Quantcast

A. Širinskienė apie siūlymą pripažinti gėjų santuokas: tai – neįmanoma

Grįžti į straipsnį

Kodėl neįmanoma?

Kodėl neįmanoma? portretas
Jeigu homoseksualiniai santykiai legalūs, kodėl homoseksualų poros negali tų santykių įteisinti dėl elementariausių socialinių dslykų? Kas čia per cirkai vyksta? Tikrovėje turbūt politikams terūpi asmeniniai reitingai, o ne homoseksualai. Todėl jie nieko nedarys tol, kol juos tą padaryti neprivets teismai.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
As pritariu,tegul dulkin*osi v+v arba m+m,bet jokiu budu neleist jiems turet vaiku arba ivaikint vaiku.O geriau isvis : v+m+m,vat cia tai rojus !!!

lol

lol portretas
moterike bijo, kad jei legalizuos geju santuokas visai joks vyras jos nenores :D :D :D

Pagarba

Pagarba portretas
parlamentarei Širinskienei.

vladas

vladas portretas
Reikėtu pirmiausia gerai ištirti tų mokslininkų išvadą,kad homoseksualizmas ne liga.Manau,kad tokia,,išvadą"pateikė ,,tokie".patys

bibliją

bibliją portretas
pamiršot ............ apie Sodomą ir Gomorą

Pilietė

Pilietė portretas
Šlykštu žiūrėti į besiseilėjančius. Jau bent tos nuotraukos nedėtų. Man primena Brežnevą. Vos nevemdavau žiūrėdama į jo bučinius su kitų valstybių vadovais. O juos demonstruodavo ir kino kronikose, ir spaudoje. Brrrr...

Įdomu

Įdomu portretas
Kažin kodėl valdžia "suklydo", patvirtindama mažesnius mokesčius daugiausia pajamų gaunantiems? Šiandien skaičiau delfyje. O juk galėjo suklysti, sakysim, ir padidinti senatvės pensijas, gaunantiems tik 200 eurų.

Psichoanalitike

Psichoanalitike  portretas
Kategotriskai NE. Nuo kada mazumos diktuoja daugumai?

Elvyra

Elvyra portretas
Ministrui didesniu problemu nera kaip subine kasyt nieko geresnio i galva nesauna

Emilis

Emilis portretas
Kaip miela skaityti tokius komentarus kad kitos pakraipos žmonės yra nesveiki, taprasme kiek čia daktarų atsirado :/ Buvo vienas komentaras kad tos pačios lyties atstovai negali daugintis. Nu bet nepamirškite yra ir nevaisingų moterų ir vyrų, tai ką jiems irgi uždrausite tuoktis? Tos paties lyties atstovai nesidaugina, bet taip pat ir nevaisingi lyties atstovai! ŽMONES ATSIPEIKEKIT! NIEKO JUMS HOMOSEXUALAI, BISEXUALAI, IR T.T NEPADARĖ. Kiekvienas gimė skirtingas, ne toks pat, jus esate apgailėtini kurie sako kad homosexualai yra nesveiki. Jie tokie patys kaip Jūs VISI tik, kad mėgsta kitus dalykus. Aš esu bisexualas, nu ir ką? Manęs dar nenušovė ;). Ir daktarai sako, kad su sveikata viskas gerai. Tai gal Jūs mieli "tautiečiai" kaip kuriuos vadinate, kurie nepritaria homosexualams, pasigydikit patys. Su meile, bisexualas :)

As

As portretas
Taip pritariu reikia tokių santuokų lietuvoje

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
KAIP SUPRATAU MISIŪNAS ARTĖJANČIUOSE RINKIMUOSE NORI PIDARASTŲ BALSUS SUIKRAUTI,BET PAMIRŠTA,KAD ČIA LIETUVA IR PEDIKŲ MAŽAI.ČIA MARIJOS ŽEMĖ IR VAIKUS GIMDO TIK ŠEIKOS,O NE ŠIKNARŪRIAI.

Oii

Oii portretas
Pirma kart pritarsiu šiai moters nuomonei, nors dažniausiai tai padaryt tiesiog neįmanoma.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai šauni Širinskienė ir už tai gerbiu. O tuos reikia gydyti,nes jie pavojingi mūsų aplinkai.

...

... portretas
Pagal Konstituciją privatus gyvenimas neliečiamas (dulkinkitės laisvai tarpusavy), BET - Šeima TIK dėl to papildomai Konstitucijoj pažymėta nes TIK ji garantuoja Tautos tęstinumą; kadangi tos 'mažumos' gyvena TIK sau (reprodukcija neužsiima), tai jos ir nenusipelno jokio dėmesio iš valstybės... žinokit savo vietą jei jums galvelėj kažkas ne taip (aišku, jei norėsit gydytis, tai teks jums padėt).

Ramūnas

Ramūnas  portretas
Jonai ,jei jie turi problemų su sveikata,tai ir invalidams neleiskime tuoktis nes jie irgi turi problemų su sveikata

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
A.Šurinskiene esate puiki ,pritariame Jums ir palaikome Jūsų nuomone.

Jonas

Jonas portretas
Kaip galima pritarti, nesveikų žmonių santuokai ? Medikų įrodyta, kad tokie žmonės turi problemų su sveikata.Kam dar diskutuoti .

Jurijus

Jurijus portretas
papelijus ta Širinskienė jau gerokai papelijusi savo mąstyme

Devis

Devis portretas
Šaunuolė Širinskienė, jaučiasi tautos žmogus.

norint keist konstitucija --neuztenka

norint  keist  konstitucija  --neuztenka portretas
100 seimunu su visa gauja opozicijos pridurku su misiunais priekyje ...TAUTA REFERENDUMU TURI ISSAKYT SAVO POZICIJA siuo klausimu ,kad galima butu keitaliot konstitucija pagal kiekvieno iskrypelio norus.....

Rapolas

Rapolas portretas
Kokias cia iskrypeliskas nuotraukas atvirai rodot? Gal reiktu uzdeti nuo 18? Visai nebekontroliuojama! Palaida bala!

skaitytojai

skaitytojai portretas
saunuole sirinskiene kad nesutinka su tokiais pasiulymais gal kartais misiunas yra kitokios pakraipos kad taip susirupines debilu santuokom

Galerijos

Daugiau straipsnių