Quantcast

Šešėlinio ministro posto netekusio T. Tomilino pareigas perima L. Girskienė

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) šešėlinis ministras pirmininkas Ramūnas Karbauskis pavedė Seimo narei, šešėlinei aplinkos ministrei Ligitai Girskienei laikinai eiti ir šešėlinės socialinių reikalų ir darbo ministrės pareigas. Minėtąsias pareigas L. Girskienė eis iki LVŽS taryba į jas deleguos kitą ministrą.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos taryba trečiadienį priėmė sprendimą pašalinti partietį Tomą Tomiliną iš partinių pareigų. LVŽS tarybos narių siūlymu buvo priimtas sprendimas atšaukti T. Tomiliną iš LVŽS šešėlinės Vyriausybės socialinių reikalų ir darbo ministro pareigų. LVŽS frakcijai Seime rekomenduota spręsti jo galimybės toliau eiti frakcijos seniūnės pavaduotojo pareigas klausimą. Taip pat priimtas sprendimas siūlyti T. Tomilinui pačiam atsistatydinti iš einamų LVŽS pirmininko pavaduotojo ir LVŽS valdybos nario pareigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blyn

Blyn portretas
Ar nepersidirbs girskienė.Net vyrams sunku darbuotis už du ministrus.Bet kvailelio smėlio dėžėje galima

Uzsizaide

Uzsizaide portretas
Kazkokie klaunai susigalvojo kazkokia seseline viriausybe ir aplamai kam ji reikalinga,o gal čia negalejimas atitrukti nuo valdzios postu,tai dabar kaip vaikai zaidzia "NAMU"

Vaikų darželio žaidimai

Vaikų darželio žaidimai portretas
Savo namuose save pasiskyriau soc. reikalų ir darbo ministru
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių