Quantcast

Atšauktas V. Pranckiečio susitikimas su V. Zelenskiu – susitiks Vilniuje

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis per vizitą Kijeve planavo susitikti su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu, tačiau susitikimas neįvyko.

„Kadangi buvo patvirtintas V. Zelenskio vizitas į Lietuvą, jo metu 27 dieną numatytas susitikimas su Seimo pirmininku, buvo priimtas sprendimas perkelti susitikimą“, – BNS informavo V. Pranckiečio atstovė Karolina Frolovienė.

Seimo pirmininkas V. Pranckietis pirmadienį su delegacija lankosi Ukrainoje.

Seimo Ryšių su visuomene skyrius prieš vizitą skelbė, kad Seimo pirmininkas Kijeve susitiks su prezidentu V. Zelenskiu, Aukščiausiosios Rados pirmininku Dmitro Razumkovu ir Ukrainos premjeru Oleksijumi Hončaruku.

Ukrainos prezidentas V. Zelenskis Vilniuje ketina lankytis lapkričio 26–27 dienomis, BNS yra patvirtinęs prezidento Gitano Nausėdos atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

V. Zelenskis Ukrainos prezidentu tapo šių metų pavasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
tapome turistyne ir poligonu salim ir kad pasirupint sava tauta lenda ir daro /tvarka/ svetimiems nors ju nieks nepraso taip paniekindami savo tauta kuriai reikia pagelbos ir arogantiskai isreiksdami savo /prota ir galia/? tusciazodziaudami GEDA.........

kotas

kotas portretas
Ko amsite, skalikai? Juk susitiks, jei ne Kijeve, tai Vilniuje. Kakoj skirtum?

Baisu

Baisu portretas
Kaip jis nusibodo ,net Ukrainos prezidentas nepriima.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių