Quantcast

A. Širinskienė pranešė Venecijos komisijai apie grėsmes Lietuvos KT

Grįžti į straipsnį

Greta

Greta portretas
I koki ES teisma reikis kreiptis, kad sirinskiene neizvelge skvernialio kaltes del jo keliuko? Neva skvernelis pasirase finansavimo skirstymus nezinodamas, kad bus asfaltuojamas jo keliukas? Ponia Sirinskiene , kur kreiptis, kad tu tokia neizvalgi kaip ir skvernelis?

Šaunuolė p.Agnė Širinskienė,

Šaunuolė p.Agnė Širinskienė, portretas
kad viešina ir ieško TIESOS ! Lietuva - tai ne koks nors užkampis ,o Europos sąjungos valstybė ! Negali būti taip ,kai pagal norus būtų elgiamasi : noriu kaip Europos sąjungos valstybė ,noriu kaip kaimas ,kur kiekvienas tai draugas,tai brolis ar sesuo ,tai švogeris , uošvis ,marti ar anyta ir REIKALAI -REIKALIUKAI sutvarkyti tarp SAVŲ ! Jeigu TS-LKD ir kitos partijos galvoja ,kad Lietuvos piliečiai yra MAŽAI politiškai ir teisiškai išprusę ir jais manipuliuoti lengva ,tai labai apsirinka : moka žmonės ir įstatymus paskaityti,ir LR Konstituciją ne kartą ir ne du skaitę ( žinoma ,kam yra įdomu ir nenori būti kvailinami propagandistų !) Konservartoriai Lietuvos vyriausybę yra net pačiai Didžiosios Britanijos Premjerei Margaret Tečer apskundę !

Tika

Tika portretas
Ši ponia visai išdurnėjo,dėl jos valstiečiai praras daug daug daug balsû,baisu įjà net pažiūrėti.

Valjan

Valjan portretas
Dėl rašto išėjo iš krašto. Vien dėl jos nebalsuočiau už valstiečius.

tie

tie  portretas
chi chi ir cha cha ar bent supranta ka jie skelbia ir ko jie nori

>Cha cha cha< >chi chi chi \\\\\.../////

&gt;Cha cha cha&lt; &gt;chi chi chi \\\\\...///// portretas
---Koncerviniai šunys, už apmyžtos ožio barzdos kaifą ir motiną parduotų.O tas chi chi,-cha cha,-tai pirmas kvailumo požymis.Į kvailius niekas dėmesio nekreipia,už tai jie siunta.Linkiu pasveikti.

...

... portretas
Pilietis ŽalYmas seniai ant Konstitucijos skersą padėjęs, joje AIŠKIAI pasakyta kad KT teisėjų galios laiko prasme RIBOTOS, o tas... tiesiog UZURPUOJA šią įstaigą nesitraukdamas iš jos pirmininko vietos kažkokią 'dvasinę eilutę' suradęs. O juk 'Ne teisės pagrindu teisė neatsiranda", "Negalioja joks aktas PRIEŠINGAS Konstitucijai", o šis UZURPATORIUS imperatorių vaizduoja.; reikia jį ne skųst, o spec. tarnybas siųst. Nes - keistai tas skundas atrodys jei paskui paaiškės tas tas tipelis TIK nepakaltinamas.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Nevalyva, stora kiaulė, teršianti savo šalį.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Teisingai, Šv. Agnieška - protinga moteris, tik nuo to didelio proto visai sukvailėjusi ir kvailumu pralenkusi Venckienę.

Protinga \\\\\.../////

Protinga  \\\\\...///// portretas
ir drąsi moteris,jai labai tiktų į komandą N.Venckienė,daug padėtų teisiniais klausimais.

Pagarba poniai Širinskienei

Pagarba poniai Širinskienei  portretas
klaiku kas per 30 m pasidarė su mūsų valstybe ... net KT dvasios politikuoja kas yra draudžiama ....ir nieko tokio tam KT žalimui ? Gėda . Ir negi tokie veiksmai neverčia piliečių abejoti savo valstybe , jos institucijomis ? Gėda , pone Žalimai . Negerbiu " griaunančių valstybę " iš vidaus , kol turime tokius valdininkus , man panašėja - nei išorės priešų nei " kremlinių " jau nereikia .... Poniai seimo narei nuoširdi pagarba . Žmonės turi atgauti pasitikėjimą valstybe , jos institucijomis ir teisėsauga .

Žaviuosi šia drąsia moterimi

Žaviuosi šia drąsia moterimi portretas
Kiek reikia drąsos tokioje korumpuotoje Lietuvoje šitaip viešinti negeroves, ypač susijusias su teismais, konservatoriais, kai kuriomis pasišiukšlinusiomis šeimomis. Jai reikia gyvai paminklą pastatyti. Teismuose problemų krūvos, neseniai Vlastybės kontrolė paskelbė vertinimo rezultatus - teismai beviltiški, neturi vizijos ateičiai, daugybė trūkumų juose, įskaitytinai tai, kad stinga teisėjų padėjėjų, sekretorių. O tai reiškia paprastą dalyką: teisėjai tiek nekvalifikuoti, kad padėjėjais pas juos nesutinka niekas eiti dirbti. Juk teisės studijose ištisus dešimtmečius pritampa iš prakutusių šeimų visokie lūzeriai, kurie yra beraščiai su labai mažomis išimtimis, štai, jie be padėjėjų patys nieko ir nesugeba, tik algas pasiimti ir kyšius - skandalai jau buvo dėl kyšių teismuose ir tai ne pabaiga. Tikrinti reikia prokurorų ir teisėjų privačius gyvenimus, kiek jų tarpe narkomanų, kiek iškrypėlių, kiek jų vaikų ir anūkų yra narkomanai, nusikaltėliai, kuriuos dangsto jų tėvai, seneliai.

Banga

Banga portretas
Eina Lenkijos pavyzdžiu, skųsdama savo šalį , "didžioji teisės specialistė"!Šlykštu!

Galerijos

Daugiau straipsnių