Quantcast

Po girtų gimdyvių istorijų imasi veiksmų: draus nėščiosioms vartoti alkoholį

Grįžti į straipsnį

gyte

gyte portretas
uzsiuti gerkles ir vaginas nebus nei gerianciu nei nesciu

...

... portretas
VISAS pastojusias - kaip ir vištas dedekles, į gardus ant kraiko!

Hmm

Hmm portretas
Manau ne nuo to galo pradeda ir taip daro tik blogiau... esmė tame, kad prie kiekvieno prižiūrėtojo nepastatysi, o įstatymų pažeidimams pasitelkiami skundikai, tik mūsų šalies bėda ta, kad pas mus skundikų nėra, yra tik triochalos... pažiūrėkit kas su vaikų gelbėjimu pasidarė - susipykai su kaimynu - jis ant keršto tave "išskundžia" be jokių įrodymų, o paskui įrodinėk, kad tu ne asilas... jeigu "uždraus" gerti nėščiosioms - gausis taip, kad moterys bus persekiojamos ir terorizuojamos... bet ar už tokią laisvą Lietuvą kovojom, kurioje viskas uždrausta, pasakyta ką tau daryt, kur išleist pinigus ir apskritai visuotinis sekimas ant kiekvieno žingsnio? manau verta prisiminti seną gerą posakį, kad šaukštas deguto sugadina statinę medaus... kitaip tariant - jei yra piktybinių jų ir bus, bet jų įstatymai nepasieks, o apsunkins gyvenimą tik doriems piliečiams, kurie tokiu būdu bus paskatinti emigruoti iš Lietuvos! Šiuo atveju ne įstatymų reik, o kelt visuomenės moralę, kuri šiuo metu žemiau 0.

Klausimuks

Klausimuks portretas
O tai ką, ar dabar kas nors skatina nėščiąsias girtauti?

Aja

Aja portretas
Pagal ta pacia logika ,tai ir seima neturetu buti Lietuvai ir jos zmonems kenkenciu istatymu ,ir ,,skverneliai ,,net negaletu tureti minties kandidatuoti i prezidentus...o va. ...Liudesys juodas

...

... portretas
Che - "Įstatymas prieš X-menus!". :/

Nerima

Nerima portretas
Kai nebeveikia nerašytas moralės kodeksas, rašytinis įstatymas tampa reikalingas. Jis visų neapsaugos, bet bus įvardjimas, kad tai nelegalu.

Viktorija

Viktorija portretas
Graudu darosi, jokia normali moteris savo kudikiui nekenks nei negimusiam, nei gimusiam. Tokiem zmoniem dzin yra istatymai ar nera. Pagal jusu logika tai turetu nebuti ir kysininkavimo, zmogzudysciu, vagysciu, nes istatymai ta draudzia daryti... Gilinkites i vietimo sistema, sveikatos sritis!

Kauniete

Kauniete portretas
Mačiau moteri ir apstulbau ji kaip katė kiekviena pavasari nėščia jau gal 5 ar 7 gimdo matosi grynai del pašalpų bet su vaikais nesimato su vyru taip pat ten nuo skirtingu matosi ,tokiom irgi turėtu uždraust gimdyt nes jos nesirūpina savo vaikais tingi dirbt ir štampuoja viena po kito vaikus.

aš portretas
ai jau, lyg jos nežino, kad negalima gerti, arba skaito tuos įstatymus ir labai bijo. Kad bus nubausta tokia moteris, būsimam kūdikiui nuo to geriau netaps. Normalios negeria, o kurios geria, gers toliau, nes taip galvelė veda.

Vin

Vin portretas
Tai va būtent kad buvo galima gerti. Nes jokių nuobaudų už tokį vaiko zalojima. Baudas reikia skirti už tokį elgesį. O tam kad jas skirti reikia papildyti įstatymus.

Aida

Aida portretas
O tai iki šiol buvo galima vartoti ???

Zenka

Zenka portretas
iš kur gaus tų prižiūrėtojų ar auklių geriančiųjų priežiūrai? Geriančias reikia sterelizuoti ir tegul linksminasi iki soties su bet kuo ir bet kur...

Jonas

Jonas portretas
Graudu,kad laika skirti turintys seimunai kalba ne apie tai ko tikrai Lietuvai reikia,bet leisti ar neleisti nesciai gerti.O kaip tai zada padaryti.Kurti prieziuros tarnyba ,viena nescia,trys priziuretojai istisa para sekti,ir pan.Briedai ponai jusu makaulese,kas gere gers,kas masto ne.

Galerijos

Daugiau straipsnių