Quantcast

Seimo pavasario sesiją siūloma pratęsti iki liepos 1-osios

Seimo pavasario sesiją siūlomą pratęsti iki liepos 1 dienos.

Tokį nutarimo projektą penktadienį įregistravo Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė- Nielsen ir Seimo pirmininkės pirmasis pavaduotojas Jurgis Razma.

Kitą savaitę Seimas į plenarinius posėdžius rinksis birželio 22 d. Nors parlamentarai tradiciškai posėdžiauja ir ketvirtadieniais, birželio 24 d. yra šventinė diena – Joninės.  

Pavasario sesijos metu buvo suplanuota surengti 50 Seimo posėdžių.

Seimas kasmet renkasi į dvi eilines pavasario ir rudens sesijas. Pavasario sesija prasideda kovo 10 dieną ir baigiasi birželio 30 dieną. Rudens sesija prasideda rugsėjo 10 dieną ir baigiasi gruodžio 23 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Oi kaip pavargę,labiau už moksleivius,laikančius egzaminus po nuotolinio mokymosi...net 2 geriausi vasaros mėn.ATOSTOGOMS.Betgi nieko gero nenuveikėt ir jau į atostogas.Tarybiniais laikais,tai mokiniai gaudavo pataisas.kad ištaisytų savo blogus pažymius Gal ir ŠITIEMS priklausytų pataisos blogo darbo taisymui.

LKL

LKL portretas
Ir ka jūs ten per pavasario sesiją gero padarėt?Pakėlėt kainas drąstiškai dujoms ir elektrai,beveik visų prekių ir paslaugų kainų kilimas,brangsta maisto prekės,o apie pensijų padidinimą tylu atrodo kad būtų šlapimo į burnas prisipylę laiko užsičiaupę kad neišbėgtų,pasitaisysiu pakėlė šiek-tiek bomžams ant vaisiaus,na dar vienišiems dadėjo kelis grąšius tipo pandemijos pasekmėm gerinti,O VISI KITI PENSININKAI KĄ NE ŽMONĖS dar tik betrūko kad paimtumėt ir nurėžtumėt pensijas kaip praeitą savo valdymo periodą.nors ir balsavau už jus bet tai buvo paskutinis kartas,taip kad ponai ir ponios, manau kad mane palaikys didžioji dauguma pensininkų,nematyt jums nei prezidentūros,nei kitos kadencijos Seimo,nes už koncervatorius balsuoja daugiausiai kas-teisingai pensininkai o kai jie tai yra mes nebalsuosim už jus tai ir eisit šėko pjauti,nes nė velnio nepasimokėt iš savo praėjusio valdymo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių