Quantcast

Seimo rinkimai Žirmūnų, Gargždų ir Žiemgalos apygardose: balsavo 18 proc. rinkėjų

Grįžti į straipsnį

Sekvoja

Sekvoja portretas
1) Dėl balsavusiųjų mažo skaičiaus: kas trukdė nebalsavusiems balsuoti? Tik nepaistykite, kad nėra už ką balsuoti. Pasirinkimas buvo. 2) Iki eilinių Seimo rinkimų liko daugiau kaip vieni metai, todėl rinkimai privalėjo vykti. 3) Kad nereikėtų tokių rinkimų, kokie vyko dabar, reikia keisti konstitucijos ir rinkimų įstatymo nuostatas. Manau, kad čia galėtų būti 2 racionalūs variantai: a) panaikinti mažoritarinę sistemą (rinkimus vienmandatėse), paliekant tik proporcinę sistemą (pagal partijų sąrašus); b) panaikinti II rinkimų turą - kiek gavai per pagrindinius rinkimus, tiek ir turi. Dėl kokių nors priežasčių pasitraukus išrinktajam, jo vietą automatiškai užima 2, 3 ir t.t. Taip būtų sutaupomi mokesčių mokėtojų sunešti pinigai ir mažiau nervuotųsi piliečiai.

Jei

Jei portretas
Jei nesusirinko 30proc rinkimai skaitomi neivykusiais kaip bus lietuvoje

balsuoti

balsuoti portretas
eina tik partiju nariai,jirms svarbu ,kas srebs is lovio, Tauta mato ,nieko gero jai per tas partijas.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kam jie atstovauja jeigu tiktai 18 %. Klausimas: Kam isvis reikalingi tie suskiai seime?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kam balsuoti, jei Seime iš 141 nario vidutiniškai posėdžiuse dalyvauja 80-90 narių?

Blinda

Blinda portretas
Kada seimunai baigs taskyti musu pinigus. Jokiu partiju remimo is biudzeto, jokiu papildomu rinkimu ir jokiu priedu benzinui ir t.t. Susikure sau gyvenimeli ir trina ten kelnes i kedes be naudos.

O gal

O gal portretas
Čia proga bent trimis kandidatais sumažinti parlamentarų skaičiu.

...

... portretas
Šiaip, MŪSŲ Konstitucija MŪSŲ išrinktiesiems GARANTUOJA metų kadenciją... čia stebim ŽIAURŲ pasityčiojimą iš Konstitucijos (MŪSŲ!).

Sūduvis

Sūduvis portretas
Iš viso kam tie rinkimai reilingi kai iki naujų telikę metai tai valstybės švaistomos lėšos. Iš vis jei mandato atsisako savo noru dėl kitų pareigų, tai rinkimus reikia organizuoti ne valstybės o atsisakiusių mandato seimūnų SĄSKAITA tai būtų teisinga/

Galerijos

Daugiau straipsnių