Quantcast

Seimo pirmininkė Osle pristatys Lietuvos lūkesčius NATO viršūnių susitikimui

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen antradienį lankosi Osle, kur Norvegijos politikams pristatys Lietuvos lūkesčius prieš liepą Vilniuje vyksiantį NATO viršūnių susitikimą.

„Prieš NATO viršūnių susitikimą toliau aktyviai pristatau Lietuvos pozicijas mūsų sąjungininkų parlamentų pirmininkams. Toks vizito į Oslą tikslas. Kartu – tai proga aptarti dvišalio bendradarbiavimo plėtrą. Norvegija – svarbi, artima ir patikima Lietuvos partnerė, su kuria siekiame kuo glaudesnių ryšių“, – apie vizitą sako V. Čmilytė-Nielsen.

Kaip pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius, darbo vizito metu Lietuvos parlamento vadovė susitiks su Norvegijos karaliumi Haraldu V ir parlamento pirmininku Masudu Garakaniu (Masudu Garakaniu).

Norvegijos parlamente numatytas Seimo vadovės susitikimas su užsienio ir saugumo komitetų nariais.

Seimo Pirmininkė taip pat susitiks su Oslo lietuvių profesionalų klubo nariais.

NATO viršūnių susitikimas Vilniuje vyks liepos 11–12 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi bl

Oi bl portretas
kaip jiems svarbūs Lietuvos lūkesčiai? :D) Tuo labjau kad reikėtų sakyt,,Lietuvos valdžiagyvių lūkesčiai" o ne kitaip Vėl jie mūsų vardu kruša pasauliui smegenus?

Ot teip

Ot teip portretas
Reik strakaliot gejo-politinej lentoj,ce ne kokia sahmatu kumelaite,jei nato-varai nesutiks su lukesciais tai sit mergiska gali ejima kumeliuku per makufeli padaryt.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių