Quantcast

Seimo komiteto tyrime – informacija apie žurnalisto T. Dapkaus ryšius

Grįžti į straipsnį

Jurga

Jurga portretas
Kad tam tikra dalis žurnalistų vykdo užsakymus, manau vieša paslaptis

...

... portretas
Chm: " Viename šių laiškų šalies vadovė T. Dapkų yra pavadinusi „skaliku“..." - KOL laiškų autentiškumas neįrodytas, tol negalima šių žodžių priskirti Prezidentei, žurnaliūgos privalo diskretiškumą išlaikyt.

cirkai

cirkai portretas
nu va prisisiko masiulis, o tirs Dapku, kas dave komanda fas, cirkai, tai gal vel rusai kalti, kai malkos skaldomos, skiedros i salis laksto, po plintusais nepasislepsi

Ona

Ona portretas
Jei Grybauskaite kovoja su negerovemis, tai kodel ji nesiulo i prokurorus kompententingu, saziningu ir savarankisku nepataikaujanciu politikams PROKURORU. Renkasi is pakampiu BEVALIUS ir panasius, kurie neistiria ne vienos rezonansines bylos, KODEL? Kodel neiveda NEPRIKLAUSOMO PROKURORO, o pati vaidina "kovotoja" su korupcija? Dabar matoma dauguma teisintoju ir teisiamuju, nebera saziningu politiku rimtam darbui susikaupti. Aiskiai matyti, kad Karbauskis paklause Skvernelio ir pakeite plokstele, o Bakas visiskas skystablauzdis kalba kaip vaikezas, o ne kaip politikas. Visi BAIMEJE, kad neislystu kiekvieno is ju nusikaltimai.

vot teip

vot teip portretas
viso šito spektaklio neabejotina nauda bus visiems,laikinai bus pamiršti Kremlius ir rusai puola,teks skalbtis savo marškinius ir žiūrėt kas per bardakas darosi savo valstybėj,o ne kažkur už jūrų marių ar toj pačioj Ukrainoje

Dapkų

Dapkų portretas
pavadinusi skaliku prezidentė gana gerai prilipino jam gerą įvertinimą-skalikas toks gyvūnas, kuris visokiems barsukams, šernams, o ypač ūsuotiems bebrams gali suteikti daug rūpesčių.Jeigi tik skalikas gerai dirba o jo šeimininkas teisingai galvoja.Žurnalistui toks vertinimas daro garbę.Deja, pas mus dauguma žiniasklaidos tik kiemsargiai ir dwarniaškos.Tad ko norėti?

Galerijos

Daugiau straipsnių