Quantcast

Seimo „valstiečiai“ turi klausimų aplinkos ministrui S. Gentvilui

Grįžti į straipsnį

Chyy

Chyy portretas
Jeigu Dėžučių sąjūdis sėkmingai išsisuko nuo teismų ir net masiulis vaikšto laisvas tai čia toki savo klapčiuka pasodint į gerą kėdę yra juokų darbs.

Už medienos

Už medienos portretas
verslo pinigus buvo pasodintas. Pasirašė įsipareigojimus. Kas neaišku?

Lietuva

Lietuva portretas
Kaip tevas!

gaila

gaila portretas
Neimanoma suprasti kaip Prezidentas patvirtino i Aplinkos ministrus Gentvila net man buvo labai aisku kad Gentvilas dejo visas savo pastangas kad butu prastumtas ir tokiu budu isgelbetas priciuptas GRIGEO uz tersalu pylima i Marias nes Gentvilas kiek prisimenu siulydamas kad visus nuostolius ir baudas apmoketu Klaipedos Vandenys tai reiskia kad visi Klaipedos miesto gyventojai kada as suzinojau kad Gentvilas patvirtintas Ministeriu mane istiko SOKAS Labai malonu kad Valstieciu Frakcija kviecia si Ministeri ant KILIMO ir tikiu kad cia bus jo karjeros pradzios ir KARJEROS PABAIGOS PRADZIA Tikiu kad opozicija labai grieztai ivertins sio Ministerio pareiguose nespejusio APSIPLUNKSNUOTI elgesi

Marytė

Marytė portretas
Čia dėl smirdančios Klaipėdos. Pirmas besivystančios silpnaprotystės požymis yra uoslės sutrikimas. Nejau Klaipėdos politikams ir politikams iš Klaipėdos uoslė sutrikus, kad smarvės neužuodžia. Gal jiems tik pinigai kvepia ir per tą pinigų kvapą smarvės neužuodžia?

:)))

:))) portretas
Geras , rimtai senasis supirkinėja miškus ? :) Dabar suprantu iš kur tas " nervas ant valstiečių " :) Tie buvo ir ribojimus įvedę miško supirkėjams , saugikliai iki 1500 ... ;) Liko laukti kol jaunasis Gentvilas atšauks saugiklius ....Kaip tai negali pirkti ir parduoti tiek kiek nori miško kirtėjams - investuotojams ? Girulių miškas turi būti draustinis , " plaučiai " :)))) valstiečiai " iškirs :))) Cinizmas kvailiams , kito žodžio nerandu .

Jooooo)))

Jooooo))) portretas
Populizmas kada rėkia dėl rėkimo , be jokio rezultato . L.Girskienė bei kiti dirbo ir prokurorai RADO " vamzdį " . Užsuko , AAD paskaičiavo žalą !!!! REZULTATAS yra . Tai ne populizmas tai DARBAS LIETUVAI ,JOS ŽMONĖMS ir LIETUVOS TURTUI GAMTAI .

Mildai

Mildai portretas
Tikrai Gentvilas nepardavinėja Lietuvos miškų,jis juos supirkinėja.(bent jau senasis)

Jooo ....Dvoki RK ...

Jooo  ....Dvoki RK ... portretas
Klaipėdos liberalai ašaroja :) Prokurorai ir aplinkosaugininkai , be vietinių slaptoje operacijoje rado ir užsuko grigejo " vamzdį " :))) Kokia nelaimė , tiek metų ramiai dėl vietinių " aklumo" ir matyt jau seniai Klaipėdoje siautėjančio tarp liberalių covido - buvo praradę uoslę , ta ramybė dingo :))) Liberalusis net bandė klaipėdiečiams įpiršti apmokėti per " klaipėdos vandenis " jų nuotekas ? Cinizmas , tie kurie duso nuo smarvės , gyveno šalia teršiamų marių dar ir teršėjui valymui lengvatą turėjo suteikti , o " lengvatą" apmokėtų klaipėdiečiai ? Įžūlumui nėra ribų ? Medalį ponui liberalui Gentvilui !!! Ačiū Ligita Girskiene ir kitiems prisidėjusiems , prokurorei , AAD vadovei . Stiprybės ,panašu " smarvė " dar ilgai sklis . Po kiek dabar " brendžio " dėžutės liberalai ?

Skaudžiai skaudžiai

Skaudžiai skaudžiai portretas
gerb.Ligita Girskienė užmynė ne vienam ant uodegos ,kad ir DABAR dar cypia !

Kokį pragarą praėjo

Kokį pragarą praėjo portretas
ir ką iškentėjo gerb. Ligita Girskienė ,kol galų gale išlindo tas GRIGEO vamzdis ! Nė vienas Seimo narys iš Klaipėdos (tame tarpe ir p. Simonas Gentvilas ) NEMATĖ reikalo IŠGIRSTI aktyvių klaipėdiečių balsų dėl neapsakomos smarvės ir užterštumo mieste . Ne be reikalo ir PRANEŠĖJO STATUSĄ Prokuratūra suteikė ir p. Olgai Vėbrienei . Atėjo TIE ,kurie vykdys SUDERINTĄ PROGRAMĄ !

Jo

Jo portretas
Klaipėda lengviau atsikvėpė atsikračiusi populistės ir skandalistės Girskienės.Bet ši nerimsta ir toliau skleidžia smarvę dabar jau Vilniuje.Antras gražulis seime

P. Milda,

P. Milda, portretas
nesibaigs greitai tas karantinas (nes tai apsisaugijimas nuo nepatenkintų piliečių ). Matosi,kur DAUGIAUSIA susergančių, o DRAUDŽIAMA iš vienos į kitą savivaldybę važiuoti .

Pagarba seimo narei klaipėdietei

Pagarba seimo narei klaipėdietei  portretas
L. Girskienei . Jūs ponia puikiai dirbate ir klaipėdiečiams kurie jums suteikė mandatą ir visai Lietuvai . Žmonėms , kurie pavargo nuo neįveikiamų teršėjų . Ačiū " valstiečių " frakcijai kurie kelia aktualius aplinkosaugos klausimus . Manau liberalas ministras Gentvilas jau pakankamai išsiviešino prioritetus . Lauk iš ministrų , jei norime Lietuvoje turėti neiškirstus miškus ir neužterštus vandenis .

Anonimas

Anonimas portretas
Reiktu isjudinti ta nebaudziama liuna.

Milda

Milda portretas
Kai tik baigsis karantinas- visi prie Aplinkos ministerijos. Nesitrauksim kol neatsistatydins toks ministras, pardavinėjantis mūsų miškus

Galerijos

Daugiau straipsnių