Quantcast

Seimo vicepirmininkui ruošiama vieta Lietuvos sporto universitete

  • Teksto dydis:

Į naują Seimą neišrinktas „darbietis“ Vydas Gedvilas gali grįžti dirbti į Lietuvos sporto universtitetą, rašo naujienų portalas delfi.lt.

Prieš patekdamas į parlamentą V.Gedvilas buvo Lietuvos kūno kultūros akademijos bendrųjų reikalų prorektorius. Dabar jau Lietuvos sporto universitetu besivadinanti švietimo įstaiga kviečia jį grįžti. Jau ketvirtadienį, dar nesibaigus Seimo kadencijai, Lietuvos sporto universiteto Senato posėdžio darbotvarkėje buvo punktas dėl V.Gedvilo kandidatūros į Plėtros ir sporto prorektoriaus pareigybę pristatymo, svarstymo ir tvirtinimo.

„Šis klausimas iš darbotvarkės buvo išbrauktas. Pat V.Gedvilas savo kandidatūrą atsiėmė, tai, matyt, yra kažkokių kitų pamąstymų“, – sakė Lietuvos sporto universiteto Ryšių su visuomene skyriaus direktorius Žilvinas Slauskis.

Pats V.Gedvilas teigė, kad kol kas pasiūlymo nepriėmė, nes nori pailsėti ir pagalvoti, ką daryti toliau.

V.Gedvilas Seime dirba nuo 2004 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com portretas
Jums reikia pinigų skolinimo tarp individų susidoroti su finansiniais sunkumais, kad pagaliau išeiti iš aklavietės, kad sukelti bankai. Miss sandrana įmonė gali padaryti paskolą suma, kurią reikia ir su sąlygomis, kad padarys jūsų gyvenimą lengviau. Siūlome 10.000 eurų iki 5.000.000 eurų kurios grąžinimo terminas yra 5 metus 25 metų, esant 2% per metus greičiu. Jūs galite susisiekti su manimi: sandrana_credito@hotmail.com

aš portretas
Tai atsikraustys į Kauną su savo ryža lape?

supratau

supratau portretas
Visos šiltos vietos valstybinėse įstaigose yra skirtos politikams ir jų artimiesiems, visiems kitiems, nepriklausomai nuo išsilavinimo-darbas su šluota. Todėl ir pirmaujam pagal emigraciją. Tokia linkme einant, greitu metu liks politikai su savo atžalom ir švogeriais, bei tie, kurie neturi galimybių emigruoti, tiesa, dar įsileisim darbo migrantų, kurie sutiks dirbti už pavalgymą ir jų sukuriamas BVP leis išlaikyti visą šitą šutvę. Pirmyn į šviesią ateitį su švogerine partine politika !
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių