Quantcast

Seimo narys J. Džiugelis papildė konservatorių partijos gretas

Daugiau kaip metus didžiausioje opozicinėje Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijoje dirbantis parlamentaras Justas Džiugelis tapo ir šios partijos nariu, pranešė Seimo TS-LKD frakcijos Viešųjų ryšių grupė.

„Per pastaruosius metus susipažinau su didžiąja TS-LKD bendruomenės dalimi. Susitikimų ir pokalbių metu pažinau žmones, kurie yra tikri patriotai ir myli savo šalį ne žodžiais, o darbais. Tvirtai pajutau, kad TS-LKD partija yra tolesnės mano politinės karjeros bendražygė. Mus vienija bendros vertybės, požiūris į valstybės valdymą ir, kas man ypač svarbu, socialinės politikos kryptį“, – sako J. Džiugelis.

Trejus su puse šios Seimo kadencijos metus parlamentaras sprendė žmogaus teisių ir socialinės politikos klausimus, yra vienas iš TS-LKD rinkimų programos kūrėjų.

„Justo Džiugelio apsisprendimas prisijungti prie vis gausėjančios Tėvynės sąjungos bendruomenės – puiki žinia. Labai vertiname šio politiko aktyvumą ir itin didelį dėmesį visuomenės jautriausioms socialinėms problemos“, – sakė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
JEI tik Broileriukas jo į pirmą rinkimų sąrašo vietą neįrašys, tai jis ir 'konservus' toli-toli pasiųs... taip, ten jų ir vieta, BET - šis išdavikas ieškos kitos gaujos, kuriai tokia jo IŠDAVYSTĖ būtų naudinga.

Ada

Ada portretas
Tinka prie išdavikü!

tokiems dziugeliams

tokiems dziugeliams  portretas
ten ir vieta ......na gal dar lyberastai priimtu... padare agrastu....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių