Quantcast

Seimo narys R. Žilinskas – ištiktas komos

  • Teksto dydis:

Seimo narys Rokas Žilinskas jau senokai gydomas ligoninėje, tačiau žinios dėl jo sveikatos būklės - anaiptol ne džiuginančios.

Jo bičiulė žurnalistė Daiva Žeimytė ketvirtadienį feisbuke informavo, kad politikui sukelta dirbtinė koma.

"Dėl mano nuostabaus ir mylimo bičiulio Roko Žilinsko būklės. Visi mes artimai bendraujantys su Roku tikrai negalime plačiai komentuoti situacijos, tačiau suprantame, kad Rokas yra visuomenėje žinomas žmogus, Seimo narys, todėl bent kažkokios informacijos reikia", - dėstė D. Žeimytė.

R. Žilinsko šeimai leidus ji paviešino, kad šis ne tik vis dar gydomas ligoninėje, bet ir detalizavo jo būklę. "Rokui diagnozuotas sunkus plaučių uždegimas, jis jau beveik mėnesį yra be sąmonės, jam sukelta dirbtinė koma. Būklė vis dar sunki, tačiau medikai daro viską, kad Rokas pasveiktų. Roko artimieji ir bičiuliai nuoširdžiai prašo visų žiniasklaidos atstovų šioje situacijoje būti supratingus ir pagarbius. Rokas neabejotinai atsakys į visus klausimus pats, kai tik jo būklė pagerės. Visi mes, jo šeima ir draugai, labai mylime Roką ir nuoširdžiausiai linkime jam kuo greičiau pasveikti", - rašė žurnalistė.

Remiantis Seimo pateikiamais parlamentarų lankomumo duomenimis, R. Žilinskas plenariniuose posėdžiuose nedalyvauja nuo balandžio 20 dienos.

Seimo nariu buvęs žurnalistas pirmą kartą išrinktas 2008-aisiais metais ir nuo to karto nebuvo praradęs rinkėjų pasitikėjimo. Pernai jis išrinktas trečiai parlamentaro kadencijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramunas

Ramunas portretas
daugkam sukelia dirbtine koma

Žinia

Žinia portretas
Prieš pusvalandį jau mirė

galvojant galva

galvojant galva portretas
Ar ne ŽIV išsekintas organizmas, kad dėl plaučių uždegimo dirbtinė koma sukeliama? Sirgau ir aš ypač sunkia plaučių uždegimo forma, šlykštu ne prisiminti, nes tai 40 laipsnių temperatūra ir haliucinacijos, arkliškos dozės antibiotikų ir klaiki savijauta. Bet apie jokią dirbtinę komą ir kalbų nebuvo. Įdomiausia, kad Požėla dėl "apsinuodijimo" irgi į dirbtinę komą panardintas buvo. Apie jo seksualinę orientaciją irgi plačiai sklandė gandai, dėl man atrodė, kad ir jam buvo ŽIV komplikacijos.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių