Quantcast

A. Skaisgirytė: dėl ES pažeminimo kaltas ne J. Borrellis, kaltas S. Lavrovas

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Stebėjau kaip plečiamas UST LUGOS uostas ir buvo komentaras ,kuo mums daugiau sankcijų ,tuo daugiau mums reikia pasitemti ,vystyti savo uostus ,gamyklas .Kuo daugiau mes kišimės į Belarusijos reikalus ,tuo daugiau klestės UST LUGA,rusai dėkingi Lietuvai.

kaunas

kaunas portretas
dunduku valstybe su kurdupeliu kremliuje pilieciai gana zemo lygio ....o atveres sienas i uzsieni ---kurdupelis su savo svita liktu vieni ,,nes kacapai begtu ,plauktu,skristu i "nezinomus krastus",,kaip ir visi kiti is SSSR

esi

esi portretas
politprieplaka ir melage o siems politglobalistam tokiu tik ir tereikia stebiu politgyvenima ir niekados nepastebejau kad Lavrovas butu neteisus tai ramus protingas ir nejeskantis problemu zmogus kur ju nera ir n ereikia jo asmens maisyti su sovietais ar kgb tai savo tautos politikas ir melas tik pakenktu saliai juo uzsiema sec t o gaudamas is ju informacija isiaiskina kur tiesa kur melas ir sia privilegija dirba jau daug metu ir tai A doroves politikas ir jo negalima gretint ir su putinu ;;;;;;;

Anonimas

Anonimas portretas
Tiesiog gavo ko nusipelnė. Ir kaip asmuo ir kaip ES.... Dėkokit Dievui, kad kantrūs tie rusai.

JITA

JITA portretas
Pasak kvailos bobos,kaltas Lavrovas,nes tiesiai šviesiai pasakė TEISYBĘ apie ES ir JAV smirdančias provokacijas ir neegzistuojančią demokratiją jų valstybėse.Man gėda už tokias kvaišas,kurios žinodamos,kad meluoja,įžūliai vaidina ,kad yra teisios.

OŽKA TU NELAIMINGA

OŽKA TU NELAIMINGA portretas
Kuo konkrečiai Lavrovas pažemino Borrelli ar Europos sąjunga? Giedi landsberginės šutvės dainelę net pati nežinodama dėl ko. Tokio užsienio politiko, kaip Lavrovas, Zacharova, Peskovas - Lietuvoje su žiburiu nerasi.

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
Lietuvos besmegeniai nieko nenori suprasti (arba negali ) gieda savo avinų giesmę ir tiek. Yra tokia padermė bukagalvių nenutuokiančių nieko ir neturinčių padorumo ribų. ES tai gera pamoka, kad nereikia kištis į kitos valstybės vidaus reikalus. Nedarykit to kas nepatiktu jums jei kiti darytu su jumis. Juk ES to daryti su JAV neleidžia, nes kriuktėlti bijo. Nes supranta kad laki fantazija gali greit pasibaigti. ES nepuola gelbėti ir remti JAV aktyvios visuomenės. Dabar ten vyksta tikra medžioklė su varovais, persekiojami kitaip mąstantis, visi kas balsavo už Trampą. Asandžas daugiau kaip 10 metų persekiojamas už žurnalistinę veiklą, nes išdrįso paskelbti JAV karių nusikaltimus. Tačiau ES hunta tyli, dreba nes apsišyko. Yra gera rusų patarle "Nebudi licha poka ticho"

skaisgyryte skaisgiryte

skaisgyryte skaisgiryte portretas
tai tokia is tamstos ir zinove, nes ir kvailiui aisku,kad nereikejo Borreliui vykti, bet mat, geras draugas, o tas draugas ir parode i duris

ALGIS

ALGIS portretas
Mūsų politikieriams ES politikų nuomonė nesvarbi , nes jie juk veda pirmyn EUROPĄ Į KARĄ SU RUSIJA .

Paprastai

Paprastai portretas
O jiems nusišvilpt ant tų sankcijų,nieko nepakeisit,keistuoliai,neskaitantys ir nestudijuojantys senosios istorijos.Rusams visada buvo reikalingas caras,dabar jis Putinas su savo vienos tiesos politika,ir galit nertis iš kailio vis tiek bus šnipštas.Kuo rusui blogiau tuo jam geriau.Ir niekas ten nebunda,pagal mūsų kvailus politikus,gal tik sujuda dėl bendro vaizdo.Įsivaizduokit durneliai politikai Rusijoje pilietinį konfliktą,kas tada dėtūsi aplinkui.Pafantazuokit.

Galerijos

Daugiau straipsnių