Quantcast

Seimo pirmininkė: yra tikimybė, kad nepaprastosios padėties pasienyje nebereikės

Grįžti į straipsnį

Išlindo

Išlindo portretas
Specialistė,pasieniečiai geriau žino, vaikučius lai prižiūri,nevadovaus ten kur neturi supratimo

Klpd.

Klpd. portretas
Kas nors pasakykit kad pasimokytų normaliau kalbėt. Gal reitingai pakiltų iš žemumų vienu punktu:D)Tas infantilus įmantrumas atrodo kvailai. Galima pasižiūrėt į pavyzdžius - nei Baidenas, nei anglų Borisas taip viešumoje nešneka

Anonimas

Anonimas portretas
Tos padeties ir nereikėjo,tik darbas turėjo būti griežtai tikrinamas pasienyje ir migrantai grupėmis turėjo būti deportuoti. Niekas negali pasakyti Lietuvai ka reikia daryti nojejo tvarkytis pradžioje. Reikėjo i tą postą buvusius lietuvius emigracijoje buvusius ,jie žino kaip elgesį su migrantais.

Anonimas

Anonimas portretas
Tos padeties ir nereikėjo,tik darbas turėjo būti griežtai tikrinamas pasienyje ir migrantai grupėmis neturėjo būti deportuoti. Niekas negali pasakyti Lietuvai ka reikia daryti nojejo tvarkytis pradžioje. Reikėjo i tą postą buvusius lietuvius emigracijoje buvusius ,jie žino kaip elgesį su migrantais.

Anonimas

Anonimas portretas
Kalba apie prezidentą o pati be nuomonės ir supratimo. Neturi būti gal nereikės, turi būti reikia ,arba jau nereikia ,atšaukiama.Nesuprantu kas vyksta Seime.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Matyt nedavalgiusi taip pareiškė, nes visa išdžiūvusi smegenys matyt nedirba. Pats karo įkarštis, dabar tik pertrauka, o jinai kareivius į kareivines uždarys. Gal tėvukas iš KGB patarė???

bet ir iš kur atsiranda kvailių

 bet ir iš kur atsiranda kvailių portretas
Svarbu ne protingai, bet svarbiausia išsišokti, būt matomam kaip kokiai Kim Kardašian su savo sėdyne. :) Aš šią padėtį išversčiau buitiškai - kam vandens čiaupe guminė tarpinė, jei vanduo nebėga? :) Migrantų srautas nutrūko, nes "žmogaus teisių" "gynėjai" nebegali, susiskambinę, nuvažiuoti į pasienį pasiimti vargšų ir nugabenti į "rojų" Vakaruose. Bet valdžią reikia palaikyti, todėl siūlau atšaukti nepaprastąją padėtį ten, kur yra pasienio tvora su koncertina. Tuomet visiems bus aišku, kada nepaprastoji padėtis bus panaikinta. :)

Morgana

Morgana portretas
Vėl priimsit nelegalus. Brausis per sieną, to ir laukia

Birutė

Birutė portretas
Kada ji pagaliau žiūrės į žmones normaliai.Visada iš paniurų,tai kgb paveldas.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
klausyk kgb atžala , o kiek kontrabandos sulaikyta ? o kaip ji ramybę pasienyje nustatė ? kas per kvailiai valstybė valdyme

Galerijos

Daugiau straipsnių