Quantcast

Seimo narys V. Gapšys žada atsiimti savo kreipimąsi į teismą

Seimo Darbo partijos frakcijos narys Vytautas Gapšys, kreipęsis į Lietuvos vyriausiąjį administracinį teismą išsiaiškinti, ar norminiai teisės aktai aplinkosaugos srityje atitinka įstatymus ir Konstituciją, kitą savaitę, pasinaudodamas savo teise, numatyta Administracinių bylų teisenos įstatyme, žada atsiimti savo prašymą.

„Dar kartą noriu pabrėžti, kad nei AB „Grigeo“, nei kokia nors kita įmonė mano prašyme nebuvo minima, prašymas buvo skirtas Lietuvos Respublikos teisės aktų išaiškinimui, o ne kokios nors konkrečios įmonės atsakomybės nustatymui. Deja, viešojoje erdvėje pasirodę politikų pasisakymai visuomenę klaidino ir nutylėjo svarbius akcentus. (...)  Ir nors jaučiuosi visiškai teisus besikreipdamas į Lietuvos Respublikoje veikiantį teismą ir pasitikėdamas jo kompetencija išnagrinėti mano pateiktą prašymą, vis dėlto turiu pripažinti, kad neturiu tiek laiko ir jėgų kiekvienam asmeniškai tai nupasakoti ir įrodyti, todėl prašymą atsiimsiu“, – sako politikas.

Nepaisant to, V. Gapšys tikisi, kad aplinkos ministras Simonas Gentvilas ir Aplinkos ministerija turės noro ir atsakomybės ištaisyti, jo nuomone, įstatymams ir Konstitucijai prieštaraujančius teisės aktus aplinkosaugos srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kis

Kis portretas
Galejo daryti karjera,o siandiena jau antra karta teisiams,vaikinukas supuves iki nemagu?Jeigu ir neses,tai padorus zmogus rankos nepaduos.Nusigers,arba apsiuostys ir vaikscios su buteliu paslaptingu vandeniu?O jus aiskinate ,kad Dievo nera,gal Dievo nera,bet auksciausias protas yra,nes valdyti roki uki,net Landzbergis neapsiimtu?

saunu

saunu portretas
Labai saunu kad si karta Gapsiui nepavyko pasitarnauti ir taip atsilyginti Grigeo uz jam anksciau dovanota pinigine dovana

Vidija

Vidija portretas
Noriu pareikalauti iš Grigeo kompensacija už moraliné žalá ir sugadintá sveikatá. 10 metú valgėme sugautá mariose žuvį ir uostėme nepakeliamá smarvé.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių