Quantcast

A. Širinskienė apie teismo sprendimą dėl „gpaso“: tik laiko klausimas tai bylai sugrįžti

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Panaikino G.Pasa nes butų buve nubausti,tačiau niekas nepasikeitė ,jis buvo ir buvo žmonės baudžiami baudomis .Todėl turi būti būti konstitucinio teismo išnagrinėta o jrigu ne ,tada reikia naikinti LR konstitucinį teismą,nes kaip tokio kitose šalyse nėra.Turi šalys savo konstituciją ir pagal ją priimami įstatymai ir visi kiti nutarimai ir potvarkiai.Todėl jeigu kokį konstitucijos straipsnis pažeidžia kiti įstatymai ,jie laikomi neveikianciais,yra ir LR konstitucijos 7 straipsnis tą patį sako.Tidėl manau konstitucinio teismo Lietuvai nereikia.Tuo kabiau jeigu nenagrinės kreipimosi i konstitucinį teismą.

Aš tai

Aš tai portretas
G paso nedeginsiu. Aš jo net neturėjau.

Pražiopsojo

Pražiopsojo  portretas
Karbauskis stiprią seimo narę - jeigu ji ir toliau taip kapstysis gali nemažą karjerą padaryt.Savo ir mūsų visų labui. Pvz. šiuo metu labai tiktų vietoje susmulkėjusios, piktos ir nelabai bepajėgiančios tvarkytis, su savo komanda Šimonytės. Deja kompetetingi žmonės Lietuvos politikoje retenybė.Pas juos(konservliberalus) visai nėra...Vietoje to, kad pagrindinėse partijose būtų vienas -kitas durnius o visi kiti išmintingi, dabar - masė durnių ir juodųjų veikėjų ir vienas - kitas išminčius:D)

nuomonei

nuomonei portretas
esi psichinis ligonis,reikia gydytis!

Klpd.

Klpd. portretas
Labai gražiai Širinskienė su advokatu Lydeka vakar pas Paleckį laidoj taršė Masiulį. Na tą konservatorių veteraną(kur ne Eligijus). O tam ponui tai tiesiog nebuvo ką pasakyt. Be įžeidinėjimų, asmeniškumų ir pasityčiojimų iš Tautos.Kaip visada Tvartas šūdinas:D)

Vasario 16

Vasario 16 portretas
Sudeginsiu G-pasą

pensininkė

pensininkė portretas
manau byla turėjo būti nagrinėjama nes žmonės neteko darbo studentai negalėjo studijuoti, o kas už tai turi atsakyti, kokia išeitis , priverstinis skiepas , gal kiekvienas asmeniškai turi duoti vyriausybę į teismą dėl patirtos žalos , suvaržant jų teises

manau

manau portretas
Niekur režimas nuo atsakomybės nepabėgs, tai tik laiko klausimas, teks atsakyti už Konstitucijos pažeidimą, priesaikos sulaužymą, piliečių persekiojimus, diskriminavimą, segregaciją, ,kompensuoti moralinę ir finansinę žalą bei panaikinti teistumus režimo neteisėtai nuteistiems žmonėms.

Aplamai ne įstatymų ir požiūrio į įstatymą dirba teismai .

Aplamai ne įstatymų ir požiūrio į įstatymą  dirba  teismai . portretas
Koks mūsų Konstitucinis teismas yra pats įsitikinau kai kreipiausi į jį. Jis ne visiems ir yra valdomas konservų tai tapo aišku po šio sprendimo neteikti atsakymo į parlamentarų prašymą.

Gpaso savininkas

Gpaso savininkas portretas
Reikia viešos akcijos atrakcijos - GP deginimo

Stepas

Stepas portretas
Galimybių pasas. O kodėl tik jis. Kodėl niekam nekliuna, kad daugelis laidojo. nežinia ką (uždaruose karstuose). Kodėl pamiršot kad buvo negalima aplankyti artimūjų gyvenančių kitam mieste. Negalėjom net apsikirpti. O šiandien? Einu į parduotuvę apsipirkti.... O man tiesei šviesiai Trečias nereikalingas, laisvas pakolkas.....

TV SUDA ,,MALA"

TV SUDA ,,MALA" portretas
Ar tas zurnalistas ,,trenktas" ar jis yra pasiskiepyjes 2, 3, 4 kartus, sakytamas kad GP (gaidzio pasas) nepazeide Lietuvos Konstitucija. Trumpai ir aiskiai, ziniasklaida yra papirkta ir ,,varo" propaganda ! Gerai, kad neziuriu Lietuvos televizija, LNK, BTV, INFO TV, DELFI ir tt. ! Jie visi ta pati ,,suda" mala. O isvada tokia, kol ta vyriausybe bus valdzioje, Lietuva brangi gyvens bedniau uz prieskarineje Lietuvoje.

norintiems žinoti tiesą apie šitą vergų genocidą

norintiems žinoti tiesą apie šitą vergų genocidą portretas
laisvaslaikrastis taškas lt

Pagarba

Pagarba portretas
Pagarba Agnei Širinskienei. Niekada negalvojau, kad taip parašysiu. Kartais viskas apsiverčia.

Šifierius

Šifierius portretas
Opankyyy, kaip netikėtai spynta su akyniajs apsireiškė ! :-DDD

pritariu

pritariu portretas
> Karvašūdi- praleidai progą patylėti, o KT ankščiau ar vėliau turės nagrinėti šį klausimą ir esamas režimas atsakyti už įvykdytus nusikaltimus.

Karwauskijus

Karwauskijus portretas
Praleido proga patyleti grazioji motera!

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Ta proga, kad Gpasas "neprieštarauja" Konstitucijai likus trim darbo dienom iki teismo svarstymo jis buvo atšauktas kaip nebereikalingas, tai susirgimų rekordų fone, bent konserwatkomunistams ir jų padlaižiams - zombiams viskas normalu :)))

idomybės tesiasi

idomybės tesiasi portretas
išvaikyti toki KT . Kažkaip kvailai atrodo tas ju sprendimas. Jei aš pravažiavau sankryža degant raudonam signalui tai manes bausti negalima nes aš pravažiavau ir nebesu sankryžoje gaudykit mane kitoje sankryžoje

taip yra

taip yra portretas
Ponia SIRINSKIENE jei bus dar kokia laida dalyvausi paklausk kiek zmoniu ismarino koncervai ir kie jusu valdzia nors tada tik buvo pradzia ligos pandemijos tegu kurmiai paskaiciuoja jus dar nieko nezinojote o koncervai tik tese ir ismarino kiek gyventoju lietuvos

bibianosiai koncerviniai džiaugiasi

bibianosiai koncerviniai džiaugiasi portretas
kad sutrypta konstitucija.

taigi

taigi portretas
Megztaberečiai komjaunuoliai džiūgauja - atvirai sutrypta Konstitucija.

pritariu

pritariu portretas
> NUOMONĖ. Zombi su trim švirkštais smilkinyje, eksperimentines vakcinas gavai "nemokamai"- visų mokesčių mokėtojų sąskaita, kai dvėsi nuo trombo ar covid, tai dvėsk namie, du kartus nemokamai negausi :)

Agne,

Agne,  portretas
Kur buvai prapuolusi , kad kažko tavęs nebesigirdėjo??, gal buvai Marse kurti komiteto???

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Laukiame , kada sugražins ir antivakseriai galės siusti kiek nori. Galės ir sirgti, tik be ligoninių. Nedejuokite susirgę. Neveblenkite , kad gailiuosi nepasiskiepijęs. Gydykis namuose. nes ligoninės tik sergantiems rimtomis ligomis ir suprantantiems skiepo reikšmę.O Širinskienei laikas kaip Griaužinienei iš seimo lauk.

as

as portretas
As aisku noreciau guventi Danijoje bet ir cia reikalingi suniukai tai ir dirbu

aš portretas
>as. Aš gyvenu Lietuvoje ir Lietuvoje galioja LIETUVOS KONSTITUCIJA, o ne Danijos ar Austrijos. Įtempk smegenį :)

Gff

Gff portretas
Šita varvalų gauja net sąvokose maišosi: pišpasio veikimas buvo sustabdytas ( ne panaikintas!), o parsidavėlių teismas dūrina liaudį, girdi, pišpasio nebėra!!! Na, tokius teisėjus, bandančius apgauti, - į šiūkšlyną!!!

>Gyvenu Danijoje

>Gyvenu Danijoje portretas
Negyveni tu Danijoje. Niekada ten nebuvai. Gyveni tu Bezdonyse ir esi vietinės šaikos vierchas, pravarde Ačkozauras.

lrytas tv oponentai

lrytas tv oponentai portretas
Kęstučio Masiulio benefisas--- visškas kliedesys iki siaubo ,kad tokie sprendžia mūsų gyvenimą

Jei šūdpasis buvo daugelyje valstybių

Jei šūdpasis buvo daugelyje valstybių portretas
(daugelyje jo ir nebuvo), tai tokios valstybės VISOS ir pažeidė laisves ir teises. Pasiskaitom bent mūsų šalies konstituciją,- tada ir komentuojam. O kad landsbergyno ir PIŠ ditirambus kartojat,- viskas su jumis aišku. Esat aukos, nors ir atrodo jums kitaip. Skanios sekančios jums dozės.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Iškrypėlių valdžia ir toliau smauks žmones...įdomu kam dirba? Tikrai ne Lietuvos labui...

as

as portretas
Gyvenu Danijoje, turiu corona pasa. Dabar jo nebereikia. Jokios mano "teises" nebuvo pazeistos, jokios "priespaudos" nepatyriau. Atvirksciai - galejau lankytis kur tik norejau!!!

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> dange. Jūs lietuvių kalbos pradžiamokslį pavartykite prieš pamokslaujant - tipiška režimo pakirkšnukė . Fui

na

na portretas
visiems lietuvaičiams tiko priespauda..nedejuokit tada kai nepapuolat pas gydytojus, nedejuokit kai vadina šūnauja, runkeliai, fašistai...kai jus trypia iš visų pusių ...GP panaikino visiems aišku (gal tik vekseriam neaišku) nes vasario d. iš balkonėlio kalbės ponas Lansbergis, kuris tautą išvadino fašistais...tai bijo, kad vėl nenušvilptų, tai ir panaikino GP. Balkonėlis balkonėlis ...žlugdo Lietuvą, o visi tiki gražia Lietuvos ateitim. Parduos Geležinkelius, Klaipėdos uostą ...su visais susipyks ir sėdėsim visi po balkonėliu.

realiai

realiai portretas
Realiai, jei Konstitucinis teismas būtų atlikęs savo pareigą ,tai ne tik kai kurie politikai atsidurtų cypėje, bet ir tektų išmokėti milžiniškus ieškinius už piliečiams padarytą moralinę ir materialinę žalą, nekalbant apie neteisėtai - nuteistus asmenis. Gyvename stalinistinio sovietmečio laikmečiu.

dange

dange portretas
Dievuleliaiu, kiek slyksciu komentaru. Visokie chamai intensyviai naudojainterneta savo patvoriniam intelektui.

Ooo

Ooo portretas
lt_debilu_krastas_:galim_sikt i burnA_teismasS

tu

tu portretas
> dk Švieskis imbicile, nes nuo LRT propagandos smegenys sukalkėjo.

dk

dk portretas
Kodel kitose Europos valstybese nekeliama "byla" del corona paso o tik Lietuvoj??? Kam tai naudinga ir reikalinga? Toks pasas buvo daugelyje valstybiu kaip priemone pandemijos valdymui. Tai gal gana kaitinti aistras Lietuvoj.

Ggg

Ggg portretas
Šita varvalų gauja net sąvokose maišosi: pišpasio veikimas buvo sustabdytas ( ne panaikintas!), o parsidavėlių teismas dūrina liaudį, girdi, pišpasio nebėra!!! Na, tokius teisėjus, bandančius apgauti, - į šiūkšlyną!

taigi

taigi portretas
Šlovingas tarybinis antikonstitucinis teismas atsisakė nagrinėti ar dar galioja Konstitucija :))))

švabas

švabas portretas
Labai reikalingas soc. neramumas ant lt.

manau

manau portretas
Manau kad pažeista Konstitucija, sulaužyta priesaika, neteisėtai diskriminuoti, segreguoti, persekioti, nubausti ir net nuteisti piliečiai, o režimas toliau šaiposi iš valstybės bei piliečių.

žvalgus pasiuntei,

žvalgus pasiuntei, portretas
maita?

iš konsistencijos ir kvapo

iš konsistencijos ir kvapo portretas
panaši į maišą užpildytą organiniu turiniu iš karbauskio fermos

>>>Gaidy

>>>Gaidy portretas
Tai tu čiulpsi man ir šauksi ,kad dar nori. Bet aš esu piktas dėdė. Gausi ne tik ant danties, pet aš tau, suka, vidurius paleisiu, ir liepsiu suėst savo paties šūdą.

>>>> tam "Apacioje" Prieš 2 minutes

>>>> tam "Apacioje" Prieš 2 minutes portretas
Ziurek, pasalpinis valstieti komjaunuoli, Tu man uzpakalio nelaizysi, tu man mano birka ciulpsi to net nepastebedamas pries tai darydamas savo vadui kolukio pirmininkui. Valstieciu luomo patvorinis!

tam "Apacioje" Prieš 2 minutes

tam "Apacioje" Prieš 2 minutes portretas
Sumaišiau? Tai tu ne ten pataikei. Aš tau savo šiknos laižyti neduosiu. Eik pas tatą, kur visad eini, ir lalalala, kaip esi įpratęs - duok valią savo liežuviui. Ir rašyti išmok lietuviškai, skeltanagi kriuksi.

Apacioje

Apacioje portretas
Tai kad kazka maisai, padugninis proletariatas kaip tik palaiko sita nutukele. Nebent apie skylancia valstieciu klases atstovu partija kalbi?

Stiprybės Agnei Širinskienei.

Stiprybės Agnei Širinskienei. portretas
Puolančių padugnių visada bus, nenuleiskite rankų.

>>> AŠ manau tik taip.

>>> AŠ manau tik taip. portretas
Uztat sukure gera legenda apie tariamai pirkta uz 1€ sklypa runkeliams, kurie ir toliau tiki kaip kokiu pasaku dievu. Labai primena 1$ Mazeikiu Naftos sukurta legenda, tas pats braizas. O kur dar senolis mokines “marksizma-leninizma” ir panasiai ;))))). Valatietiskiems runkeliams to ir tereikia.

:)

:) portretas
LGBT neptiks....:))))

Akinija storapilve

Akinija storapilve portretas
Agnija,vaizduoja dirbancia Lietuvai.

AŠ manau tik taip.

AŠ manau tik taip. portretas
Širinskienė ir liko Širinskienė. Jai , kad tik komentuoti ir kiršinti. Valstiečiai atsikratė, tai dabar kimba į Konstitucinį Teismą. Juk buvai sudariusi komisija su pagalba Bako, Jakeliūno ir kitu .Iškvietėte savo auditą patikrinti Landsbergienės turtą ir už koki eura ką pirko. Bet pasirodo tas auditas nieko nesugebėjo rasti. Vienas paspruko į Briuselį , kiti išsisklaidė. Skaičiau ta audito atsakymą ir norėjau rasti kur ir už ką tuo 1 euru nusipirko. Bet nieko neradau apart milijonines paskolas .O už tokius pliatkus reikėtu atsakyti.

>>>> Gerb.Agne \\\\\...////

>>>> Gerb.Agne \\\\\...//// portretas
Kokius zudikus? Ka cia peizeji, pasalpinis valstieti?

Gerb.Agne \\\\\.../////

Gerb.Agne  \\\\\...///// portretas
Tik Tu,aš taip manau,paveiksi tuos žudikus.___GELBĖK.

Galerijos

Daugiau straipsnių