Adolfas Ramanauskas "Vanagas", balsavimas už beviltiškai korupcijoje paskendusius konservatorius ir net teisiamus už tai liberalus - svarbiausi pasididžiavimo šaltiniai ir skiriamieji ženklai. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką.)

Anonimas

Anonimas portretas
Demokratija pamauta ant lietuviškos laiko išvietės vinies. Sveikinimai, netoli nuėjote nuo stalino laikų.

manau

manau portretas
Kitų rinkimų metu visos partijos galės samdyti "nepriklausomus" žurnalistus ir taškytis purvais iki soties - precedentas sukurtas. Realiai, tiek rinkimai, tiek tai kas vyko po jų labiau tiktų kaimyninei Baltarusijai, nei ES narei.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Šaunuolis KT, kad nepriėmė koloradinių kreipimosi!

Ar

Ar portretas
esant tokiai korupcinei sistemai ir politmafijai galėjo būti kitaip? Apgailėtina ta Lietuva su visa savo demokratijos parodija

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Teisingai ,kad nepriėmė skundo.Normalus ,mastantis rinkėjai žino už ką balsuos ir jiems lankstinukai , plakatai ar laikraštukai,reikšmės neturiJuk mes gyvename Lietuvoje ir mums tu Tomosevskio prisikabinusio juostelių ir rodančiu ,kad jis mūsu negerbia.

gera naujiena

gera naujiena portretas
nors to ir tikėjomės

taigi

taigi portretas
Baltarusiją perspjovėm, nesu Voldemaro gerbėjas, bet tai kas įvyko rinkimu metu atrodė slogiau nei Baltarusija ar Rusija.

cha ... Tamosewskis yra naivus ...

cha  ... Tamosewskis  yra  naivus ... portretas
su KT samanu -orakulu palaiminimu Tapinas ir issiveme ....dabar KT iki 72 valandu Tamosevskio pareiskimo neprieme , o po 72 val. paskelbe ,kad paduot pareiskima y KT jau pavelavo...

joo

joo portretas
Voldemortas kaip Trumpas. Narcizai negali pripažinti pralaimėjimo.

Galerijos

Daugiau straipsnių