Quantcast

Siūlė tirti parlamento paviršius dėl narkotinių medžiagų: Seimo valdyba nesutiko

Grįžti į straipsnį

konservatliberalų CHUNTA b i j o tikrovės,jog

konservatliberalų CHUNTA b i j o tikrovės,jog portretas
tyrėjai aptiks seime NARKOTIKŲ pėdsakų

cha ha ha ... kada ,,,pazeidziami,,,

cha  ha  ha ... kada  ,,,pazeidziami,,, portretas
Seimo ir vyriausybes narkomanu interesaai , Cmile muru stoja ir priesinasi , narkomanu issaiskinimuj.....stai jeigu reiketu kitus ir kitur apsikt --Cmile su armoiskaitem , Morganom , simoOnytem ---butu pirmos ..

Saulius

Saulius portretas
Zalenskis irgi nesutinko tirtis savo valstybeja nors zmones prase....

Supratau

Supratau  portretas
Vakarų politinė kultūra , mūsų seimo liberaliems mazuroniams nepriimtina ? Tai apie kokias " vakarų vertybes " kalbate , ponai liberalieji ? O poniai Girskienei pagarba. Gavo žmonių prašymą patikrinti , prašymui ir aš pritarčiau , nes žiūrinti ir klausantis valdančiųjų , įtarimas dėl " blaivumo " kilo ir man . Liberaliam darbiečiui Mazuroniui turėtų būti gėda . Deja...

Rita

Rita portretas
Ap pamenate patarlę:"Vagie, kepurė dega!" Ko bijo laisvinamieji, valdantieji?Juk tokia praktika yaikpma ir JK , kitose ES šalyse?

Alio, ponia Čmilyte , ko bijote?

Alio, ponia Čmilyte , ko bijote? portretas
Panašus tyrimas pernai atliktas Jungtinės Karalystės parlamente. Tuomet spaudai pranešus, kad narkotikų pėdsakų aptikta 11-oje iš 12-os tirtų parlamento tualetų, kilo skandalas.

Labai gerai

Labai gerai portretas
Seniai reikėjo. Aiškiai iš poelgių ir pasisakymų per posėdžius, matosi kad jau reik sėme specialios patalpos parūkymui o gal ir milteliams :D

Galerijos

Daugiau straipsnių